Skocz do zawartości
IGNORED

Spotkałeś miłość swojego życia? SOPRAJS!

parantulla

Rekomendowane odpowiedzi

Karen, po przebiciu się przez tą lawinę uśmiechów oddycham z pewną ulgą.

A Parantulla zwykle pisze o randkowaniu, nie o związkach. To są dwie różne bajki i zbyt szybkie przechodzenie z jednej do drugiej rodzi tylko zbędne komplikacje.

Karen, nie chodzi o jakieś idiotyczne liczenie godzin między SMSami. Nie każdy, komu się podobasz, nadaje się na partnera, i w drugą stronę to działa tak samo. Bardzo często chemia działa, hormony szaleją, ale rozsądek podpowiada żeby nie wyprowadzać tej znajomości poza fazę niezobowiązującą. Jeżeli znasz swoją wartość, możesz się obracać w takim świecie dość sprawnie, dopóki nie spotkasz kogoś naprawdę ciekawego, wartego zmiany statusu towarzyskiego a może i stanu cywilnego - ale to będzie twoja decyzja, podjęta na podstawie własnego doświadczenia. Zanim do tego dojdzie, zdrowy dystans i znajomość reguł rozgrywki znakomicie się opłaca, niezależnie od płci.

spilner..:)..ale przyznaj.., ze generalizowac nie ma co:)

nie mozna zalozyc..ze facet..sie poswieca...:)

to co napisales dziala w dwie strony..., bo kazdy z nas jest tylko czlowiekiem..i pewnych zdarzen nie da sie przewidziec....i uniknąc czlowiek staje czasem przed ciezkim wyborem...i az mnie otrzepalo...na sama mysl:)

Karen - mam propozycję - bądźmy wirtualną parą - materiałem dla formowych psychologów - big Brotherem dla reszty plebsu? ;_ to może być ciekawy eksperyment! :)

>spilner..:)..ale przyznaj.., ze generalizowac nie ma co:)

>nie mozna zalozyc..ze facet..sie poswieca...:)

Karen, przyznaję, że nie mam kompletnie pojęcia o co ci chodzi z tym poświęcaniem.

Nie tracąc jednak nadziei że ty masz, uspokojony tą myślą pozdrawiam i życzę dobrej nocy. Bez poświęceń i ciężkich wyborów, czego by nie dotyczyły.

>Karen - ja Ci się mogę oświadczyć nawet kilka razy na dobę ;) - mnie ciekawi czy kobieta może być po mojej stronie

camle...:)..watpie zebys mial problemy z kobietami..:)..masz ciekawe podejscie do zycia...rewelacyjny humor...i za ten humor jestem po Twojej stronie ;)

spilner...:)

no szkoda ze nie masz pojecia...:)

jednak fakt, ze ciple miski zasypia wpisami ten watek wraz z moim wsparciem..,ze jak to mozna generalizowac...jakos..mnie w tym braku Twojego pojecia nie utwierdza..:)..

mimo wszystko dobranoc:)

>>Karen - ja Ci się mogę oświadczyć nawet kilka razy na dobę ;) - mnie ciekawi czy kobieta może być

>po mojej stronie

>camle...:)..watpie zebys mial problemy z kobietami..:)..masz ciekawe podejscie do

>zycia...rewelacyjny humor...i za ten humor jestem po Twojej stronie ;)

mnie ciekawi czy kobieta może być po mojej stronie?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.