Skocz do zawartości
IGNORED

Dziękujmy PISowi za podwyżki od stycznia

noster

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)

I na dodatek terorysta ;)

...był pomysłodawcą terrorystycznej akcji podpalenia muzeum i wysadzenia pomnika Lenina w Poroninie...

A wilki już zaktualizowane dane - żeby to PO tak działało .

lancaster, 6 Lis 2007, 20:22

>jar, nie potrzebny niesioł, zebyś mógł poczytać prawdę o swoim tłumoctwie :)

lancaster, Ty moja ulubiona PiSducho ! Ciebie też kocham, mordo Ty moja ! :-)))

>przecież to trzeba uwieczniać, archiwizować dla

>potomnych!

i niektórzy archiwizują wypowiedzi m.in. profesora Niesiołowskiego

np.

>>

Niesiołowski o PO i PiS w 2001 r.

"Uważam, że PO to twór sztuczny i pełen hipokryzji. Oni nie mają właściwie żadnego programu. Nie wyrażają w żadnej trudnej sprawie zdania. Nie występują pod własnym szyldem, bo to ich zwalnia z potrzeby zajmowania stanowiska w trudnych sprawach. To jest oczywiście gra na bardzo krótką metę. Udają, że nie są partią, a nią są. Udają, że wprowadzają nową jakość, że są tam nowi ludzie. (...)

o PiS:

"O PiS nie chcę mówić. Tam są moi przyjaciele. (...) Samego PiS nie chcę oceniać, jest tam dużo wspaniałych ludzi."

Zrodlo: Życie 01.08.2001, "Naśladujmy Litwę" - wywiad ze Stefanem Niesiołowskim

"Platforma jest przede wszystkim wielką mistyfikacją. (...) W istocie jest takim świecącym pudełkiem. Mamy do czynienia z elegancko opakowaną recydywą tymińszczyzny lub nowym wydaniem Polskiej Partii Przyjaciół Piwa, której kilku liderów znakomicie się odnalazło w PO."

Zrodlo: Gazeta Wyborcza 19.09.2001, "Świecące pudełko" Stefan Niesiołowski

ps.

>"Samego PiS nie chcę oceniać... "

nie chciał oceniać bo go nie przyjęli

tak tak - chciał do PiS i go nie przyjęli - stąd cała ta jego nienawiść do Kaczyńskich, jego "racja bytu w polityce" jak napisał kiedyś jeden z komentatorów politycznych

graaf...no i swietnie że go nie przyjeli.Patrz a teraz nie musi sie wstydzić.Załózmy że ty w niemczech hitlerowskich chciałbyś do hitlerjugend.A oni cie nie przyjęli.A ty po latach..........Rozumiesz graaf.Czy nie.Udało mu sie.

>a teraz nie musi sie wstydzić

no widzisz - a z mojego punktu widzenia to oni nie muszą się wstydzić

>Załózmy że ty w

>niemczech hitlerowskich chciałbyś do hitlerjugend.A oni cie nie przyjęli.

hej mulsie! co za porównania :-))

obniżasz loty, meteoropatia?

obniżasz loty i w dodatku nieuprzejmie i bez wdzięku

oj coś chyba gorszy dzień

nie moja opinia o "profesorze" Niesiołowskim (w rzeczywistości jest przechodzonym - od 1979 - doktorem)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

>>

Stop wariatom politycznym!

Od dnia przegranych przez PO wyborów niemal codziennie oglądam w telewizji Stefana Niesiołowskiego, który z radykalnego katolika ze Zjednoczenia Chrześcijańsko-Narodowego walczącego z liberałami i postkomunistami, przekształcił się w jeszcze bardziej radykalnego i zagorzałego liberała jeszcze bardziej zajadle walczącego z nowymi już wrogami.

Prawo i Sprawidliwość można dość łatwo krytykować, bo popełnia sporo błędów. Ale to, co wyprawia Niesiołowski przekracza granice zdrowego rozsadku i zniechęca do jakiejkolwiek debaty publicznej. Oto próbka myśli i języka Niesiołowskiego, tym razem z dzisiejszej „Gazety Wyborczej” (streszczenie):

Pakt stabilizacyjny to przejaw pogardy i zagrożenia dla demokracji.

