Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

discomaniac71

Czyli co,wolisz ten klincz na linii prezydent-premier za kadencjii Lecha?Przecież to powrót do czasów polskiej anarchii gdy szlachta jak mogła tak osłabiała władzę centralną.A nie lepiej aby po wyborach zwycięzca brał wszystko a póżniej zostałby rozliczony w kolejnych wyborach.

mlb

też mam poglądy centro-lewicowe ale nie widzę na obecnej scenie politycznej partii która mogłaby mnie reprezentować.SLD ze względów personalnych jest dla mnie nie do przyjęcia.

Jestes przeciez funkcjonariuszem a tykasz mi na kazdym kroku jak jakis czeresniak.

Bardzo nieladnie-na szkolenie marsz.Powodzenia w zyciu osobistym.

Ale nie sluchaj juz tej muzy pokreconej-bo naprawde wiele tracisz.

W zyciu zawodowym zycze zlapania wielu staruszek z psami na trawnikach gdy robia kupke.

Zegnam Pana.

wladziu

Gdzie ja uciekam?Napisałem,że mieliśmy już przykład jednej opcji,że zasadą jest nie stosować prawa Kalego.Jeżeli było źle gdy z PIS-u był Prezydent i Premier to będzie źle za innej parti.To znowu źle

Jak widać ty uciekasz.Co do mulsa to facet z jajami...jak widać jeden z kilku.Nic osobistego do niego nie mam.Dla mnie może wrócić już teraz...będzie barwniej.

mlb

Otto von Bismarck powiedział również,że nie będzie ten szczęśliwym,kto nie będzie pamiętał histori.

Mówiąc wprost,każdą ważną decyzję podejmować należy przez jej pryzmat.Wracając do tematu,to historia nawet ta najbliższa pokazała nam,że Prezydent i Premier z jednej opcji politycznej to nic dobrego.O tej silnej frakcji lewicowej nie chce mi się nawet gadać...za dużo może wiem o tej Szczecińskiej ...

modrzew47, 27 Cze 2010, 12:21

>Homoseksualiści to nie patologia?To co to jest...w takim razie?Pomieszanie z poplątaniem?<

- dewiacja genetyczna, w sumie ludzie niczemu nie winni dopóki nie traktują defektu jak wyróżnienie

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

modrzew47 nareszcie krok dalej od magla.

Problemy pojawiły się gdy premierem został Tusk.Jarek z Leszkiem bardzo dobrze współpracowali i nie było napięć prezydenta z premierem.

jozwa maryn, 27 Cze 2010, 00:16

>Tutaj widzę już wdzięk historiozoficzny niezrównany. Takie hasło w ogóle nie istniało. Istniało owszem, odwrotne: "nasze ulice, wasze kamienice", i było to jedno z przedwojennych haseł komunistów, zresztą nie skierowane w stronę Żydów nawet, tylko w stronę "burżujów".

I bardzo dobrze - byłeś pojętnym uczniem karmionym wiedzą komuny;

burżuazja, obszarnictwo i parę innych- te slogany UB-ków istniały przez kilkadziesiąt lat od 1948r.

cir, 27 Cze 2010, 13:30

reakcja obronna na próbe ponizania przez odmienna orientacje

u zwierzat inne orientacje sa sobie obojetne :)

a czyż pedalstwo nie było społeczeństwu obojętne, póki z prąciem w ręku nie zaczęło się dopominać o prawa do adopcji dzieci?

wladz a tak w ogóle to do czego pijesz?

wieczny dyskutant na każdy temat? krynica wiedzy, mądrości? - o Polsce międzywojennej było

a, racja, przeinaczanie z nawyku

• Redaktorzy

"I bardzo dobrze - byłeś pojętnym uczniem karmionym wiedzą komuny; burżuazja, obszarnictwo i parę innych- te slogany UB-ków istniały przez kilkadziesiąt lat od 1948r."

Z takim stopniem niezrozumienia słowa pisanego nie czuję sie na siłach polemizować.

• Redaktorzy

"Jarosław Kaczyński dryfuje w lewo wyłącznie taktycznie. To jest retoryka wyborcza - tak pisał wczoraj Artur Górski na Salonie24. Krótko po tym jak sprawę opisaliśmy, niektóre wpisy posła zniknęły.

