Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem ciekaw, jak długo wszyscy (w tym dziennikarze) będą łykali jak świeże bułki twierdzenia Tuska, i reszty PO, że po informacji, jaką otrzymał od Kamińskiego 14 sierpnia miał tylko 2 opcje:

- albo "odpytać swoich ministrów z zaangażowania w proces legislacyjny ustawy"

- albo nie robić nic

Albo kiedy ktoś zada mu pytanie, czy gdyby sprawa nie przeciekła do mediów, to co zamierzał z tym zrobić (np. czy miał zamiar kogoś dymisjonować) i kiedy?

prof. Krzemiński wysnuł właśnie tezę, że dzisiejsze posunięcia Tuska mogą wyznaczyć nowe standardy w życiu politycznym w Polsce i że różne sprawy nie będą już załatwiane pokątnie, ale w ramach normalnego lobbingu

tytuł zobowiązuje do ... ciekawych opinii

Odniosłem wrażenie że jedynym winnym jest Kamiński,zdymisjonowany kategorycznie jako głowny winowajca afery,na konferencji pemiera.Natomiast przecieki,jakoś premier przemilczał dośc hermetycznie bym powiedział,dlaczego?...

muls

Właśnie słyszałęm na TVP-Info że ktoś sie wypowiadał na forach że Tusek pozbył sie swojego konkurenta,Schetynę.No czy to nie by twój wpis?Chyba ktoś trafił na to forum!he,he.Gratuluję!

Reszta to wrażenia na gorąco,trzeba to przemyśleć,narazie intuicyjne własne spostrzeżenia.

meloman 62, 7 Paź 2009, 09:05

>Dla tych, którzy się nie boją pisu wklejam artykuł z NIE - mi po jego przeczytaniu ścierpła skóra.

Tylko dlaczego "NIE" nie napisze nic o przekrętach w WSI ?

Czyżby wspólne interesy łączyły byłych funkcjonariuszy tej "organizacji" z panem Jerzym?

Mam nadzieję,że nie bo pana Jerzego uznawałem zawsze za prawdomównego i uczciwego,prawdziwego patriotę i wielkiego Polaka,z którego cała Polska może być naprawdę dumna.

wa-lo-dia, 7 Paź 2009, 16:37

No własnie,w okresie stanu wojennego miałeś 10 lat,może byś trochę sie zapoznał z działolnością J.Urbana,zanim zaczniesz bredzić,kto i co.

"Mam nadzieję,że nie bo pana Jerzego uznawałem zawsze za prawdomównego i uczciwego,prawdziwego patriotę i wielkiego Polaka,z którego cała Polska może być naprawdę dumna."

Jaruzel na p-denta, Kiszczak na premiera, NIE do bibliotek szkolnych, fakty i mity na plebanię!

>Horst, 7 Paź 2009, 04:58

">i nienawiść, tak samo jak naziści czy inni mordercy i bandyci. Gdyby pis porządziło dłużej pewnie

>mielibyśmy europejską wersję reżimu Pol pota.

zacytuję klasyka Qubrica: wsadź łeb pod sedes przytrzaśnij ostro klapą

może pomoże"

Napisałeś kiedyś o tym, że kaczyńscy czerpią zyski z handlu narkotykami. Teraz musisz się zrehabilitować w oczach pissmanów, bo Cię wykończą. Współczuję, ale nie wróżę Ci świetlanej przyszłości - kiedyś Cię i tak dopadną, możesz więc już pisać to co myślisz naprawdę, a nie to co Ci każą - swego losu już nie odmienisz

wa-lo-dia, 7 Paź 2009, 16:37

>meloman 62, 7 Paź 2009, 09:05

">Tylko dlaczego "NIE" nie napisze nic o przekrętach w WSI ?

>Czyżby wspólne interesy łączyły byłych funkcjonariuszy tej "organizacji" z panem Jerzym?

