Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

znasz pojęcie chama ?, kolego...

A inne poglądy mi nie przeszkadzają - wręcz przeciwnie, inność jest motorem postępu: inność, nie monotematyczność.

wiesz co tzn. bladź? , nie jestes tutaj od okreslania tematow na ktore beda inni dyskutowali, jak Cie drazni to nie czytaj , jak bedziesz rzadziej pisal to nie bedzie wychodzilo twoje chamstwo na wierzch jak przyslowiowa sloma z butow, bedziesz tez wygladal na inteligentniejszego...no nic z mojej strony koniec, stawiam ignora na Ciebie....

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Jak małe Kazie widzą politykę?

Stare już nie może, a nowe się jeszcze nie narodziło.

PO, jest skończone, mimo aktualnych poziomów poparcia - zajmowanie się nimi jest anachronizmem.

Zbliżają się kulminacyjne momenty, Tusk kupuje sobie czas od Putina, potrzebny do wygrania kolejnych wyborów.

Putin przecież nie pozwoli wygrać J.Kaczyńskiemu.Prezes dobrze o tym wie.Dlatego Putin pozwala Tuskowi teraz na żarty o raporcie MAK.

Wyborcy PO tego nie rozumieją, Tusk robi badania opinii, dzwoni do Putina i mówi "jak pan premier chce układnych relacji z Polską to trzeba zrobić to i tamto", a pan premier Putin "no dobrze zrobimy to i tamto, za to i za to".Proste. Kondominium.

"Putin przecież nie pozwoli wygrać J.Kaczyńskiemu."

I zapewne Putin zbrodniczo nie zrobi czegokolwiek. To najskuteczniejsza metoda na kolejną porażkę prezesa. Pozwolić pezesowi aby sam kształtował swój wizerunek i politykę.

sluchaj , nie prowokuj mnie , zdanie swoje o tobie juz wyrazilem i wiecej nie chce pisac, a funkcja ignoruj jeszcze chyba nie wrocila na forum...

bladziu, masz wsparcie...

Poważniej.

Jest to wątek polityka i kilka osób mniej bardziej emocjonalnie blebla o "polityce".Zależnie od faz księżyca różnie siebie traktujemy pisząc tutaj od jakiegoś czasu.Jak ocenić forumowicza z takimi wpisami

"bladziu, nie przechwalaj się, że masz możliwość... "

"bladziu, nie przejmuj- masz zawsze możliwości ... edycji "

"bladziu,bladziu - jesteś jak dancing queen bez królestwa - ale tańczysz zgodnie... "

"tak bladziu - nikt ciebie nie lepił, sam tak tuptasz..."

"edytuj bladziu, edytuj - zawsze to masz... alternatywę " itd..

co z tym zrobić...grynio może poradzisz jak ciebie traktować nie mając szans osiągnięcia twojego poziomu.

electro

Nie potrzebnie się unosisz, wyrzucasz mnie do łopaty to Ci odpisałem uważam, że łagodnym tonem.

Parę postów wstecz napisałem, że nigdy nie pozwoliłbym sobie na negatywne, prześmiewcze czy jakiekolwiek inne nieuprzejme potraktowanie jakiegokolwiek czy to polityka, czy innego usera czy jakiegokolwiek człowieka.

Nie jest bowiem w dobrym stylu takie działanie.

Jednak przyjęta jest tu na forum inna konwencja i inne standardy.

Tylko staram się jakże nieudolnie dopasować i ta moja nieudolność jest ciągle piętnowana drogi electro.

Najważniejsze dla mnie osobiście jest jednak to, że nigdy nie zaczynam i nie prowokuje ataków osobistych.

Twoja osoba również jest tą, która wobec mnie rozpoczęła akcję dezawuowania moich poglądów i przekonań, które nie są z innej planety, przeciwnie w dłuższej perspektywie sprawdzają się nieomal całkowicie.

Przyjmij z łaski swojej do wiadomości, że w realu nie przypominam nawet w ułamku procenta osoby, za którą jestem tu uważany.

Jestem bardzo podobny do Ciebie.Niedawno korzystałem z tej samej marki samochodu oraz również jak Ty uważam druty ze srebra OCC za jedne z najlepszych na świecie przewodników.

Ale...

jak masz dobro naszego kraju na uwadze i wiesz co zrobić, aby było lepiej dla nas wszystkich mieszkających w tym kraju - to dla mnie możesz być Panem Władysławem, a ja będę twoim uważnym słuchaczem.

Dziękuję.

Filut

Ja doceniam to, że się starasz że także dostrzegasz wpadki, niekonsekwencję, nieścisłości itd.,ale czy nie czas zauważyć że Toniesz?

Oczywiście ze swoimi poglądami.

Zatopił Ciebie i Twoich kumpli D.Tusk swoją wypowiedzią o raporcie MAK, a na dnie trzyma cię agent KGB w skórze ambasadora w Moskwie.

Możesz nie popierać Tuska czy platformy ale tak czy inaczej wspierasz układ.Nie trzeba inaczej niż w 2005r głosić i przekonywać że on istnieje.

Ten układ sam się ogłosił i pokazuje we wszystkich już teraz mediach otwarcie.

