Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

My tu gadu-gadu o Pani Ewie, a cała reszta? Gorzała w Sejmie 15m od kaplicy? Kapelan też się musi napić czy nikt nie wytrzyma tego wszystkiego na trzeźwo?

Jestem Europejczykiem.

Napierdalanki w PiSS:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Baby kontra bullterier. Ciekawe kto wygra :-)?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jestem Europejczykiem.

E tam, teraz trzeba się zabrać za prezydęta jak to dekret Bieruta wykorzystał przeciwko człowiekowi, jak Ziobro załatwił przeszczepy i zaraz jakciki i inne Nowe podniosą raban że Sekielski, że TVN, że kłamią i co tam jeszcze - a na koniec dowiemy się że nawet pielęgniarka Ewa nie istniała a istnieje w związku z czym reszta to też kłamstwo. Niezły cyrk.

Jaro_747, 16 Mar 2010, 19:23

>Gorzała w Sejmie 15m od kaplicy? Kapelan też się musi

>napić czy nikt nie wytrzyma tego wszystkiego na trzeźwo?

Nie ma się co dziwić, jak człowiek te wszystkie brednie czyta że nie istnieje okazuje się że nie znaczy że nie istnieje to samemu by się napił.

Zdrowie

Jaro_747, 16 Mar 2010, 19:23

>Gorzała w Sejmie 15m od kaplicy? Kapelan też się musi

>napić czy nikt nie wytrzyma tego wszystkiego na trzeźwo?

Nie ma się co dziwić, jak człowiek te wszystkie brednie czyta że nie istnieje okazuje się że nie znaczy że nie istnieje to samemu by się napił.

Zdrowie

No to cyk!

A tak na poważnie to teraz wyraźnie widać cyrk który sam Sekielski w wybitny sposób nakręcał a teraz nagle się zreflektował.

Bardziej skomplikowane sprawy idą w kąt bo Pani Ewa to temat fajny, łatwy i chwytliwy wiec po co się męczyć nad resztą. Zwłaszcza, że reszta to oskarżenie nie tylko polityków, ale również dziennikarzy-szmaciarzy.

Jestem Europejczykiem.

Gość

(Konto usunięte)

...Trudne jacuś, wiem ze trudne...

Nie zamierzam z tobą dyskutowąc na temat twoich mozliwości intelektualnych...sam wiesz lepiej na co cię stac.

>BYŁA, BYŁA, BYŁA!!!

No pewnie była, przeciez nie powiedział że na pewno nie było, zresztą zapytaj mamusi, to nie jest najwazniejsze(a chodzi tu o kłamstewka tuska ) i dlatego sekielski nie przywiązywał do jej istnienia wielkiej wagi ( pisząc _pewnie_) Donek sugerował, a w zasadzie budował, iluzje zbliżenia ze zwykłymi ludźmi pisząc, że rozmawiał z XXX a nie rozmawiał i to jest "gwóźć programu" a mendy z PO czepiają sie braku kropki nad i, bo...no przecież wiesz krętaczu;)

>I zdecydowana większość widzów filmu odniosła wrażenie...

To raczej jest twoje wrazenie, no chyba, ze potrafisz dowieść, ze ta większośc to nie kolejny dziwkarski wybryk twoich ustek.

Gość

(Konto usunięte)

jacch, 16 Mar 2010, 22:24

>W sumie to nawet do siebie pasujecie...intelekt z drugiej strony pasa ;p

a ten znowu... odważ się, śmiało, choć raz wypowiedz to bolesne słowo: O D B Y T

będzie Ci lżej

Chyba się ze śmiechu popłaczę. Po prostu jacuś ma tylko tyle siły żeby panować nad swoją jedną stroną. Jak się z jednej strony natęży i zepnie to z drugiej strony mu popuszcza :-).

Np. jak ściśnie pośladki to pomyślunek mu słabnie :-))).

Jestem Europejczykiem.

>jacch, 16 Mar 2010, 22:12

>Donek sugerował, a w zasadzie budował, iluzje zbliżenia ze zwykłymi

>ludźmi pisząc, że rozmawiał z XXX a nie rozmawiał i to jest "gwóźć programu"

Widzę jacuś, że w swojej bezczelności poszedłeś dalej niż przypuszczałem.

Teraz już nie chodzi o to, że Pani Ewy miało nie być, że ktoś z kimś rozmawiał albo i nie. Nowym problemem jest to, że Tusk "budował iluzję". A co budował Sekielski skoro według niego "Film DOKUMENTALNY to skrót, pewne uogólnienie"?

Jestem Europejczykiem.

w jacchu siła narodu kolejny do kolekcji

"Biologiczną zagładą narodu w wykonaniu rządu PO straszy wiceprzewodniczący pomorskiego sejmiku Waldemar Bonkowski (PiS), który na rolniczej półciężarówce umieścił polityczne hasła"

Gość

(Konto usunięte)

>Teraz już nie chodzi o to, że Pani Ewy miało nie być, że ktoś z kimś rozmawiał albo i nie. Nowym problemem jest to, że Tusk "budował iluzję". A co budował Sekielski skoro według niego "Film DOKUMENTALNY to skrót, pewne uogólnienie"

Chłopie tobie łopata do łba trzeba?

W jednym z pierwszych swoich postów na ten temat o tym pisałem. Idiot.

A w zasadzie Sekielski mówił od wczoraj od rana, ja tylko zamieściłem cyt. z gazety.

Ty rzeczywiście nie wiesz co sie wokół ciebie dzieje ;p

Gość

(Konto usunięte)

...I dwa tygodnie temu pan Sekielski po raz kolejny do mnie zadzwonił na mój telefon komórkowy, nie wiem, skąd miał numer. Zaskoczył mnie, znowu pytał o to samo: czy rozmawiał ze mną bezpośrednio premier Tusk, bo tylko to go interesowało.

A rozmawiał z panią Tusk?

Osobiście nie rozmawiałam z Tuskiem, przecież ma do tego swoich ludzi. Potwierdziłam Sekielskiemu, że podpisałam zgodę na wykorzystanie mojego imienia i nazwiska, informacji, gdzie pracuję i ile zarabiam. Nie zgodziłam się na rozmowę przed kamerami TVN. Chcę być anonimowa. Jestem prywatną osobą.

http://www.rp.pl/artykul/2,448190_Ewa__Ja_zyje__nikt_mnie_nie_wymyslil.html

Sekielski zrobił jedne faktycznie dobry film o politykach....przypomnij sobie panią Beger i "Taśmy Prawdy"

"Afera taśmowa – kryzys polityczny w Polsce, wywołany we wrześniu 2006 roku ujawnieniem w programie telewizyjnym Tomasza Sekielskiego i Andrzeja Morozowskiego Teraz my! w TVN, nagranych ukrytą kamerą taśm (nazwane przez TVN "Taśmami Prawdy"), z rozmów między posłanką Samoobrony Renatą Beger a prominentnymi politykami Prawa i Sprawiedliwości, o jej poparciu rządzącej partii i korzyściach, jakie w zamian za to mogłaby otrzymać."

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.