Skocz do zawartości
IGNORED

jak zrobic no wlasnie jak to sie nazywa

skerA

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam taki problem i ochote zrobic takie cos: w wiezach na wyswietlaczach sa czasem takie slupki ktore pokazuja napiecie?czy cos w tym stylu na danych czestotliwosciach czy da sie zrobic cos takiego zeby bylo kilka kolumn po kilka/kilkanascie diod/zaroweczek malych ktore by mniej wiecej cos takiego pokazywaly?Wiecie o co mi chodzi??I to urzadzenie ma jakas nazwe??

P.S. nie smiejcie sie z moich pytan wyjasnien itp

Poszukaj na elektroda.pl lub w książkach - to analizator widma akustycznego.

Megadeth - A House Divided  🤘SENJUTSU🤘  α  Ω  β  λ  μ  ∅  ½  ²  €  $  π  Ⅵ Ⅵ Ⅵ  TWOYASTARA OF DEATH; TURBO - Blizny [2025]

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Tutaj jest bardzo fajny, a zarazem bardzo prosty projekt.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Najprościej i najtaniej kupić korektor Technicsa do wyświetlania takich rzeczy - bo przecież nie do equalizacji :-) Będzie to przynajmniej dobrze wyglądało.

ale wlasnie mi chodzilo zeby to bylo troche wiekszych rozmiarow i zeby na panelu bylo 5-6 kolumna malych zaroweczek lub diod anie ekran. a moze macie jakies patenty, pomysly na fajne oswietlenie kolumn wzmacniacza itp??myslalem o neonach ale nie wiem jakby je ulozyc gdzie powiesic itp. a i jeszcze jedno bo wzmacniacz mam w takim regale? jakby i on nie ma zbyt wiele dostepu do swiezego powietrza i jakbym jeszcze tam zamontowal jakies oswietlenie to mogloby byc tak ze bedzie sie nadmiernie nagrzewal??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.