Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

panthomas, 18 Sie 2010, 16:28

Filut czemu nie słuchasz, GW wyraźnie nadała.

Facet, ja tej gazety nie czytam ani tym bardziej nie słucham.

Może powiesz jak ty słuchasz gazety, może być ciekawie.

Nie wstydź się, ja ci uwierzę, że słyszysz głosy z gazety.

No dobra... a Jarosław gorszy niż Trocki?

Zachęcam Filuta, Jara747 i ich kolegów z forum do zintensyfikowania walki z opozycją, realną, urojoną, krzyżową czy dubieniecką, walczcie- może to dla was będzie bardziej proste od zainteresowania realną polityką aktualnej władzy.

>aliasx, 18 Sie 2010, 16:34

>Podziwiam twoje postrzeganie świata.

Podziw już po siedmiu dniach? No no, nieźle się zaczyna - strach pomyśleć co będzie dalej.

Jestem Europejczykiem.

tzn. mam rozumiec , ze ten syn sb-eka, dzialac sld i przekreciarz jest juz tym 'dobrym' bo jarek tak chce? to, ze umorzono grzegorzowi schetynie postepowanie nie oznacza , ze jest wszystko cacy i przekretu nie bylo, czemu w tym przypadku okreslenie przez capo di tutti capi , ze ktos , hmmm marcin jest OK otwiera droge na pierwsze miejsce na liscie i stado baranow takze z tego forum wybierze z pewnoscia goscia do sejmu? czemu najuczciwsza partia tak zaniza standardy?

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

skynyrd

czyli ty jako pisowiec nie widzisz w tym nic dziwnego ? a standardy i tak dalej? nie bede cie tytulowal w zaden sposob bo jestes jakims klonem , w porownaniu do osob , ktore maja tutaj jeden nick od kilkunastu lat nie jestes nawet partnerem do dyskusji....ale mozesz mi doktorowac jesli ci to jakas roznice robi i w jakis sposob pochlebia....

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Kużwa...bede musial mulsa przepraszać.Myślałem,ze on wariat a okazuje się,że mondry człek z niego jest.Doktorat teraz bedzie pisał z dupy,siku i kwiatusków.Cikawi mnie czy sam bedzie siku robił czy od masy weźnie.Dupe pewnie swoją zdoktoryzuje a kwiatusków gdzieś na targu nabędzie,drogą kupna pewnie bo o napad na handlarza kwiatuskami go nie podejrzewam.

Można tak dyskutować o poważnych sprawach?muls ty nie odpowiadaj..znam odpowiedź...twoją.

broy

Translator mu zabrali w domu opieki(mówiąc delikatnie)tym samym,gdzie lekarstwa zostawił.

Pytaj delkatnie ,go o adres tego domu-szpitala.Warto ten translator mieć,może rzeczywiście facet dobrze gadac a nikt go nie rozumie.Miał tłumacza z tego co wiem...doskonałego,tłumaczył nawet interwały..ale zdechł.

Dziwie się, że elektorat słońca Peru zajęty jest wszystkim, tylko nie lenistwem i kołtuństwem swoich idoli.

Tak bardzo upodobniają się do nich?

Widzę, że najlepsze co ich spotyka to zadyma przy krzyżu i obszczekiwanie katolików sądząc Ich po kilku biednych ludziach wierzących w iluzoryczne misje.

To nic, że rządzący nie szanują naszej historii, to nic, że nic nie robią z reformą finansów, to nic, że brataj się z czerwonymi - najgorszą zarazą naszych czasów.

Najważniejsze, żeby dopier**lić Jarkowi, brawo!

Osła nie liczę - zawiedziony jest i zły, że mu kolonoskopię zrobili ze znieczuleniem pozbawiając stworzenie przyjemności.

faktycznie grynio...teraz dałes czadu.widac wysiłek, ale widac tez ze trzeba zrobic reforme finansów.poczekamy jak bedzie reforma finansów ...znowu na twój wysiłek.Zuch jesteś i widac ześ nie czerwony.I nawet nie trzeba ci dopier**lać.Wystarczy poczytać...z zaduma.Czuj sie... dopierdolony.

Znowu nieporozumienie w rządzie Słońca Najjaśniejszego.Słońce oświadczył,że dokumenty z katastrofy są do odebrania i Klich po nie jedzie.Klich oświadczył,że nie otrzmał żadnych dokumentów i nic na niego nie czekało.

Kurde jaki fajny jezd ten rząd.Bardzo stanowczy i zajefajny...nie pomylcie z zafajdanym.

Teraz dopiero będzie pięknie i jakże zgodnie: wszelkie przekrętasy będą mogły odsapnąć, władza prawie w całości w rękach czerwono-różowych urzędników (pardon - fachurów) , POprawni na lata obsadzą wszelkie stołki i będzie git. I najważniejsze - nie drażnić Ruskich, Niemców i w ogóle być POprawnym, i broń Boże nic przeciwko Brukseli....P-dent elekt będzie w spokoju podpisywał wszystko, co mu partia dostarczy i będzie spokój i wreszcie będzie normalnie....POprawnie będzie PO prostu......

mendrzec przemówił:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.