Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

wladz, 28 Sty 2010, 17:57

>modrzew47

>

>żyj sobie rychem na cmentarzu....znajdź aferę zakończoną wyrokiem Trybunału Konstytucyjnego lub co

>najmniej prokuratorskimi zarzutami

Haha, a to dobre!!! :D

Czy te kreatury z TK oskrobały już zafajdane ze strachu portki (a Łętowska - spódnicę) i zdobyły się na wyrok w sprawie ubeckich emerytur czy jeszcze się nie wyfajdały do końca?

A ja tu mam takie fajniutkie zdięcie,które zdaje sie mówic: może wrócą takie czasy

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

"jacch, 29 Sty 2010, 21:48

>Ale co...że kradnie?...następna afera?"

afera jest tylko jedna.....zapomniałeś?

a zero nie kradnie tylko ciułając kasę śrubuje wysokie standardy polityków PiS.

>jacch, 29 Sty 2010, 20:36

>Frank, 29 Sty 2010, 19:13

>

>Dałeś żonci wypłatę ?;p

A ty jacuś dałeś w bramie dupy menelowi za wino proste?

Jestem Europejczykiem.

>subagazi, 29 Sty 2010, 22:19

>Czy te kreatury z TK oskrobały już zafajdane ze strachu portki (a Łętowska - spódnicę) i zdobyły się

>na wyrok w sprawie ubeckich emerytur czy jeszcze się nie wyfajdały do końca?

Kolejny z wielu dowodów na to, że PiSSowsy to neobolszewicy mający w dupie prawo bo dla nich liczy się tylko wyimaginowana "sprawiedliwość społeczna". Sądy sądami a sprawiedliwość musi być po naszej stronie.

Jestem Europejczykiem.

jacch, 30 Sty 2010, 02:11

>Komisarz Zerro ciuła kasę...

>Przynajmniej nie kradnie/kręci jak wasi koledzy z PO.

Nie znam osobiście nikogo z PO.

A co do Ziobry i tej całej PiSSowskiej kamaryli - co się stało z zasadami moralnymi wypisanymi na sztandarach IV RP? Stopniały w cieple judeoliberalnopermisywnych Euro?

Jestem Europejczykiem.

Gość

(Konto usunięte)

A gdzie te standardy nie pozwalaja zarabiac zgodnie z prawem?

Wiesz dżambo, już mniej głupie czepialstwo prezentuje bladź tymi swoimi jpegami...bo oglądanie bzdetów to mniejszy ból niż czytanie twoich pseudointelektualnych wynurzeń.

>jacch, 30 Sty 2010, 02:53

>oglądanie bzdetów to mniejszy ból niż czytanie twoich pseudointelektualnych wynurzeń.

Zdaje sobie sprawę, że wszelki wysiłek intelektualny sprawia ci ból, ale ponoć cierpienie uszlachetnia nawet gdy jest bezowocne. Jakoś nie liczę, że nagle skoczy ci inteligencja i zaczniesz rozumieć moje wpisy bo tu tylko św. Juda Tadeusz patron spraw beznadziejnych mógłby pomóc.

Jestem Europejczykiem.

>jacch, 30 Sty 2010, 02:53

>A gdzie te standardy nie pozwalaja zarabiac zgodnie z prawem?

No i sam widzisz jacuś jaki ty prosty cebrzyk jesteś.

Wyraźnie nie mówię o prawie tylko o standardach moralnych, w dodatku samemu wyznaczonych i ustanowionych.

Jeżeli tego nie rozumiesz to poproś kogoś o wyjaśnienie i nam tu swoją bezradnością d.. nie zawracaj!

Jestem Europejczykiem.

jak czytam wpisy jaro_747 czy wladzia to przypomina mi się opis dyskusji z żydami pióra A.H:

"Im dłużej walczyłem z nimi, tym lepiej poznawałem ich dialektyczne metody. Bazowali na głupocie swoich przeciwników, a gdy to nie przynosiło rezultatów, uda¬wali, że nie wiedzą, o co chodzi. Jeżeli sytuacja nie była dla nich korzystna, szybko zmieniali temat i te same banały stosowali do zupełnie innego zagadnienia. Dopasowywali je w sposób dowolny i ogólnikowy, chcąc sprawić wrażenie, że posiadają rzetelną wiedzę. Gdy jednak przystawiało się takiego osobnika do mu¬ru, tak że nie miał innego wyjścia i musiał przytaknąć, wydawało nam się, że posunęliśmy się do przodu. Ja¬kież ogromne było nasze zdziwienie, gdy nazajutrz Żyd nic nie pamiętał i dalej opowiadał swoje skandaliczne bzdury, jakby nic się nie stało. Nie mógł sobie nic przypomnieć, oprócz udowodnionych już raz prawd swoich twierdzeń.

Ze zdumienia stawałem jak wryty. Nikt nie wiedział czemu bardziej się dziwić - błyskotliwości ich odpowiedzi czy umiejętności kłamania. "

trudno posadzać jara czy wladza o bycie żydami, raczej kacapami, ale metody te same

Ukryta Zawartość

żyje jeszcze?

Ukryta Zawartość

modrzew47, 30 Sty 2010, 09:10

>pankracek

>To jednak jakieś trudności masz...w ocenie.

masz na mysli te błyskotliwość? wiem, wcale nie sa blyskotliwi, ale uparci są jak żydzi

Gość

(Konto usunięte)

...Wyraźnie nie mówię o prawie tylko o standardach moralnych...

A wiesz co to prawo niepisane?

No, tak u was we wsi wszystkie małopismienne to i małoczytate i stąd te luki...

Niemoralne to by było gdyby pieniądze pobierał, a na posiedzeniach nie był...widzisz róznicę?

No tak z kim ja tu o moralności próbuje... ;p

"jak czytam wpisy jaro_747 czy wladzia to przypomina mi się opis dyskusji z żydami pióra A.H:"

amebo intelektualna przed tobą tysiące lat ewolucji do zrozumienia kropki na skale...

PiS chłopaki wytyczne zmieniono i na razie rycho z zdziechme do odstawki

"Liderzy PiS przyjęli nową taktykę partii: ograniczenie aktywności w mediach w czasie trwania prac komisji hazardowej - ustaliła "Rzeczpospolita". - To może przynieść pozytywne rezultaty - ocenia prof. Zdzisław Krasnodębski."

okopać się i czekać

"Skąd pomysł? - W mediach nastąpiło pewnego rodzaju przewartościowanie. W związku z aferą hazardową to Platforma znalazła się pod obstrzałem - tłumaczy gazecie jeden z liderów PiS. - Nie ma sensu pakować się na pierwsza linię ognia. Teraz tylko "dobijamy rannych" i czekamy na właściwy moment - dodaje."

i o czym teraz?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.