Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Dalem narodowi propozycje-bo debata tylko jak dla mnie byla-nic wiecej.

JOZWA-masz duza armie zwolennikow na forum-mysle ze dalbys smialo rade-istnieje malzonka,koty tez

sa,jest i konto,i dzieci,i umiejetnosc deskutowania-na pewno dalbys rade-tylko jest jeden wielki

warunek-moja skromna osoba na szefa Twojego sztabu wyborczego.Nikt inny sie nie nadaje,bo sa to

ludzie bardzo wrazliwi o duszy melomanow.Pomysl nad tym-a na zbiorke funduszy to mam osobny pomysl.

Fundusze najwazniejsze,bo od czegos trzeba zaczac-mysl nad programem[na razie nowym dla forum].

Gość

(Konto usunięte)

Panie Audiofilu - czytam ten wątek i nie podoba mi się gra do jedndej bramki

Uważam że Pan jozwa nie jest obiektywny - zbanował userów, którzy nawet w najmniejszym stopniu nie zachowywali się jak ci których zostawił.

Pan Jozwa jest zaburzony w jednym kierunku

Gość

(Konto usunięte)

cir, 27 Cze 2010, 23:53

>mamy impas drogi Panie

>redaktor jozwa i paru niedobitków czekaja na wynik wyborów

ależ, chyba żadnego - zostali tylko lewo myślący - i tak ma być.

Jozwie nie przeszkadza meloman, który porównuje wszystkie relacje do faszystowskich.

Tak jest fajnie - można zniszczyć wszystko. Innym - bana.

Gość

(Konto usunięte)

Nie przypuszczam, żebym przetrwał na tym forum.

Natomiast uważam, że Jozwa nie nadaje się na Redaktora. Człowiek opiekujący się Forum powinien łagodzić spory, a nie wyrzucać oponentów. Jeżeli wyrzuca - to znaczy, że nie podoła.

Howgh

Gość

(Konto usunięte)

Jozwa zbanował wszystkich, praktycznie - i o jedno się obawiam - żeby mu to nie weszło w krew.

Fajnie wczoraj było - pastwić się nad Starym Audiofilem? - pewnie, że fajnie, szczególnie, że był sam.

Przypierdolić z bańki i od doktora z Uniwersytetu.

Nie wstyd Wam? - przypuszczam, że nie.

samexxxxxxx, czy tam skynyrd - ale żeś sobie nick wymyślił... tak trudno wytrzymać do wyborów? Jeszcze tydzień.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

mlb, wam łatwiej, wy zmieniać nie musicie. Wy stateczni jesteście. Przynajmniej do czsu rezygnacji Jozwy.

Jak myślisz, ile to jeszcze może potrwać?

W każdy razie ja nie będę czekał. Piszę skargę do rzecznika błaznów. Musi coś z tym zrobić.

Gość

(Konto usunięte)

A czym zawinił jach, muls czy jaro - tak wam przeszkadza dyskusja? - nie wzywamy Was na pomoc, sami dajemy sobie radę - Ciebie melbie uważam za zwykłego poplecznika, który nie ma nic do gadania.

Jesteś jakby cieniem Jozwy. I kapustą

>Czego Wy się boicie - otwartej dyskusji?

Ależ gdzie ta Twoja otwarta dyskusja? Skupiasz się na atakach personalnych zamiast na problemach politycznych. To jest powód bana, a nie Twoje poglądy polityczne.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Gość

(Konto usunięte)

A gdzie Ty widziałeś te personalne ataki?

Za długo jestem na tym forum, zebym zrobił coś podobnego.

Jak bys zareagował, jakby ktoś Ci napisał, że szkodas że Twój Ojciec się nie spóścił na trawnik?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.