Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)

Prokurator prowadzący śledztwo ws. Piesiewicza Józef Gacek powiedział w środowym wywiadzie dla "Rzeczpospolitej", że z ekspertyz wykonanych na potrzeby śledztwa wynika jednoznacznie, iż senator zażywał kokainę...

...Prokurator Gacek w środowej "Rz" zarzucił senatorom, że z niezrozumiałych powodów umniejszają wartość dowodów, które posiada prokuratura i swoją decyzją o nie uchyleniu immunitetu, uniemożliwiają dalsze prowadzenie śledztwa. Podkreślił, że z filmów jednoznacznie wynika, że Piesiewicz nie był osobą odurzoną i miał świadomość swoich reakcji. Ponadto - zdaniem prokuratora - Piesiewicz brał czynny udział w całym zdarzeniu, a w wielu przypadkach był nawet inicjatorem pewnych zachowań...

...W tajnym głosowaniu na początku lutego przeciwko wnioskowi prokuratury o pociągnięcie Piesiewicza do odpowiedzialności karnej głosowało 50 senatorów, za było 31 senatorów, a 6 wstrzymało się od głosu. Senatorowie PiS informowali jeszcze przed głosowaniem, że ich klub będzie za uchyleniem immunitetu Piesiewiczowi...

http://www.dziennik.pl/polityka/article566518/Schetyna_radzi_sledczym_ws_Piesiewicza.html

Dodam tylko, ze prokuratura proponowała zapoznanie się senatorom z całością zgromadzonych przez prok. dokumentów ci jednak nie odpowiedzieli...

Fajnie żyć w republice kolesiów zwanej PO-land.

a wiesz jakcik ze wole stracic z Piesiewiczem, niz zyskac z dowolnym kurdupkiem .A nawet wiecej- mogie głosowac powtórnie na jednego Piesiewicza, majac do wyboru kurdupków dwóch.Bez dwóch zdan jakcik.TAKI dziwny ten swiat jest.... o ile nie ma sie dziury w mózgu.

Widziałem parę wystąpień prezydenta kaczyńskiego i jestem pewny, że był albo po narkotykach, albo nietrzeźwy. Jeżeli prezydent pozwala sobie na publiczne występowanie w takim stanie, to ten senator nie zrobił niczego specjalnie złego. Z kolei jaruś "balbina" na kongresie pissmanów był po amfetaminie albo jest takim samym szaleńcem jak Adolf Hitler - ciarki mnie przechodziły, gdy popatrzyłem sobie na kaczkę.

dzieki Invictus za post z 10 Mar 2010, 15:46 laczacy moje dwa posty w jeden; umyslowosc cenzorow to... szkoda slow

wydarzenia dnia dzisiejszego naocznie pokazuja, ze nie te, co glosno szczekaja decyduja o czymkolwiek na AS, bo one reaguja tylko na wyciagniecie reki i komende - bierz go!

a swoja droga to ciekawy duecik - Hajnowka i Albania

ech ten nasz fryzjer z hajnówki podlaski- wyrasta na mentora retora lepszego od geremka, ba, może czasem prześcignie Reduktora, kapeluśnik

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

zamulsieni, jak stańczyk....

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

wojciech iwaszczukiewicz, 10 Mar 2010, 22:46

>von Invictus

>

>Czy należysz do tej sfrustrowanej grupy rodaków,którzy nie zaznali luksusów Egiptu?

kablu tajemniczi jesteś jak sfinks, kabluj banuj, czuj się liberalny

:-D

(jak d pek z klewek)

a wracajac do senatora Piesiewicza, to nigdy nie rozumialem tego zauroczenia Dekalogiem dua Piesiewicz - Kieslowski, bo dla mnie jak na poruszanie moralnych dylematow bylo to wszystko za zimne, za mocno wykoncypowane, bez ognia (o duszy nie pisze, bo muśle nie zrozumieja i zaczna glosno rzec)... i dopiero po latach senator Piesiewicz raczyl mi to wyjasnic dlaczego tak bylo

Nowy2, 10 Mar 2010, 23:03

>a wracajac do senatora Piesiewicza, to nigdy nie rozumialem tego zauroczenia Dekalogiem dua

>Piesiewicz - Kieslowski, bo dla mnie jak na poruszanie moralnych dylematow bylo to wszystko za

>zimne, za mocno wykoncypowane, bez ognia (o duszy nie pisze, bo muśle

liczy się gest mentora Reduktora

zamuślenie Gerema

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Mąndrość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.