Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)

Zart? Nie raz, dwa wytykaliście LPR i wszechpolaków Pis-owi i wiesz wojciechu, ja ich także nie lubie, ale po tym wszystkim co się powiedziało bratać się z nimi to już jakby obłuda z waszej strony jest, nie uwazasz? Kolejna trzeba dodać.

jakcik radny to nie premier.na tej samej zasadzie radni pisu toleruja radnych z SLD.Nie bedz taki papieski.jak zostanie premierem lub ministrem giertych, to pogadamy inaczej...z tuskiem.

to jest ten sam kociokwik picowy jak do tuska- co to jest do bani, bo gra ..w piłke.A powinien siedziec.I nalezy go odwołac.Nie tylko smiesne, ale żałosne.Jak juz argiumentów brak.

"Program Bronisława Wildsteina zostanie jednak dziś wyemitowany w TVP o godzinie 22.30. - Prezes Romuald Orzeł zapewnił mnie, że przesunięcie emisji programu to nieporozumienie - powiedział nam Wildstein. Jeszcze wczoraj publicysta mówił o zerwaniu umowy z TVP po tym, jak szefostwo stacji chciało przesunąć emisję jego programu na północ.

Informację, że zdjęto z anteny program Wildsteina podał wczoraj na swoim blogu Ludwik Dorn. Potwierdził nam to także Bronisław Wildstein. Okazuje się jednak, że publicysta nie rozmawiał wczoraj na ten temat z prezesem TVP Romualdem Orłem. - Rozmawiałem dzisiaj z prezesem, program pozostaje na antenie - potwierdza nam Wildstein."

Prezes się rozmyślił - pytanie tylko który Prezes ;-)?

Ale jakoś specjalnie nikt po Dzikimkamieniu nie płakał, po Gargas było więcej lamentów. Może koledzy go nie lubią?

Jestem Europejczykiem.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

teraz wiadomo dlaczego Miro nie podszedl do zerowego terminu

Ukryta Zawartość

Invictus, 9 Mar 2010, 15:09

>Koledzy bardziej lubią Jerzego Urbana i Żakowskiego- za obiektywizm.

Następny PiSsowski oficer polityczny który siedzi innym w głowach i wszystko wie lepiej. Ciebie też kolego przetrzymamy tak jak przetrzymaliśmy Prezesa i jego pokurczów.

Jestem Europejczykiem.

Jeżeli jeszcze wstrząśniętych narodowych pieniaczy postawą UE wobec Białorusi interesuje problem to wydano rezolucję dotyczącą prześladowania

"Frakcje polityczne Parlamentu Europejskiego uzgodniły wspólne stanowisko w sprawie Białorusi."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość

(Konto usunięte)

...Następny PiSsowski oficer polityczny który siedzi innym w głowach i wszystko wie lepiej...

Samolocik, a ciebie już nie stać na wymyślenie nowych, głupawych odzywek?

A na marginesie dodam żebyś prześledził kila ostatnich stron tego wątku i zwrócił uwagę na to kto komu wmawia, ba, wie lepiej co mysli...ach ta peowska obłuda...

"jacch, 9 Mar 2010, 20:02

>...to nie jest koalicja rządowa z wicepremierem i ministerstwami tylko dwóch radnych w sejmiku...

>

>No i ? Tam można być obłudnym?

>Zresztą..kogo ja pytam."

od ciebie nic nie oczekuję....jacchcik dmuchnij w żagiel i płyń

>jacch, 9 Mar 2010, 20:07

>...Następny PiSsowski oficer polityczny który siedzi innym w głowach i wszystko wie lepiej...

Pewne rzeczy są oczywiste dla wszystkich tylko nie dla ciebie :-))). Nie odczuwasz w związku z tym pewnego niepokoju?

Jestem Europejczykiem.

Mój Boże, jacuś!!!

To już nawet tak prostych zdań nie rozumiesz?

Chyba musimy ci jakąś pomoc zorganizować. To ty biedaku powinieneś odczuwać niepokój bo jesteś jedyną osobą na forum która nie potrafi skojarzyć prostych faktów.

Ze sporą regularnością pojawiają się tu kolesie którzy po kilku do kilkunastu dniach stażu na forum nie piszą o swoich audiofilskich wrażeniach, nie pytają co kupić, nie chwalą się swoim sprzętem tylko od razu walą na bocznicę. I co dalej - może coś o aparatach, rowerach czy gołych babach? Nic z tych rzeczy - ich interesują wyłącznie dwa wątki - polityka i kościół. To może chociaż mają różne poglądy? Znowu pudło - wszyscy oni to męskie szowinistyczne świnie, wymachujący antyeuropejską szabelką antysemiccy hurrapatioci wielbiący PiSS, jego Prezesa i prezesowe ksero.

Jacuś nie widzi w tym niczego dziwnego. Pogratulować bystrości ;-)!

Jestem Europejczykiem.

No cóż kolego 747, jak to inteligent z wyższym wykształceniem z wielkiego miasta- masz po prostu kłopoty z myśleniem przyczynowo-skutkowym. To ci to objaśnię kawa na ławę.

Po prostu działa tu cenzura, która kasuje nicki tylko jednej strony politycznych sympatii. Wiadomo ludzie o zapatrywaniach liberalnych nie znoszą dyskusji z kimś innej orientacji- walą od razu od idiotów albo banują lub kablują do banowania. Coś tam jarzysz? Czy też nadal nie?

masz racje inwektyw.ja słucham tylko radyja maryja z uwagi na szerokie spektrum.I powszechna dostepnośc kazdego idioty...do mikrofonu.Toz samo czytam tylko Gazete POlska bo jest polska i tez ma szerokie spektrum .A ostatnio słucham tylko TV z uwagi na szerokie spektrum.Mozna powiedziec jest bosko.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.