Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

jarosław I

Mógłbym odpowiedzieć wymijająco, jak kiedyś Tusk. "Wiara to moja osobista sprawa."

Jestem ateistą i za absolutną wolnością wyznań.

Jakie są twoje przekonania wiem lepiej, niż ci się zdaje. To głupio przekręcone pytanie najlepiej o tym świadczy

wojciech iwaszczukiewicz

Nie!Zacytowałem jego wypowiedź po to by pokazać,że oni sami o sobie i to oficjalnie tak twierdzą...

co w takim razie wyborcy mają myśleć?Myślą własnie jak ja,albo powinni.

modrzew47

Też nie jestem najlepszego zdania o naszej klasie politycznej no ale cóż jest taka jaka jest.A może jest odbiciem społeczeństwa?Niemniej zawsze można wybrać mniejsze zło!

wojciech iwaszczukiewicz

Jeśli zostałeś nabity w buteke raz,potem drugi i trzeci i nie wyciągasz z tego wniosków to kim jesteś?Właśnie na to oni liczą...mniejsze zło.Mniejsze zło to jest takie,jak nie pójde na tych

pastowanych kabanów,bufonów i buraków-głosować.To prawdziwe mniejsze zło.Na dzisiaj...wybieram takie.

modrzew47

Myślisz,że jak nie pójdziesz na wybory to zrobisz politykom na złość?Co za naiwność!

To pójdzie gawiedż i zagłosuje na największych populistów.Trzeba iść i głosować na tych najbardziej normalnych.

A to co teraz robisz to zwykła agitacja lub usprawiedliwienie swojego postępowania.

Nie jestem frajerem,zeby mnie nabierano po kilkakroć.Takie moje prawo a nie metoda strusia.

Trzeba iść i głosować na tych najbardziej normalnych.

Tak, bo ci najbardziej normalni mówią, że tamci są mniej normalni.

Wynik 53 do 47% dla bardziej normalnych. Niesiolowski i Palikot zawsze byli w grupie bardziej normalnych. Bartoszewski, Wajda i Kora sympatyzują z bardziej normalnymi. Bardziej normalnych zawsze dobrze posłuchać.

modrzew47

Twoje hamletyzowanie jest irytujące!Zadam Ci pytanie wprost.Czy chcesz powrotu do rzeczywistości z lat 2005-2007?Tylko bez wykrętów!Tak czy nie?

Jakie hamletyzowanie...prawda.

Odpowiem ci wprost,zawód jaki wykonuje pozwala mi mieć w d..ie te lata,których tak się obawiasz.

Jarunio i nie tylko,mogą mi skoczyć!Twoja sytuacja jest niestety inna.

Tak na marginesie i zaspokojenia twojej ciekawości to powiem ci,że na Jarunia głosu nigdy bym nie oddał.To już masz bez wykrętów i możesz spokojnie udać się do łóżka.

modzrew47

I tu się mylisz!Gdyby Jarek mógł zrealizować swoje chore pomysły to odczułbyś to na pewno niezależnie od wykonywanego zawodu.Na szczęście nie doszło do tego!Poza tym staram się patrzeć na świat szerzej nie tylko przez pryzmat swojego zawodu.Nie jest mi obojetne w jakim kraju żyję.

wojciech iwaszczukiewicz, 14 Lip 2010, 23:29

to znaczy na "mniejsze zło" ? - skoro tak myśli światły wyborca to czego się spodziewać po "masie wyborczej"!

właśnie na takie rządy, za prezentowany sposób myślenia, to społeczeństwo zasługuje

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.