Skocz do zawartości
IGNORED

Dziękujmy PISowi za podwyżki od stycznia

noster

Rekomendowane odpowiedzi

>Nowy2, 9 Lis 2007, 13:43

>Jeśliby ktoś chciał skutecznie dyskredytować legalny polski rząd np. z poruczenia niemieckiego,

>rosyjskiego lub duńskiego, to miałby spore kłopoty by prześcignąć jumbusiaXXL.

Kocham takie wpisy!!!

Są tak rozbrajające w swojej głupocie, że aż słodkie :-)))

Teraz czekam na zlecenia obcych mocarstw i co pomniejszych krajów. Skąd ta Dania?

Ale może być. Od Duńczyków przyjmę zapłatę w audiofilskim sprzęcie ;-).

Jestem Europejczykiem.

lancaster

Miało być tak pięknie ,kilometry autostrad , a ile tam chłopaki zbudowali przez te dwa lata ?

5 czy też 7 kilometrów :-)))))))))))))

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Frank, mi tam nic nie budowali, bo na nikogo dwa lata temu nie głosowałem....za to teraz to nam zbudują Irlanie, Londyn, autostrady...ogólnie jednym słowem cud :)

...nawet nie wymagam zeby przez dwa lata...ale mam nadzieję ze na półmetku bedzie połowa roboty wykonana i gorąco kibicuję :)

...tak z ciekawości mozesz zapodać liste deklaracji PiS z zeszłych wyborów ?

graaf, 9 Lis 2007, 09:14

>Re: muls, 9 Lis 2007, 06:30

>

>>Wodz grajacy na prostackich odczuciach prostych

>>ludzi

>>....

Brawo graaf, sprowadziłeś tę zdonaldyzowaną, czerwoną ciamajdę na dechy, wypunktowując punkt po punkcie jego bredzenie i brak jakiejkolwiek logiki w tym co tu płodzi już od lat. Jego argumentacja była zawsze bardzo prymitywna, nieświadomie pokrętna, typowa, zaczerpnięta prosto z Wybiórczej. Wielkie Zero to jest jest właśnie z niego. Intelektu, samodzielności i zdroworozsądkowego myślenia za grosz, prostata i prymitywizm intelektualny tak wyraźny, że rzygać się chce i flaki się wywracają, że coś właśnie takiego pogiętego fizycznie i intelektualnie wpycha się wszędzie i robi wodę z mózgu zidiociałym i ciągle na haju młodym, a więc bezrozumnym, bez właściwej wiedzy historycznej i społecznej samoświadomości młodym debilkom. Właśnie poprzez tę sprytną kalkomanię michnikowskiej, pokrętnej, cwanej, koniunkturalnej, sofistycznej frazeologii, nadal ogłupia i to do reszty tę część forumowej, kompletnie niedojrzałej, bezmyślnej gawiedzi- która wreszcie i po raz pierwszy ruszyła tłumnie dupę i poszła na wybory, głosując do tego bezmyślnie przeciw a nie za, a więc wynik wyborów jest jaki jest. Ten zadufany w sobie, debilny, czerwony do szpiku kości typ, który tylko we własnym mniemaniu jest geniuszem, bo wszystko co płodzi, to bełkot bez ładu, składu, wewnętrznej logiki i do tego to wszystko bardzo łatwe do obalenia, a co właśnie wykazał Graaf. Muls czerwone truchło, to kolejny bezrozumny gazetowy mitoman, który przenosi brednie z czerwonego szmatławca(Wybiórcza) całymi garściami na forum, kompletnie nie rozumiejąc, że już jest po wyborach i komunistyczna indoktrynacja jest już zbędna, bo pozytywny rezultat mają komuchy i dońkowcy zapewniony na 4 lata, i już jest najwyższy czas zabrać się za właściwą robotę i przestać żyć propagandą i pier**lić trzy po trzy, tylko zabrać się do realizacji obiecanego CUDU.

sp***dalaj wiec czerwony chamie do łopaty budować tysiące autostrad, budować nowe i poszerzać stare przejścia graniczne, by tłumnie powracający rodacy z licznymi dobrami nie stali w kolejkach na przejściach granicznych.

