Skocz do zawartości
IGNORED

Klonowanie Cremona Auditor zaczynamy!!!

voldemort

Rekomendowane odpowiedzi

>>marko3T

zawsze płacę z góry całą kwotę - nawet na Allegro. DO forumowiczy którzy nie są od miesiąca na forum, mam pełne zaufanie. Razem przecież z innymi forumowiczami się spotykaliśmy, wspólnie organizowaliśmy duże zamówienia - spójrz np na zamwienia które lecą do Petera poprzez Bikoza (!). To są olbrzymie kwoty... ale widzę jedno - uczciwego stolarza na forum nie znajdziesz. Nie wiem czy to ten zawód tak "krzywdzi" czy chodzi tu o coś innego.

Ja też bardzo często płace z góry i nigdy nie miałem z nikim problemu.

Ciekawe czy jest na forum więcej takich oszustów? Może założyć osobny wątek gdzie będzie można podzielić się ze wszystkimi swoimi przykrymi doświadczeniami.

Bo my tu gadu gadu ,a nie każdy tu zagląda i może proceder dalej kwitnie...

saczek

>uczciwego stolarza na forum nie znajdziesz. Nie wiem czy to

>ten zawód tak "krzywdzi" czy chodzi tu o coś innego

Nie jestem zawodowym stolarzem , ale stolarką sie zajmuje. Mam sporo klientów( nie zajmuje się tylko kolumnami) i miałem też zamówienia od forumowiczów , którzy wiedzą że można do mnie uderzyć z zamówieniem. Czy widziałeś na tym forum wątek na mój temat , skarżył sie ktoś że jestem mu winny pieniądze.

Posłużyłeś sie krzywdzącym uogólnieniem ,rzecz jasna nie mam do Ciebie żadnych pretensji.

Pzdr.

o.k. marko3T, czy jesteś w stanie zrobić coś takiego jak w linku? W takim kolorze itd. po prostu wierna kopia? Inne meble tej firmy też mi się podobają...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Pozdro

T

Ukryta Zawartość

Tą firmą zainteresowałem sie po tym jak voldemort przedstawił mi fotki "jego wyrobów" (te z załączników) Pózniej po zoomie na zdjęcie przeczytałem nazwę firmy na platformie i pomyślałem że coś jest nie tak z tym gościem...

Ukryta Zawartość

post-16021-100000323 1215034413_thumb.jpg

post-16021-100000324 1215034413_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

>>marko3T, 2 Lip 2008, 22:33

>Nie jestem zawodowym stolarzem , ale stolarką sie zajmuje. Mam sporo klientów( nie zajmuje się tylko

>kolumnami) i miałem też zamówienia od forumowiczów , którzy wiedzą że można do mnie uderzyć z

>zamówieniem. Czy widziałeś na tym forum wątek na mój temat , skarżył sie ktoś że jestem mu winny

>pieniądze.

>

>Posłużyłeś sie krzywdzącym uogólnieniem ,rzecz jasna nie mam do Ciebie żadnych pretensji.

>

>Pzdr.

Jak sam to napisałeś, nie jesteś zawodowym stolarzem. Niemniej jednak przepraszam za powyższe uogólnienie. Prawda jest taka, że to nie pierwszy "forumowy" stolarz który dał plamy. Tych co się wywiązali ze zobowiązań można na palcach jednej ręki policzyć a jest nas tutaj.... HO HO, tak wielu.

• 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące później...

Odświeze troszke watek.

Trochę czasu już minelo a ja nadal nie otrzymałem zwrotu pieniedzy od voldemorta.

Obiecywał że ostatecznie zrobi przelew w poniedziałek (wczoraj) a kasy nadal nie ma na koncie.

Na gg znów przestał odpowiadać, na maile tak samo i dodatkowo od wczoraj nie odbiera odemnie telefonu.

A z tego co widze ciagle kupuje sobie nowe zabawki.

Co za przykry gość...

W sumie nie powinienem .... ale... foty z 3 i 4 strony tego wątku.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ciekawy wątek, a zwłaszcza ciekawe fotki, które można podziwiać również w tym wątku

Ukryta Zawartość

czyżby nasz formowy kolega działał również za granicą ?

Ukryta Zawartość

Nasz forumowy kolega miał nas za debili.

Zastanawiałem się, jak z paździerzowej skrzynki przeskoczył do kopii sonusów, i się dowiedziałem.

Niestety jedno wielkie OSZUSTWO. Straciłem do niego resztki szacunku, a nawet gościa lubiłem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.