Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

Zerknij na wpisy np. brunera. To wprawdzie już raczej kryminalne, ale z grubsza nadają się dla zilustrowania. Ogólnie chodzi o to, że za dużo syfu rozłazi się po forum i normalnychm ludziom trochę przeszkadza.

jak ty się nudzisz wladz......

zaraza nudno leniwcem idzie od góry:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Redakcja "doszła do wniosku, że znaczna część wpisów przekracza regulamin forum"

No, no... Trochę to zajęło, ale w końcu, wspólnymi siłami...

Ciekawe jak długo zajmie Redakcji konstatacja, że takie wpisy nie generują się same? Że dokonują ich konkretne osoby, których praktycznie jedyną działalnością jest Wolna Dowalanka.

Włączam stoper.

• Redaktorzy

Nie. Wystarczy mieć dostęp do statystyk. Największa ilość wpisów jest na Stereo, znacznie mniejsza na Bocznicy, z czego wpisy w wątkach "politycznych" stanowiły i tak tylko pewną część. Żadna strata, zwłaszcza że moderacja otrzymywała ciągłe skargi na kompletne już odhumanizowanie politycznych dyskusji. Po tym, gdy HFM zrobiło u siebie porzadek z rozentuzjazmowanymi politykierami, a niedawno również Audiohobby, my zostaliśmy ściekiem dla takich dyskusji toczonych przez osoby deklarujące się jako audiofile. W rzeczywistości dyskutowało bez przerwy 4-6 osób. Żadna z tego strata, jeśli przerzucą się na tematykę audio, która podobno jest ich hobby. W najgorszym wypadku zyskają trochę wolnego czasu na wyprowadzenie pieska.

A czy sama "Redakcja" nie uczestniczyla przypadkiem czesto w tego rodzaju watpliwych dyskusjach ?

Czy teraz ta sama "Redakcja" ma zamiar cenzurowac rzeczy ktore wczesniej sankcjonowala ?

Jak zamierza "Redakcja" uniknac kolejnego zarzutu jawnej hipokryzji i oczywistej manipulacji ?

Kiedy "Redakcja" usunie wreszcie niegodny ludzkiej osoby watek, o - "uciazliwych" psach ?

Nie wiem czy o taką politykę chodzi w tym wątku ... pozwólcie, że nie będę czytał całego wątku. Jego końcówka nie daje odpowiedzi na moje pytanie.

Szykują się arcyciekawe "Ustawy o kopalinach" ...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

... żeby był jakiś porządek i sens tego wszystkiego nieznanego i tajemniczego, stworzył człowiek bogów, osadził ich w miejscach niedostępnych i ich mocom oddał swój los ...

• Redaktorzy

Jemu chodzi, jak rozumiem o to, że w ogóle dyskutowałem. Ale nie muszę, więc właśnie chętnie z tego zrezygnowałem. Że tak powiem dla dobra ogółu.

>wladz

Widze, ze nie sledzisz, albo nie chcesz dostrzec, sposobu postepowania "Redakcji".

"Redakcja" nie zachowuje sie niekulturalnie.

Jest az do bolu - politycznie poprawna i kulturalna.

Oficjalnie.

Bo nie oficjalnie - niszczy wpisy, manipuluje wypowiedziami,

usuwa konta, niszczy hasla niewygodnym SOBIE dyskutantom etc.

Cechuje ja - zwyczajny cynizm, zaklamanie i mocno skrywana choc widoczna -

gleboka arogancja oraz pogarda dla rozmowcy.

Wszystko to bylo omawiane SETKI razy na tym forum.

Po czym... tajemniczo znikalo...

W imie jedynie slusznej, "redakcyjnej" PRAWDY.

Nie udawaj wladz, ze jestes na forum od dzisiaj, redakcyjny przydupasie.

nie trzeba chyba dodawać, że żadnego wątku nie zakładałem od kilkunastu dni?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Redaktor, 15 Wrz 2009, 13:58

>Nawiasem mówiąc, skąd facet będący 22 dni forumowiczem wie, w czym "redakcja" często uczestniczyła,

>nie bardzo wiem.

po porannej akcji znikania wątków ciężko już to sprawdzić, fakt

a ten atopos ma jakieś własne forum?

a zresztą... słyszałem o podobnych przypadkach (czytałem na jeszcze innym forum)

np. o wywalaniu userów z pewnego niekomercyjnego forum przez reprezentantów spółki, która je przejęła

• Redaktorzy

O ile wiem, atoposowi przy okazji ostatecznego wyrzucania go z Audiohobby parę miesięcy temu zrobiono forum, żeby miał gdzie paskudzić nie wchodząc innym na głowę. O ile wiem, mimo to co jakiś czas usiłował pakować się z powrotem, jak widać próbuje i tu.

Redaktor, 15 Wrz 2009, 14:57

>O ile wiem, atoposowi przy okazji ostatecznego wyrzucania go z Audiohobby parę miesięcy temu

>zrobiono forum, żeby miał gdzie paskudzić nie wchodząc innym na głowę. O ile wiem, mimo to co jakiś

>czas usiłował pakować się z powrotem, jak widać próbuje i tu.

bo on z tamtego forum nie jest zadowolony,

a wiecie dlaczego?

bo za małą ma publiczność a do tego mocno obojętną na jego prowokacje

bruner_, 15 Wrz 2009, 14:59

>Redaktor, 15 Wrz 2009, 14:57

>

>>O ile wiem, atoposowi przy okazji ostatecznego wyrzucania go z Audiohobby parę miesięcy temu

>>zrobiono forum,

a skąd wiesz?

przeciek z kancelarii premiera?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.