Skocz do zawartości
IGNORED

Dziękujmy PISowi za podwyżki od stycznia

noster

Rekomendowane odpowiedzi

joł camle, dziwki dupa kręcą Zią ... troche mi gadki brakuje żeby opisać uczucia, ale myślę ze electro jeszcze kupe fajnych rzeczy napisze i sie uzupełni :)

Pozdrawiam

muls, 9 Lis 2007, 21:26

>A ziobro dobry jest kmiocie, czy jeszcze,czy juz.A moze jutro juz nie bedzie dobry.? .jak myslisz długo bedzie dobry taki ziobro?.Albo dorn juz jest be, czy dopiero jutro be.Styeg widze że ty to łapiesz to doradż coś.A moze ta marynata rydz wam cos powie.Bo ja sie gubie juz.Steg przygłupie. pomóz.

Muls, znowu mam trochę czasu i z wymuszona przyjemnością ci pomogę.

Chłopie obudź się, czasami z niektórych wpisów można wysnuć, że w swoim debiliźmie czasami coś kumasz tłumoku.

Partia polityczna to nie towarzystwo wzajemnej adoracji, czy kółko różańcowe. Partia ma określony cel- zdobycie władzy i trwanie przy korycie jak najdłużej. Pojedyńczy członkowie są tylko trybikami i to wymiennymi, tu nie ma miejsca na sentymenty, poza tym nie ma ludzi niezastąpionych- dzisiaj może ktoś być dobry w jednej robocie, a na drugi dzień już nie- w innej. Pamiętaj i zakoduj sobie w tej tępej i nierozwojowej mózgownicy- NAJWAŻNIEJSZY JEST CEL i on uświęca środki.

W myśl tego co napisałem byś mógł pojąć prościej: Ziobro,Dorn to tylko trybiki, kapujesz palancie.

camle, na razie w tym roku prognozowany wzrost wyjdzie taki jaki zakładano....później się cieszono ze bedzie większy(ok 6%) od prognozowanego(5,5 zdaje sie)...jaki będzie na koniec roku zobaczymy za dwa miesiące.

to tyle wtemacie rubika.

...a tak serio jak słyszę "zią" to mi sie kojarzą znajome dobrze zapowiadajace sie dresy ze sali 10 lat temu...teraz mocno passe...ostatnio mówili per prezesie, a do kobiet "szery" :)

...ale jak ktoś mieszka dalej od centrum to moze byc i "zią".

Pozdrawiam

steqbzdur

"Partia ma określony cel- zdobycie władzy i trwanie przy korycie jak najdłużej. Pojedyńczy członkowie są tylko trybikami i to wymiennymi, tu nie ma miejsca na sentymenty, poza tym nie ma ludzi niezastąpionych- dzisiaj może ktoś być dobry w jednej robocie, a na drugi dzień już nie- w innej. Pamiętaj i zakoduj sobie w tej tępej i nierozwojowej mózgownicy- NAJWAŻNIEJSZY JEST CEL i on uświęca środki."

wypisz wymaluj program pis

wychodzi buractwo z kurdupli i ich popleczników

żenada

broy buractwo to wychodzi z ciebie i to jest ta właśnie żenada jeśli tego nie rozumiesz. Najgorsze jest udawanie, że nie wie się o co chodzi w polityce. Broy idioto, przestań udawać umysłową dziewicę, gwałcona byłaś dziesiątki razy a ty dalej dziewica, głupia i naiwna.

broy, a Ty myślisz ze deklaracje Tuska to były przemyślane plany, czy raczej tani populizm dla POpleczników ?

Każda partia ma jakiś tam cel, zobaczymy jaki ma PO....po wynikach zobaczymy oczywiście.

....a stequ...no cóż...jedni pisza bzdety, inni sie nimi podniecają/irytują....ta sama ekipa.