Ludwik Dorn, który gdyby miał odrobinę honoru powinien podać się do dymisji w związku z tragedią na Ślasku. Ale nikt go nie usunie, bo obecnie w rządzie liczą się nie kompetencje a partyjne wazeliniarstwo.

PiS niszczy demokrację. PiS niszczy państwo. PiS niszczy Polskę. W PiS są straszni ludzie. Strasznym człowiekim jest Janusz Kochanowski, który w porównaniu do swojego wielkiego poprzednika (prof. Zolla), reprezentuje poziom pod każdym względem żenujący. Do telewizji wróciła cenzura, ale co gorsza – zaczął tam pojawiać się Piotr Semka (!).

Jarosław Kaczyński i jego pomagierzy z bezrozumną i zajadłą agresją atakują niemal całe środowisko dziennikarskie w Polsce. Kaczyński niszczy też Platformę Obywatelską poprzez szerzenie kłamstw, oszczerstw i insynuacji. Obecny Sejm coraz bardziej przypomina wasalny Sejm Polski Ludowej, kiedy wszystkim dyrygował najpierw Zenon Kliszko, potem Edward Babiuch. Teraz robi to Przemysław Gosiewski. Jako patriota będę tę partię zwalczał tak, jak zwalczałem kiedyś postkomunistów.

Rada dla przywodców Platformy Obywatelskiej: nakażcie Niesiołowskiemu zmniejszenie częstotliwości publicznych wypowiedzi o jakieś 80 procent. Inaczej przegracie z kretesem. Jego wystąpienia obrażają nie tylko przeciwników polityczych, ale inteligencję i wrażliwość odbiorców.

Prośba do kolegów dziennikarzy prowadzących polityczne dyskusje: nie zapraszajcie już Niesiołowskiego. Dbajcie o zdrowie widzów i poziom waszych programów.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

a patrz graaf wracając do głosowania na niewatpliwy CUD jakim jest sprawiedliwośc dziejowa ,okazuje sie że chłopcy z ABW ja donoszą zródła nieprzyjazne ,tak się zaangażowały w zrobienie sprawiedliwości ,tak nadęły ,że wyszło im z papierów że ten CUD...... to komunizm.I teraz w piorunujacym tempie niszcza dowody na cudowność komunizmu.Podobno do jutra zdążą.Ale co z tą sprawiedliwoscią teraz bedzie .Graaf.

Re: muls, 7 Lis 2007, 09:23

>a patrz graaf wracając do głosowania na niewatpliwy CUD jakim jest sprawiedliwośc dziejowa ,okazuje

>sie że chłopcy z ABW ja donoszą zródła nieprzyjazne ,tak się zaangażowały w zrobienie

>sprawiedliwości ,tak nadęły ,że wyszło im z papierów że ten CUD...... to komunizm.I teraz w

>piorunujacym tempie niszcza dowody na cudowność komunizmu.Podobno do jutra zdążą.Ale co z tą

>sprawiedliwoscią teraz bedzie .Graaf.

?

Tak cos ci to przypomina czy już nie???To tak sie robi PRAWO i SPRAWIEDLIwośc?Ale wiesz że to bedzie zgodne z prawem- bo wczesniej wydano odpowiednie PRAWO.Które teraz trzeba bedzie zmienic ma inne PRAWO.Tak jak było z budynkami drukarni przejetych przez PC.Zgodnie z prawem .Pólrocznym.

Re: muls, 7 Lis 2007, 09:28

>Tak cos ci to przypomina czy już nie???To tak sie robi PRAWO i SPRAWIEDLIwośc?Ale wiesz że to

>bedzie zgodne z prawem- bo wczesniej wydano odpowiednie PRAWO.Które teraz trzeba bedzie zmienic ma

>inne PRAWO.Tak jak było z budynkami drukarni przejetych przez PC.Zgodnie z prawem .Pólrocznym.

?

Re: muls, 7 Lis 2007, 09:29

>graaf...to nie dostajesz jak ja swieża prasę na biurko?.To poczekam na komentarz.

coś znowu Fikt napisał czy Wybiórcza?

mam komentować czyjeś fantazje? :-))

graaf......poczytaj na temat szybkiego niszczenia ,ekspresowego dokumentów w ABW na polecenie Premiera.Byłego.TO po to, żeby PRAWO nie straciło cnoty.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.