Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Nie meloman,nie tylko reprodukcja.A anus,odbyt i jego zadania w organizmie służą czemu innemu,niz stosunkom seksualnym.To ma związek bezpośredni z biologią i funkcjami organizmu.Nos,ucho,serce itd.

mają określone precyzyjnie zadania do spełnienia,pozostałe częsci również.Odstępstwa od tego powinny być leczone.To co próbujesz powiedzieć jest wygodne dla pewnych(wpływowych)grup społecznych

ale nie ma nic wspólnego z naturą i biologią.To zboczenie,mówiąc najprościej tak jak pedofilia i inne.

modrzew47, 16 Lip 2010, 23:20

>Nie meloman,nie tylko reprodukcja.A anus,odbyt i jego zadania w organizmie służą czemu innemu,niz

>stosunkom seksualnym.To ma związek bezpośredni z biologią i funkcjami organizmu.Nos,ucho,serce itd.

>mają określone precyzyjnie zadania do spełnienia,pozostałe częsci również.Odstępstwa od tego powinny

>być leczone.To co próbujesz powiedzieć jest wygodne dla pewnych(wpływowych)grup społecznych

>ale nie ma nic wspólnego z naturą i biologią.To zboczenie,mówiąc najprościej tak jak pedofilia i

>inne.

Nie namawiam Cię do czytania "Nature". Ale Droschera mógłbyś poczytać. Mylisz też terminologię - homoseksualizm nie jest zboczniem, lecz dewiacją. Polecam lekturę podręcznika seksuologii (choćby na poziomie dla studentów)

meloman

Napisałem ci,że wygodnie jest to zboczenie nazywać dewiacją i to pewne grupy sprytnie wymyśliły i dalej rozwijają ale to nie ma nic wspólnego z prawidłowym traktowaniem tej choroby.Dewiacja jak ją nazywasz też nią jest.Nie musze czytać kogoś by dowiedzieć się do czego mi sluży anus a do czego ucho-jestem normalny.Ci mądrzy na których się powołujesz,niech lepiej zadbają o tych co im się pomieszało,może wrócą do normalności.Dla dewiantów i wariatów są odpowiednie domy a nie parady.

Wiki -

Parafilia zaburzenie preferencji seksualnych (dawniej: "dewiacja seksualna", "zboczenie seksualne", "perwersja seksualna" – rodzaj zaburzenia na tle seksualnym,

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

modrzew47, 16 Lip 2010, 23:29

>meloman

>Napisałem ci,że wygodnie jest to zboczenie nazywać dewiacją i to pewne grupy sprytnie wymyśliły i

>dalej rozwijają ale to nie ma nic wspólnego z prawidłowym traktowaniem tej choroby.Dewiacja jak ją

>nazywasz też nią jest.Nie musze czytać kogoś by dowiedzieć się do czego mi sluży anus a do czego

>ucho-jestem normalny.Ci mądrzy na których się powołujesz,niech lepiej zadbają o tych co im się

>pomieszało,może wrócą do normalności.Dla dewiantów i wariatów są odpowiednie domy a nie parady

Takie rozumienie sprawy obowiązywało w latach 50 ubiegłego wieku.Bardzo upraszczasz problem seksualności człowieka (choć zdaje mi się, że nie tylko człowieka - ignorujesz doniesienia z obserwacji ssaków naczelnych) - choć oczywiście to są Twoje poglądy i masz do nich prawo.

Tyle, że taki pogląd na świat nie pozwala Ci na jego pełne zrozumienie - nie przypuszczam, żebyś rozumując w ten sposób pojął np. ciemne zakamarki umysłu jarusia. Ten problem wymaga zgłębienia.

Meloman?

Czyli jednak medycyna notuje podobne przypadki.

Czyli jutro na paradzie będą zachowywać się ja szympansy czy jak ludzie?

Meloman, już kiedyś proponowałem, zmień swój nick. Bo ja wodzę, że ty masz melodię do zupełnie innych rytmów.

Jozwa

Czuję tę elitarność.

Wstydu Jozwa nie masz!

meloman

Znowu zaczynasz?...kręcić?Co ma wspólnego czas?Struktury człowieka i jego organizm w sensie biologicznym nie uległ zmianom od lat 50-tych. nawet w 1%.Dalej odbyt służy do produkcji kału a nie do penetracji i uprawiania seksu.Wojewódzki w swoim programie zapytał Jacykowa czy jest penetrowany czy penetrujący...nie chciał mu odpowiedzieć.Wstydził się?Swojego seksu?Czego?

ZZa jakiś czas pedofilia zostanie uznana za dewiacje i będą sobie figlować...legalnie.To zwykłe bzdury i przerost formy nad treścią...a produkcja dewiantów trwa.

YunnanTEA, 16 Lip 2010, 23:44

>Nic. Na paradzie chcę być świeżutki. Czujesz to?

Życzę Ci więc miłej zabawy na paradzie i - jeżeli tego oczekujesz - znalezienia odpowiedniego partnera. Powodzenia !

meloman

No właśnie...tak się zaczeła tolerancja zamiast leczenie.

Znaleźli sie tacy co to uważali inaczej niż natura.Wołanie o opamiętanie nic nie pomogło i tak to trwa(rozrasta)śluby jednej płci,potem adopcja dzieci...od palca do ręki,potem własne struktury...

<Życzę Ci więc miłej zabawy na paradzie i - jeżeli tego oczekujesz - znalezienia odpowiedniego partnera. Powodzenia !>

Meloman, pogięło cię? Czy ty po prostu piedolniety jesteś?

Twoje wywody, te o córce prezydent Kaczyńskiego też, wskazują że ..patrz wyżej.

meloman 62, 16 Lip 2010, 23:39

>Takie rozumienie sprawy obowiązywało w latach 50 ubiegłego wieku.Bardzo upraszczasz problem seksualności<

bo to dziś stało się bardzo proste ( nie tylko w seksie)

są tylko ci co je..bią lub są je..bani a wszyscy razem mówią unijnie, zgodnie o tolerancji

czyli - norma!

YunnanTEA, 16 Lip 2010, 23:56

>Meloman, pogięło cię? Czy ty po prostu piedolniety jesteś?<

o!- to już druga taka sugestia w ciągu godziny

po trzeciej poddałby się terapii

shane 63

widzisz to tak w zyciu jest TWOJE OJCE przegapily sprawe i nie przyjechaly kiedys do tej nazwanej

przez Ciebie warsiawki na swiniaku,bo bys z golymi jajami tez popierdzielal w tej paradzie glupoli.

bartasxx

Jaka role bedziesz pelnil w paradzie-jako ochroniarz ludkow z chorymi mozgami[upal,nie zazdroszcze],

czy jako uczestnik w niej idacy,bo taki jestes modny-masz 8 bajeranckich tatuazy-tylko uwazaj,zeby

Cie jakas chlopczyca nie bznela!!!!

Lepiej chyba wez ubierz sie w mundur,wez palke,i pilnuj bartasxx porzadku jak prawdziwy sluzbista-

-z powolania?? czy z koniecznosci??

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.