Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

jozwa maryn

Jeśli przyjąć,że Prezes jest mały intelektualnie(będe musiał teraz tak pisać)to po jakie licho trwa taka zażarta o nim dyskusja?Przecież nie ma o kim!To też jest fakt...dla niektórych...niestety.

Czy istnieje potrzeba pisania,że maki są czerwone a muchomory trujące?Dla ludzi dorosłych-NIE.

>modrzew47, 13 Lip 2010, 14:52

>Jaro_747

>Nieskładnej powiadasz?Poczytaj i pomyśl...najpierw.

Żeby pomyśleć trzeba mieć nad czym. Może byś tak sam dał dobry przykład i troszkę składniej wyrażał swoje myśli?

Jestem Europejczykiem.

Leciała właśnie w "Trójce" audycja "publicystyczna". Tak jednoznacznie PiSSowskiej propagandy to już dawno nie słyszałem. Jeżeli Prezes narzeka na media to powinien sobie tego posłuchać.

Jestem Europejczykiem.

modrzewku ...to jest proste.On nas generalnie g..o obchodzi.tylko to co mowi nas pasjonuje.Tak jakby Tyma slychac w zaciemnionym cyrku.Sama postac nieciekawa, a nawet odpychajaca.Ale TYMA bije na głowe.jak tu nie komentować...?

<...byłby pożytek z ewentualnego podjęcia współpracy przez gwiazdę PiS - Macierewicza - z gwiazdą twardogłowych komunistów i polakożercą Żyrinowskim w sprawie wyjaśnienia "tajemnicy Smoleńskiej>

Och kuźwa, och jozwa, to dopiero byłaby pucha z pandorom, pierdut i pół jewropy, nie tam jeden tutek

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

i dlatego chcą eksmitować....przebadają ostatni posiłek.Niewykluczone otrucie.

"Pełnomocnik części rodzin ofiar smoleńskiej katastrofy Rafał Rogalski złożył wniosek do Prokuratury Wojskowej o ekshumację ciała posła Przemysława Gosiewskiego."

"Jeśli przyjąć,że Prezes jest mały intelektualnie(będe musiał teraz tak pisać)to po jakie licho trwa taka zażarta o nim dyskusja?Przecież nie ma o kim!To też jest fakt...dla niektórych...niestety.

Czy istnieje potrzeba pisania,że maki są czerwone a muchomory trujące?Dla ludzi dorosłych-NIE."

Modrzew gdyby nie pisano nie 47% a 90% grzybiarzy pomyliłoby muchomora z kanią

Pan adwokat zapytany po co wygrzebywać Hetmana stwierdził, że jest podejrzenie, że nie przeprowadzono wszystkich badań, np. toksykologicznych. Czyżby przypuszczano, że otruł się grzybkami?

Jestem Europejczykiem.

wladz

Nie,nie mam.Wiszą mi,jus pisałem.Pożyjemy zobaczymy...początek nieciekawy...już widać,że robią jak Pisssmani,zawładną TVP...ale to tylko początek.Fakty wladz,fakty.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.