Niezwykły zwrot zaskoczył opinię publiczną. Posłowie PiS jak mantrę powtarzają, że zwrot w stosunkach na linii PiS-SLD nie ma nic wspólnego z kalkulacją wyborczą, chęcią pozyskania atrakcyjnego lewicowego elektoratu i płynie prosto ze szczerego serca. Wczoraj wybiła się wypowiedź posła Artura Górskiego, który na swoim blogu na Salonie24 wdał się w dyskusję z internautami i napisał między innymi:

"Jarosław Kaczyński dryfuje w lewo wyłącznie taktycznie. To jest retoryka wyborcza. Wiadomo, że bez lewicującego elektoratu tych wyborów nie wygramy. (A ma Pan jakiś inny pomysł, by ten elektorat zachęcić do oddania głosu na JK?) Wiele miesięcy temu rozmawiałem z Prezesem o przyszłych wyborach parlamentarnych i zgłosiłem zastrzeżenia do ówczesnej retoryki nazbyt socjalnej. Odpowiedział wówczas, że najpierw musimy wygrać wybory i zdobyć władzę, a tego nie da się zrobić bez szerokiej bazy społecznej, a następnie zabierzemy się za realizację programu prawicowego."

Alertowicz Fotoart zauważył, że po opisaniu przez nas sprawy niektóre wpisy posła, zniknęły ze strony. Szczęśliwie zostawiliśmy na pamiątkę to niezwykłe wyznanie posła."

Dosc gramotny jestes wiec ocenie krotko-resortowa w Legionowie.

Jestem blisko prawda?

Aha w sprawach sexu to sprobuj analka z oslem,oczywiscie przy Twej zarabiastej muzie.

Bardzo łatwo wychodzi Twoje ocenianie mojej osoby zastanawiam się jaki mój wpis skłania Cie do takiej oceny ? Rozumiem to jako Twoją mądrość życiową o , której tak dużo piszesz i przekazujesz ja młodszemu pokoleniu Czy tak Cię ujął wpis o seksie oralnym ,że puszczasz troszkę dalej wodze fantazji? Każdy ma jakieś ukryte pragnienia lecz ja z Twojej propozycji nie skorzystam:)

Ciężko być szczęśliwym z takim podejściem do świata i ludzi.

puszczac wodze fantazji-tak pieknie powiedziane..........

Tylko jest taka roznica ze nie jestem oslem,a Tobie szczerze radze trzymac swego m....o na wodzy,i

to dosc mocno.Widze,ze jestes otwarty na swiat piszac i odslaniajac tajemnice swej alkowy,wiec

pokaz co wypisujesz malzonce-wtedy Cie oceni wlasciwie-a moze nie dajesz juz rady,bo taka praca

stresujaca-a i muza Twoja powalajaca-kto tego slucha???wynaturzeni,dziwolagi-spusc kotare milczenia.

"Mądry człowieku" przeczytaj jeszcze raz dokładnie co napisałeś tak uczciwie , a następnie wyciągaj wnioski zaczęło się od tatuaży następnie dostałem za muzykę teraz dostaję na temat mojej seksualności a w tej chwili zaczynasz piać na temat mojej osby bezposrednio i pośrednio mojej małżonki. Co będzie następne? Moje dzieci? czekam Składnico mądrości.

Jak dla mnie prezentujemy dwa odmienne światopoglądy i staram się cały czas prowadzić rozmowę rzeczowo

Ty również sie postaraj ponieważ to nie jest trudne nooo smarkacz ma Cię uczyć

• Redaktorzy

"Jak dryfuje w lewo Wpadka-Komorowski to dobrze,jak Kaczowaty to źle...jak to rozumieć?"

Nie zwracasz uwagę na fakty ostatnich tygodni. A w faktach jak na razie jest Schetyna, który zadeklarował że nie będzie żadnych ustępstw pod adresem SLD, i Komorowski, który stwierdził że nie ma mowy o koncesjach politycznych dla pozyskania głosów SLD. Oraz prezes Kaczyński, politycy PiS i jego TVP, które prześcigają sie w lizusostwie pod adresem Napieralskiego i jego partii. W ciągu ostatnich dni byłem wręcz zaskoczony kontrastem między chłodnym podejściem PO i gorącym PiS. Jest to niewątpliwie wynik kalkulacji - każda z partii doszła do wniosku, ze opłaca się jej co innego, ale nie można tego nie zauważyć. Powiedziałbym, ze PO bardziej szanuje swoich wyborców wiedząc, że może ich stracić za umizgi pod adresem postkomunistów, zaś PiS ma swoich wyborców w pogardzie, wychodząc z założenia, że się nawet nie zorientują. Przypuszczam też, ze PO nie liczy na głosy SLD tak bardzo, jak PiS. Jeśli na koniec Napieralski powie jak Pawlak - kochane dzieci, głosujta jak chceta, to kto wyjdzie na osła? Kaczyński, który dla głosów Napieralskiego przyznał się do lewicowości i z rozpędu zlikwidował postkomunę, czy Kamorowski, który zadeklarował brak ustępstw?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.