Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

wladz, 7 Sty 2010, 13:45

>>szkoda Nowy2 że tak mało treści w twoich wpisach tylko rozważania kto komu

obywatelu! przyspieszajcie!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

"jacch, 7 Sty 2010, 14:43

>Widac jak na dłoni komu kawłek drewna na scianie przeszkadza ( dla bladzia dodatkowo z kiełbasom)

>Żeby krótko opisac ten typ(ek)- SKURWIELOM, i tyle."

czujesz się urażony? przecież to tylko kawałek drewna

Nowy2 masz zaległości

""ekspresowe formowanie nowego czlowieka, na drodze przymusu lub terroru, to sprowadzanie czlowieka do roli przedmiotu, przez roznych inzynierow czy reformatorow, chocby przez oslawiona triade ostatnich lat - Hitler, Stalin czy Pol Pot."

czym się zajmuje duchowieństwo w przybytku Rydzyka?.....możesz odpowiedzieć"

wladz, 7 Sty 2010, 14:49

>Nowy2 masz zaległości

>

>""ekspresowe formowanie nowego czlowieka, na drodze przymusu lub terroru, to sprowadzanie czlowieka

>do roli przedmiotu, przez roznych inzynierow czy reformatorow, chocby przez oslawiona triade

>ostatnich lat - Hitler, Stalin czy Pol Pot."

wodzowie kazali przyspieszac, a nie popedzac

Agencja Gazeta zamiescila zdjecia tajnych nocnych transportow idacych do KL Torun w postaci bydlecych wagonow wypelnionych ludzmi z lapanek ulicznych, wysylanych do KL na zgrzybienie

nie posyłam dziecka na religię-Źle, nie chodzę do kościoła- bardzo źle, nie przyjmuję księdza po kolędzie- tragedia! pytam się ile jeszcze bajki i mity czy urojenia będą na mnie w PL oddziałowywać? z tego tytułu ,że nie daję wiary bajkom mam cierpieć? idę do urzędu- krzyż, w szkole na wywiadówce- krzyż, w durnym sejmie- krzyż, przy drogach, gdzie jakiś dureń się zabił- krzyż.Przecież to zbiorowa paranoja!

Nowy2 już męczy mnie twoja nowomowa i to ciągłe kim jestem....masz podpowiedź

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

>jacch, 7 Sty 2010, 08:11

>A jakim prawem sprzedaje się działki pod budowę kościołów za ułamek ich rzeczywistej wartości ?

>Podaj przykład.

Proszę bardzo:

"Od lat były funkcjonariusz SB Marek Piotrowski i Komisja Majątkowa zwracająca mienie Kościołowi współpracowali w niczym niezakłóconej symbiozie. Do wtorku, gdy ABW wkroczyła do domu i firm Piotrowskiego.

Marek Piotrowski zasłynął z tego, że przed Komisją Majątkową potrafił wywalczyć dla wynajmujących go zakonów niezwykle atrakcyjne rekompensaty za utracone w czasach PRL mienie. I jeszcze sprawić, by przyjęta przez działającą przy MSWiA Komisję wycena gruntów była na tyle niska, by można było przyznać jak najwięcej hektarów. Piotrowski pośredniczył potem w sprzedaży odzyskanych terenów.

Pracował dla kilkudziesięciu zakonów i parafii w całej Polsce, m.in. dla bazyliki Mariackiej w Krakowie, Towarzystwa św. Brata Alberta, sióstr elżbietanek, Polskiej Kongregacji Cystersów, krakowskiego Towarzystwa Pomocy Bezdomnych im. św. Brata Alberta.

Przeszłość Piotrowskiego ujawnił w 2005 r. "Newsweek", który podał, że karierę zawodową rozpoczął w 1966 roku w MO, cztery lata później awansował na inspektora w wydziale śledczym Służby Bezpieczeństwa w Katowicach.

Choć o przeszłości Piotrowskiego było powszechnie wiadomo, instytucje kościelne chętnie korzystały z jego usług. - Przesądzały względy finansowe. Hierarchowie przymykali oko na jego przeszłość, bo potrafił załatwić nawet sprawy beznadziejne - mówi jeden z prawników, który prowadził kilka spraw przed Komisją Majątkową."

Ukryta Zawartość

No jak jacuś, tobie to wszystko nie przeszkadza?

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Myślę że Jar, muls, wladzy i nasi inni prorządowi aktywiści powinni założyć Partię Neutralnych Światopoglądowo.

Nawet nie "Polską" bo to już nie jest takie do końca neutralne w Unii. Ubrać się w szare nijaczące drelichowe uniformy- coś jak za szefa Mao (neutralnego światopoglądowo jak wszystkie lewactwo). Jeśliby się różnili zbyt rysami twarzy to się packą nałoży natwarz jakąś szarą masę i będzie dobrze, tak neutralnie wicie rozumicie. A tego co by się uporczywie odróżniał... Bana mu!

+hubertus+, 7 Sty 2010, 15:03

>nie posyłam dziecka na religię-Źle, nie chodzę do kościoła- bardzo źle, nie przyjmuję księdza po

>kolędzie- tragedia! pytam się ile jeszcze bajki i mity czy urojenia będą na mnie w PL oddziałowywać?

>z tego tytułu ,że nie daję wiary bajkom mam cierpieć? idę do urzędu- krzyż, w szkole na wywiadówce-

>krzyż, w durnym sejmie- krzyż, przy drogach, gdzie jakiś dureń się zabił- krzyż.Przecież to zbiorowa

>paranoja!

+

Oj Hubert bida dla takic jak ty. Nawet fugi w płytach budowlanych- krzyż krucafix. Musisz sobie zbudować dziuplę bez kątów prostych i się w niej odizolować. I nie zakładaj nogi na nogę, to też jakby krzyż +

Jaro_747, 7 Sty 2010, 15:31

>>Hebdomeros, 7 Sty 2010, 15:29

>

>Czy niezgoda na okradanie Państwa przez Kościół to jeszcze obywatelska troska czy już lewactwo?

Czy niezgoda na okradanie państwa przez PZPN to... itd

hubertus, 7 Sty 2010, 15:03

>nie posyłam dziecka na religię-Źle, nie chodzę do kościoła- bardzo źle, nie przyjmuję księdza po

>kolędzie- tragedia! pytam się ile jeszcze bajki i mity czy urojenia będą na mnie w PL oddziałowywać?

>z tego tytułu ,że nie daję wiary bajkom mam cierpieć? idę do urzędu- krzyż, w szkole na wywiadówce-

>krzyż, w durnym sejmie- krzyż, przy drogach, gdzie jakiś dureń się zabił- krzyż.Przecież to zbiorowa

>paranoja!

Ciekawe wypunktowanie. Rzeczowe takie. No to teraz wyjaśnij punkt po punkcie jakie to prześladowania czy przykrości cię spotkały z powodu w/w "źle". Tak konkretnie. Czekam.

>Hebdomeros, 7 Sty 2010, 15:33

>Czy niezgoda na okradanie państwa przez PZPN to... itd

Nie bardzo rozumiem. Czy Kościół może stosować mafijne zasady znane z PZPN, czy może już je stosuje a my mamy siedzieć cicho? Czy od Kościoła nie możemy oczekiwać czegoś więcej?

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.