Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

* Katolicyzm: 61,4%

* Zielonoświątkowcy: 6%

* Baptyzm: 5,5%

* Adwentyzm: 5%

* Kościół Nazareński: 3,2%

* kult Voodoo: 2,5%

* Anglikanizm: 1,5%

* Świadkowie Jehowy: 0,6%

tak to wygląda w Haiti mój zacny miłościwy katoliku

Gość

(Konto usunięte)

Czy minister finansów nie wiedział, że jego resort rozpoczął prace nad nowelizacją ustawy hazardowej, która ograniczyła hazard w Polsce bo "zarządza resortem zespołowo"? Jacek Rostowski zeznaje przed komisją śledczą, ale niewiele pamięta. I jak się okazuje niewiele też wie o tym, co dzieje się w resorcie

Kiedy się dowiedział o planach nad nową ustawą? - dopytywał Bartosz Arłukowicz (SLD)

Rostowski: - Nie jestem w stanie odpowiedzieć precyzyjnie. Wiem, że na spotkaniu 26 u premiera, Jacek Kapica wspomniał, że podejmuje prace przygotowawcze. Premier polecił wówczas, by je kontynuował.

Czy widział dokument, który zleca rozpoczęcie prac?

- Nie pamiętam dokumentu. Ale pewnie taki jest.

A kto powinien wydać polecenie rozpoczęcia prac?

- W sensie formalnym ja.

Minister Rostowski wyjaśnił, że nie ma w tym nic dziwnego, bo on zarządza zespołem zespołowo.

;pppppp

Forum w którym jakiś matoł (konkretnie jacuś) blokuje mnie w każdym zakładanym przez siebie wątku jest bez sensu. Na tej zasadzie nie mam tu czego szukać, bo wieśniak założy sto wątków na sto tematów, na "dzień dobry" zablokuje mnie w każdym z nich i co??? Mam zakładać swoje i zaśmiecać forum?

Jestem Europejczykiem.

"jacch, 13 Sty 2010, 21:49

>Raczej zniekształcac.

>POpracuj nad tym.

>Wyłącz kompa i telewizor, "puść" muzyczke, zachlaj się...jutro będzie lepiej."

Mało co rozumiesz zobaczymy czy zrozumiałeś

Gość

(Konto usunięte)

Jeden z bohaterów afery hazardowej biznesmen Ryszard Sobiesiak w ekspresowym tempie otrzymywał urzędowe decyzje, które pozwoliły mu na zbudowanie wyciągu narciarskiego koło Dusznik-Zdroju - ujawnia "Rzeczpospolita".

Winterpol - firma Ryszarda Sobiesiaka karczowała państwowy las, zanim uzyskała formalną zgodę. O pozwolenie na budowę mogła się zacząć starać w marcu 2009 roku. Tymczasem wyciąg zaczął wozić narciarzy już trzy miesiące wcześniej, w wigilię 2008 roku.

Z informacji zebranych przez "Rz" wynika, że losem inwestycji spółki Ryszarda Sobiesiaka interesował się osobiście ówczesny szef klubu PO Zbigniew Chlebowski. Według ustaleń "Rz" Chlebowski kontaktował się w tej sprawie z wysokimi urzędnikami Lasów Państwowych.

http://fakty.interia.pl/raport/afera-hazardowa/news/znajomosci-samowola-tak-budowal-sobiesiak,1424332

i Zdrojewski

"Poseł PiS Stanisław Pięta w liście do wrocławskich księży apeluje, aby publicznie w kościele skarcili ministra kultury. - To za to, że Bogdan Zdrojewski propaguje homoseksualizm - wyjaśnia polityk. "

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.