Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

zabawne ze 23 % to nie jest recpeta na sukces, a wiec w domysle ...trzeba wiecej.Ale jak bedzie wiecej.Czy oni zidiocieli jus.w tym rzadzie.tak wiec dobry rzad tnie wszystko rowno jak Tchaczer.Wywala na zbity pysk .Odchodzi i za lat piec jest sukces.Ale modzrewek znowu...a ja kce siku.

Jozwa 27 Lip 2010, 14:54

A przy okazji, to co tam z tym Sekułą, co w końcu nabroił?

Rozumiem że, w świetle przebiegu dzisiejszych obrad Komisji, znasz już na nie odpowiedź?

wladz

27 Lip 2010, 14:30

Sekuła jest idealnym politykiem i doskonałym przewodniczącym dla każdego ceniącego przejrzystość i przestrzeganie prawa.Poza gderaniem w stylu PiSnarodu potraficie uzasadnić w oparciu o fakty wasze pomówienia wobec niego.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

...Analiza podpisana jest przez pana prof. Piotra Kruszyńskiego. Mam przed sobą pismo Izby Gospodarczej Producentów i Operatorów Urządzeń Rozrywkowych, która działa w branży hazardowej. Izba wyraża zgodę na wykorzystanie opinii prawnej prof. Piotra Kruszyńskiego w celu obrony interesów firmy i dobrego imię branży hazardowej. Jestem zdruzgotany tym, co pan dzisiaj zrobił - mówił Arłukowicz. - Pod opinią prawną jest też podpisany pan Gontarski. To jest ekspert, który w sposób kompromitujący wycofywał się z prac komisji - dodał poseł...

No i co pajacyku...cyku cyk, cyku cyk...rączkami i nóżkami :))))

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

wladz

Nie znam Ciebie, nic mnie to nie obchodzi - ogólnie mam to w dupie - co o tym myślisz.

Każdy oponent kojarzy Ci z kurduplem, masz kompleks kurdupla czy jak. Weź się w garść i nie panikuj.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.