>Mam nadzieję,że nie bo pana Jerzego uznawałem zawsze za prawdomównego i uczciwego,prawdziwego

>patriotę i wielkiego Polaka,z którego cała Polska może być naprawdę dumna."

Ależ pisało wielokrotnie. Dla ułatwienia podaję link do tej interesującej lektury

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Horst,

>wszystko byłoby piękne i poprawne gdyby nie to knucie polpotowskiego cba

>}:->>

nie przypuszczałem, że niezależnie ode mnie doszedłeś do tego samego wniosku - pisząc o finansowaniu kaczyńskich z handlu narkotykami znalazłeś się w sytuacji skazanego na śmierć, który może już bezkarnie robić wszystko, bo i tak mu nic nie zaszkodzi.

Podziwiam Twoją odwagę i szybką przemianę. Gratuluję !

Horts,

O tym też nie wiedziałem, ale jest to naturalnie możliwe. Wiesz może coś więcej na ten temat ?- jak już wspomniałem, jesteś w takiej sytuacji, że bezkarnie możesz napisać całą prawdę o pisie i kaczyńskich

Dla faceta z Nowej Huty, który jako dziecko nie raz miał okazję zaciągnąć się gazem łzawiącym, facio, który posiłkuje się szmatłwcem o nazwie "NIE", wystawia sobie doskonałe świadectwo by nie gadać z ignorantem. Sto razy bardziej wolę pogadać z lumpem, bo jego życie pewnie okaże się ciekawe.

Rzecznik prasowy reżimu to autorytet dla...właśnie dla kogo?

>Rzecznik prasowy reżimu to autorytet dla...właśnie dla kogo?

Ukryta Zawartość

"- Gdybym nie czuł się zobowiązany historycznymi zaszłościami, nie poszedłbym głosować na lewicę, poparłbym Platformę Obywatelską - deklaruje w rozmowie z "Dziennikiem" Jerzy Urban, redaktor naczelny "Nie" i były rzecznik generała Jaruzelskiego. "

Jurek jest z wami!

Ukryta Zawartość

>A jeszcze jedno.

tylko jedno?

taki sojusz, polegający na identycznych wypowiedziach czy głosowaniach w sejmie miał miejsce wiele razy w latach 2005-2007, między po a sld

merdia bez żenady mówiły powce powiedzieli "wtóruje im" sld

wojciech iwaszczukiewicz, 7 Paź 2009, 19:15

>A jeszcze jedno.Nie przeszkadza ci sojusz PiSu ze "znienawidzonym" SLD?

Horst może pisać wszystko co chce - jak już pisałem wcześniej wyjawił największe tajemnice pisu i kaczyńskich, więc tak czy owak źle skończy (nie wiem tylko, czy to będzie wypadek, czy pobicie ze skutkiem śmiertelnym przez nieznanych sprawców). W takiej sytuacji naszym moralnym obowiązkiem jest umilić mu ostatnie miesiące czy tygodnie tolerując jego wszystkie wybryki. W sumie szkoda człowieka - jaki był, taki był, ale ubarwiał swoimi wpisami forum.

>umilić mu ostatnie miesiące czy tygodnie tolerując jego wszystkie wybryki. W sumie szkoda człowieka

>- jaki był, taki był, ale ubarwiał swoimi wpisami forum.

fajnie sobie polemizujecie wsobnie, z Atoposa klonami przeważnie..

kto nie należy do tego stowarzyszenia wsobnego z syriusza niech pogrzebion będzie wirtualnie

wojciech iwaszczukiewicz, 7 Paź 2009, 19:15

>A jeszcze jedno.Nie przeszkadza ci sojusz PiSu ze "znienawidzonym" SLD?

sld? sld?

podobno pis poniósł klęskę i go nie ma

jak więc można nienawidzieć tak jeszcze bardziej "zklęskowane" :) szczątki jak sld..

sld RIP ityle

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.