Pozdrawiam

stequ, Ty nie jesteś czasami mulsem "po godzinach" ?:)

....można sobie życzyc zeby polityka była wolna od taniego populizmu i w jego miejsce wypełniona skutecznoscią...zobaczymy jak pójdzie PO...na razie nic nie widać....ale to dlatego ze jeszcze nic nie zrobili...nie ma sie co dziwić, nie ma rządu :)

Pozdrawiam

lancaster, pokaż mi gdzie napisałem jakieś bzdety. Podniecacie się polityką jak mali chłoptasie i nie chcecie przyjąć do wiadomości, że to jest zabawa tylko dla dorosłych, czyli nie dla was.

camle...najlepszy w Twoim artykule jest ten text asekurujący ewentualne nieudacznictwo rządu Tuska o spadku koniunktury na rynku nieruchomości w stanach :)))

Doalr leci na pysk od ....no własnie ?:)

....ogólnie gospodarka amerykańska nie przeżywa boomu, a mimo to Polska ma przeszło 2x większy wzrost gospodarczy niż europa zachodnia ....ostatnio kiedy balcerowicz(a obecnie namaszczony przez niego zapewne) schładzał gospodarkę na świecie był akurat wzrost i boom mieszkaniowy, z którego Polska przez decyzje administracyjną pana Leszka nie skorzystała....miejmy nadzieję, ze chłopaki nie zrobia powtórki z rozrywki i nie zatopią po raz trzeci gospodarki, tłumacząc to np. słabymi zbiorami bananów w Ekwadorze.

Zobaczymy ja bedzie wygladała sytuacja wokoł....i po tym sie oceni jak idzie Donaldowi Tuskowi realizacja jego deklaracji.

Uczciwie ? ...czy moze trzeba na starcie napisac ze rzad PO jest lepszy od PiS, choc go jeszcze nie ma ?:)

Pzdrawiam

stequ, gdzie Ci sie wydaje ze nie napisałeś bzdetu ?:)

...polityka zabawa dla dorosłych....hehehehehehehe

...no może czasami, ale baaaaardzo rzadko ktoś taki sie trafia....

Pozdrawiam

A skąd to Koledzy ten stek się wziął?

Zacytuję definicję:

- stek (kloaka), końcowa część jelita występująca u wszystkich kręgowców poza ssakami łożyskowymi.

Do steku (kloaki) odprowadzane są niepotrzebne produkty przemiany materii wydalane przez

nerki i przewód pokarmowy. Do kloaki otwierają się też jajowody i nasieniowody.

To jakiś klon arbuza?

Jestem Europejczykiem.

steg,,,,kapuje trybiku nie nasmarowany.Cel uswięca srodki.Ty tez powstałes z siknięcia -zupełnie bez sensu.Jak to trybik-steg.A na kaczyńckiego wyszło małe siknięcie .No to jest taki trybik- jak kązdy widzi.Mysle że chociaż z ciebie jest trybik że chocho.Trybiku pisz pisz.Ja kapuje już i zapowiada sie ciekawie.Jak bedzie duzo, to ja troche zrozumiem.

trybiku podrzuce ci jeszcze jedno hasełko dorna.Partia to instytucja charytatywna. Zaraz jak wygrali .Mógłbys to rozwinąc.Bo z tymi trybikami to ładnie ci poszło.Bez pomocy ...mamy?

steg vel senicz- tak mnie naszło z tymi trybikami.A jak stalin trybikował to kto byłi te trybiki.My tez byli trybiki, czy tylko dzierzynski i reszta -bo oni też uswiecli cel trybikami.A ty byłeś trybik czy ofiara z raczkami w trybikach.Nie mozesz tego blizej?.najwyzej graaf ci pomoże.

stegus i tera dopiero zrozumiałem.To nie bedzie autostrad, ani euro ,ani irlandyji.Stegus -PO wygrało bo chciało i gadało cio chciało.No teraz rozumiem, bo cel uswieca srodki .To z ta sprawiedliwoscia i prawem tez tak było steguś???Patrz, a graaf bije sie w piers ze miała byc ta sprawiedliwośc.Ale przez te trybiki chyba nie bedzie- co steg?

Prawo i Sprawiedliwość postanowiło zbojkotować sejmową komisję ds. służb specjalnych.

A ja jestem za tym, żeby PIS zbojkotowało każde następne wybory. Wszyscy dobrze wyszlibyśmy na tym.

Noster - ja mam nadzieję że Jarosław zbojkotuje oddychanie;-)

A na poważnie to jednak obecność takiej partii w opozycji mam nadzieję że będzie przypominała - jak damy dupy to znów oni będą rządzić - doping niezły.

• 2 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.