Skocz do zawartości
IGNORED

Witam jedno pytanko max 2 na temat lamp

voldemort

Rekomendowane odpowiedzi

845 potrzebuje szybko, jasno i detalicznie grającego CD. Jak Audio Note CD3. Nowy Stelmach gra za spokojnie do 845. Z podobnych przyczyn odpada również Meridian 506, choć to świetne źródło. Stary Stelmach by się nadał, ale obecnie można wejść w jego posiadanie jedynie z drugiej ręki.

Z tanich źródeł tak na szybko co mi przychodzi do głowy, to Akai CD79.

Cześć. Sprawa jest prosta jak szyna kolejowa.

Z MA 845 zagra praktycznie każde zródełko zmodyfikowane i cięte bypasem prosto z DACów wg. lampizatora, pomysł ten jest przecież znany od dawna i ma wielu ojców. Sprawdzone w boju są nawet najtańsze filipki 620,820,830 nie mówiąc już o sonjakach 227esd 337esd 555esd. Soniczny rekord świata pobił ostatnio zlampizowany nowoczesny CA azur 640 z wolfsonami na pokładzie. Meridian 506.20 zmodyfikowany w ten sposób też znajduje się w ekstralidze. Sam z siebie gra słabiutko, to fakt.

3majcie się i ruszcie głową. Potrzebna jest lutownica, cyna i 150zł na elementy do montażu pajączka z dwoma lampkami. Step by step... jest wiadomo gdzie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

nikt go nie chciał , może gościu jeszcze go ma, warto zapytać bo w europie cena przesyłki jest niewielka.

Ukryta Zawartość

Jeśli nie zadziała sprzedawca od artPaw

to zagadaj do kolesia z tego linka:

Ukryta Zawartość

Człowiek mieszka w Berlinie, ja miałem kupić ten wzmacniacz ale w ostateczności zrezygnowałem.

Pozdrawiam,

Artur

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.