Tłumoku mulsie, pogadamy za rok, ile to setek obiecanych kilometrów autostrad wybudowaliście. Nie budujcie w kierunku Niemiec, bo jak w pełni otworzą swój rynek pracy to zbyt łatwo sp***doli kolejne 2 miliony młodych głupków i jak wypadniecie w kolejnych statystykach przedwyborczych? Jestem ciekaw co wówczas im obiecacie

Lan przypominam ,że już jest po wyborach i daj już spokój stało sie ok nie ma sprawy życie toczy się dalej już jest inna rzeczywistość i jest naprawdę -fajnie:) więc głowa do góry chłopie i wyjdź w końcu na spacer pooddychaj nowym i świeżym powietrzem

pozdrawiam

steg...ales wypierdzielił.. . Tak że tylko graaf skorzysta.Znaczy troche podniosłeś go zdaje sie na duchu.Sam chyba tez troszeczkę podniosłes sie z kolan.Wiem że szok minął i dochodzicie do siebie.Ale bardzo mi sie podoba ten twój styl.Przypominasz buldoga którego ktos kopnał w dupę, a on nie może ugryżść.... bo wisi na łancuchu.Steg generalnie pisz, bo wpisujesz sie pieknie w typową postac przygłupa i bardzo miło mi sie ciebie czyta.Gdybys jednak wpadł w monowyrazowośc typu komuchy,czerwone itd to pomoge ci cos przypasować.Steg ciesze sie że znowu zebrałes sie na odwage i napisałeś cos.Jesteś na swój sposób pasjonujący tak wiec pisz.kochanie.

muls, 9 Lis 2007, 21:05

Muls, jak zwykle, każdy twój wpis to brednie tłumoka. Jesteś tak samo "mundry" jak twój idol marcinkiewicz.

By zaliczyć tę medialnie wykreowaną bezrozumną marionetkę na autorytet i polityka, trzeba mieć nieźle nasrane w mózgownicy i nie wymieszane

steg...alez kochanienki sam wodz powiedział ze jest najlepszy. cieniasie.To co nie jest juz najlepszy czy moze marcinkiewicze ci sie myla.steg.A ziobro dobry jest kmiocie, czy jeszcze,czy juz.A moze jutro juz nie bedzie dobry.? .jak myslisz długo bedzie dobry taki ziobro?.Albo dorn juz jest be, czy dopiero jutro be.Styeg widze że ty to łapiesz to doradż coś.A moze ta marynata rydz wam cos powie.Bo ja sie gubie juz.Steg przygłupie. pomóz.

nie chce nikogo obrazic , ale wydaje mi sie pisowcy , ze wasze matki klaskaja na rubiku....

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

electro zapytam :) Nie każdy ma szczęscie tak jak Ty mieć mame słuchającą w latach młodości Rubinsteina czy w najgorszym wypadku(i chwilach słabości) Milesa na systemie Verdier+SET+Lowther, moja słuchała pewnie jakiegoś wieśniactwa w stylu Szczepanik czy Czerwone Gitary na magnetofonie typu ZK145 a poxniej Aria...za to też mi wstyd...podobnie jak za rząd który rządził ostatnio :)))

...mam też ciotke, która podejrzewam o Laskowskiego...

wiem lan, wiem, ze Ty zupelnie nie masz lansu, ani baunsu, taki juz Twoj los, nie tlumacz sie, Twoja matka Cie kocha takim jakim jestes...

Muls,

o mnie | ignoruj | PW

stat: 988 / 1579 / 0

9 Lis 2007, 21:26

steg...alez kochanienki sam wodz powiedział ze jest najlepszy. cieniasie.

