Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Oto jak się tworzy historię.(Legitymacja AK)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Tym razem wkleję z innego forum (pomijam pytania dotyczące ich ojca))

"3) Cud trzeci, rodzą się bliźniaki i jako dzieci akowskiego małżeństwa, na początku lat 60, kiedy większość dzieci akowców opłakuje swoich rodziców, albo czeka na ich powrót z więzienia, nasze orły zabawiają się w reżimowej TV.

4) Cud czwarty. Jarosław Kaczyński jako jedyny działacz opozycji, z kręgu doradców Lecha Wałęsy nie zostaje internowany.

5) Cud piaty, Jarosław Kaczyński odmawia (tak twierdzi) podpisania lojalki i jako jedyny opozycjonista odmawiający władzy PRL zostaje zwolniony do domu, co więcej nikt go nie nęka, w okresie 1982-1989.

6) Cud szósty, Jarosław Kaczyński jako jedyny opozycjonista ma sfałszowaną teczkę i jako jedyny opozycjonista domagający się powszechnej lustracji ujawnia swoja teczkę dopiero po naciskach prasy.

Kto wie, czym mógł zaimponować oficerowi SB Jarosław Kaczyński, że ten po odmowie podpisania lojalki wypuścił go wolno i nigdy już nie nękał? Być może postraszył esbeka lustracją, układem, oligarchią? A może po prostu oficer zadzwonił do ojca, kazał odebrać syna, wyłoić w tyłek i obiecać, że się więcej nie będzie wygłupiał. Wiecie, rozumiecie towarzysze z PiS tak po starej partyjnej znajomości. Pomożecie rozwiązać zagadki cudownego życia wodza?"

wladz klonownik wkleił to kiedyś ale uczciwiej, bo z parafką agencja.pl, znani z obiektywizmu michnikowi POpierpaparazzi zgodnie ze sztuką robią wybranym portrety z bliska szerokim kątem, ot tak przypadkiem

zrób sobie z wyciągniętych ramion fisheyem portret też będziesz takim wytrzeszczem, i nie będziesz musiał głupich pytań zadawać

Kiedyś Gawronik w jedną noc postawił kantory wzdłuż zachodniej granicy, a teraz u mnie w jeden dzień otworzono w centrum chyba z 8 klitek z jednorękimi bandytami. Czy u was też? Ludzi w środku brak, poza jednym piklnującemABSem.

Kiedyś w jednorękich robił Jaskiernia, a dzisiaj? Politycy? Mafia otworzyła pralnie pieniędzy?

dudivan

"Jesteś kompletnie pojebany"

Nie to są wnioski wyciągane na twoim poziomie.Gdzieś ktoś coś zgodnie z twoim wtajemniczeniem i od razu to jest dowodem.

Więc proszę bardzo

"Gorbaczow ujawnił też, że rozmawiał o Jaruzelskim z papieżem Janem Pawłem II. - Powiedział mi, że generał to bardzo poważny i solidny człowiek. I że na ostrym zakręcie, na którym znalazła się Polska, bardzo wiele dla Polski zrobił - przekazał były radziecki lider."

Powołuj się dalej na zeznania ubeków.

Arden

To poseł Suski.Suski poseł.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

wladz, 29 Maj 2008, 10:41

>"Gorbaczow ujawnił też, że rozmawiał o Jaruzelskim z papieżem Janem Pawłem II. - Powiedział mi, że

>generał to bardzo poważny i solidny człowiek. I że na ostrym zakręcie, na którym znalazła się

>Polska, bardzo wiele dla Polski zrobił - przekazał były radziecki lider."

>

>Powołuj się dalej na zeznania ubeków.

Wladz, półmózgu, nie odróżniasz wypowiedzi dla mediów (a dalej tłuszczy), czy nawet zeznań przed sądem lustracyjnym po latach od wewnętrznej, tajnej dokumentacji policji tworzonej na potrzeby własne w dobie pełnego panowania.

Michniki, Waltery itd. mają sukces tylko dzięki nieprzebranym rzeszom takiego przeżuwającego co mu się podsypie bydła jak ty.

dudivan

Czytaj palancie!!!

Mam rok 2008r i Polskę w UE z otwartymi granicami wolnym słowem i stadkiem pozbawionych władzy narodowych głupków.Niemcy u siebie mają bydełko nobilitujące dokonania III Rzeszy.Ja polemizuję z bydlakiem przesiąkniętym nienawiścią do osób którym zawdzięcza publiczną możliwość ich oczerniania.

dudusia chyba ktos zastąpił.Albo facet stoczył sie.Z mostu na łeb.Nie było go trudno zastapic z uwagi na prostote człowieczą.Ale obecny zamiennik przypomina juz ostatni etap w zyciu człowieka.Tak zwany ...kres.

wladz, 29 Maj 2008, 14:54

>Mam rok 2008r i Polskę w UE z otwartymi granicami wolnym słowem

Pierdzielisz?

To mogę wszędzie głosić że moim zdaniem za dużo w Polsce panoszy się Żydów i że powinno się ich połapać i wyekspediować na Madagaskar i nikt się nie przyczepi?

>Ja polemizuję z

>bydlakiem przesiąkniętym nienawiścią do osób którym zawdzięcza publiczną możliwość ich oczerniania.

Kto to jest ten bydlak?

W Jerozolimie to Żydzi są u siebie woęc po co ich przeflancowywać na Madagaskar?

No a już w synagodze to są bardzo porządni Żydzi i ja sobie życzę żeby tylko tacy byli.

U nas też.

Będzie potrzebnych więcej krów, których ilość Unia nam ogranicza.

Jak Żydzi będą się domagali, to Unia ani piśnie!

I w ogóle, może spopularyzują skopowinę i kozinę, będzie ciekawiej.

Wyszperany przeze mnie w sieci tekst, chyba polityczny?

"Wyższość szparagi nad kartoflem jest oczywista. Kostyczny smak kartofla, jego wygląd i niejednokrotnie dystynktywny rozmiar obniża walor, tak często mu przypisywany"

Kurka wodna, nareszcie biorą się za likwidację tego poronionego tworu SLD:

"Likwidacja Narodowego Funduszu Zdrowia jest przesądzona - czytamy w "Gazecie Prawnej". Dziennik dotarł do projektu Ministerstwa Zdrowia, który chce podziału NFZ.

Propozycja resortu, kierowanego przez Ewę Kopacz, trafi w tym tygodniu do uzgodnień społecznych i międzyresortowych. Projekt zakłada, że że w 2009 NFZ zostanie podzielony na kilka regionalnych funduszy zdrowia. Na tym etapie pacjent nie będzie mógł dowolnie wybrać ubezpieczyciela, a fundusze będą zawierać umowy ze szpitalami i przychodniami tylko ze swojego regionu - czytamy w "Gazecie Prawnej".

W 2010 roku fundusze zyskają już prawo kontraktowania usług ze świadczeniodawcami z całego kraju. Według informacji gazety, pacjenci będą mogli samodzielnie decydować, do którego funduszu ma być przekazana ich składka.

Proces decentralizacji NFZ zakończy się wprowadzeniem na rynek prywatnych funduszy w 2012 roku . Pacjenci będą wtedy wybierać, czy chcą, aby ich składką zarządzał płatnik publiczny czy prywatny. Ich pojawienie się, zdaniem Ministerstwa Zdrowia wprowadzi konkurencję, bo fundusze i świadczeniodawcy będą zabiegać o pieniądze pacjentów. (IAR)"

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.