Z tej całej polityki to niewiele rozumiesz jak się okazuje. marcinkiewicz to człowiek znikąd, z zerowym doświadczeniem politycznym.Był potrzebny na chwilę, i był wykreowany medialnie, sztucznie na kogoś, kim w istocie nie był i nie miał być na dłużej. Ot, kazio zrobił swoje i w swoim czasie, musiał odejść, ale on po jakimś czasie rzeczywiście uwierzył w te wciskane medialnie peany na swój temat, a to stawało się niebezpieczne. Ot, to tylko polityka, ale ty, w tym zakutym łbie i tak nie pojmiesz, boś prawdziwy cienias

>Steg ciesze sie że znowu zebrałes sie na odwage i

>napisałeś cos.Jesteś na swój sposób pasjonujący tak wiec pisz.kochanie.

Muls baranie, jesteś dyżurującym od rana do wieczora czerwonym truchłem forumowym bez jakichkolwiek domowych obowiązków, a ja nie mam czasu przerzucać sie z takimi debilnymi typkami jak ty słowami przez cały dzień, do ciebie i tak nic nie dociera- typowy komuszy beton.

Zrozum, chętnie bym pisał, ale w moim już wieku posiadanie 3 letniego dziecka z trzecią żoną wymaga nie lada poświęcenia i wymuszonego oddania- nie stać mnie na następne alimenty, więc wpadam tu sporadycznie i widzę, że komuszo-dońkowa agitka trwa w najlepsze, a betonu na obiecane autostrady i stadiony nie ma kto kręcić.

Pa kochanie

i nie do konca zrozumiales lan, nie chodzilo o to czego sluchala w mlodosci, chociaz mogloby to byc np. na drugim brzegu teczy breakoutu i byc moze Ty jako mlodzian bys podlapal nute i nie mial teraz takiego ciasnego, moherowego umyslu chodzi o to ze nie pomylilem sie chyba twierdzac ze wasze matki klaskaja na rubkiu, a to jest bardzo bardzo nie teges, no w skrocie piszac zenua...

camle, electro, anie ma co sie denewować chłopaki :)

Ty electro masz bans i lans hehehe...joł ziom umcyumcyumcy...a było słuchać Rubinsteina jak mama :)

Pozdrawiam

lan

lans i bauns to nie jest umcy umcy Zią, kiedys ci wytlumacze, teraz ide spac bo jutro jest ten no wiesz audio szol i musze byc wypoczety...

lan

nie wiem o co Ci chodzi, problemem nie jest to ze wasze matki poszly glosowac na PIS, bo takie jest prawo i nikt tego nie zabrania, nie teges jest to , ze klaszcza na rubiku, to jest bardzo takie passe, padaka straszna po prostu...

lan, co ty wypisujesz za bzdury. Ta czerwona sfołocz- Rubinsteina??Po cholerę ich nobilitujesz- toć to niedawno oderwano ich spod drewnianego obsranego płota.Co by nie robili i stroili by się w nie wiadomo jakie europejskie piórka i tak słoma im z butów wystaje

dys yz fo ja lan:

Kręć mi dupą, kręć mi dupą, kręć mi dupą, kręć

żeby wszystko się kręciło do okoła dupy twej

Kręc dupa, wszyscy z haka bardzo to lubią

patrzeć moja ręka twoja dupe pieknie głaszcze

kręć dupa wczuwaj się w baunsowe rytmy haka

kręć dupa przywieś se nad swoim łóżkiem nasz plakat

masz przy tym wszystkim jeszcze mówić aha, aha

kręć dupa, kręć dziwko to jest właśnie haka

chodzi oczywiscie o plakat PO Zią:))))

heheheh, żenua i passe ziom

Ukryta Zawartość

elctro, baunsuj mc jozek :)

...na Twoim miejscu kupowałbym płyty rubika jak leci...albo nie ...baunsuj i sie lansuj lepiej :D

Ukryta Zawartość

camle, spokojnie poczekam rok na jakiekolwiek oceny...ale do tego czasu trochę pobaunsuję :)))

Nie ma co być za POważnym, bo ani sie człowiek obejrzy i już klaszcze na rubiku Zią :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.