PKP go nie interesuje, gdyby był nim zainteresowany pociągi miałyby rozkład jazdy.PKP interesuje D.B.Niemcy dadzą nam punktualne pociągi z rozkładem jazdy jak na XXI wiek przystało drogi przyjacielu filuterny.

Ale...

jak masz dobro naszego kraju na uwadze i wiesz co zrobić, aby było lepiej dla nas wszystkich mieszkających w tym kraju - to dla mnie możesz być Panem Władysławem, a ja będę twoim uważnym słuchaczem.

Dziękuję.

no nie ty chyba nic nie rozumiesz...ale jaja

P.S.

Każda kolejna nowa osoba w polemice jest mile widziana i w swoim imieniu zapraszam.Tylko postaraj się wyczuć jak rozmawiamy jak sobie złośliwości prawimy zanim zaczniesz mnie zaczepiać prostackimi odzywkami

Możesz nie popierać Tuska czy platformy ale tak czy inaczej wspierasz układ.Nie trzeba inaczej niż w 2005r głosić i przekonywać że on istnieje.

A może trzeba o układzie i mitycznej szarej sieci mówić ale bardziej rozumnie niż prezes.

Uważam że istnieją tysiące układów od szczebla gminy aż do góry, nie są one jednak domeną jednej partii lecz ludzi w danym miejscu przy korycie. Patrz PiS po 2005r.

PKP go nie interesuje, gdyby był nim zainteresowany pociągi miałyby rozkład jazdy.PKP interesuje D.B.Niemcy dadzą nam punktualne pociągi z rozkładem jazdy jak na XXI wiek przystało drogi przyjacielu filuterny.

747 gdy rządził prezes nie przyjechał autobus i nawet przez chwilę nie pomyślałem że za to również odpowiada PiS.Cały czas życie zaskakuje.

'Najważniejsze dla mnie osobiście jest jednak to, że nigdy nie zaczynam i nie prowokuje ataków osobistych.

Twoja osoba również jest tą, która wobec mnie rozpoczęła akcję dezawuowania moich poglądów i przekonań, które nie są z innej planety, przeciwnie w dłuższej perspektywie sprawdzają się nieomal całkowicie.

Przyjmij z łaski swojej do wiadomości, że w realu nie przypominam nawet w ułamku procenta osoby, za którą jestem tu uważany.

Jestem bardzo podobny do Ciebie.Niedawno korzystałem z tej samej marki samochodu oraz również jak Ty uważam druty ze srebra OCC za jedne z najlepszych na świecie przewodników.

ciesze sie 747, ja nie mniemam , ze w realu jestes dokladnie taki jak tutaj, suponowales mi jedynie, ze zaglosuje na palikota, kiedy nie przepadam za tanimi chwytami antyklerykalnymi, a na tym zdaje sie probowac budowac swoja potege palikot, jesli chodzi o palikota to bardzo mi odpowiada jakosc ubran , ktore nosi i gdyby byl wyzszy chetnie pogrzebalbym w jego szafie, nie zapomne jak widzialem go kiedys na miescie w pieknym brzoskwiniowym garniturze i butach z jasnej skory, robil wrazenie czlowieka zywcem przeniesionego z ulic mediolanu na nasz grajdolek...jestem pewnien 747 , ze w realu nie mozesz byc do konca taki jak tutaj na forum gdyz ludzie o takim poziomie frustracji, zawisci , agresji do lepiej wyksztalconych, zamozniejszych niekoniecznie w rzeczywistych warunkach moga takie uczucia wyrazac w kazdym niemalze zdaniu tak jak tutaj na forum, byloby Ci ciezko na takim poziomie frustracji normalnie pracowac , a przede wszystkim w dzisiejszych czasach malo ktory pracodawca osobe o takich zlych wibracjach akceptuje....wspomniales cos o swojej skromnej karierze politycznej, pozniej sie z tego wycofales, nie podoba mi sie to, ze z jednej strony traktujesz polityke zadaniowo, piszesz o jakichs swoich kumplach z ktorymi sie tzrymasz, a z drugiej po jakims czasie wycofales sie z tego, ze w odroznieniu od wielu kolegow tutaj od wyniku wyborow zalezy bezposrednio Twoja przyszlosc...slowa , ktore do Ciebie kiedys napisalem byly gorzkie, ale byly zupelna amatorszczyzna oparta tylko na analizie wpisow, jesli chcesz jestem w stanie polecic Ci kogos kto jest zarowno dobrym psychiatra jak i psychoterapeuta, ktory spojrzy na sprawe calosciowo...czasami rok czy dwa wizyt raz w tygodniu sprawia, ze zycie staje sie prostsze, a nie wydaje mi sie mozliwe to co napisales, ze opierajac sie na moich slowach sam zaczales skuteczna prace nad soba, nie jest to zwykle takie łatwe.....

co do kabli z occ miedzi i srebra to najsmieszniejsze jest to, ze na tym forum sprzedaja sie rozne gowna, zupelnie nietrafione pomysly, a jeden z bardzo dobrych kabli neotecha, ktore sprzedaje po przesiadce na srebro mimo przystepnej ceny nie spotyka sie z zadnym zainteresowaniem:) istnieje nadal tylko to , co opisane i ogwiazdkowane w prasie:)

747 musi być z PiS bardzo źle skoro sprzymierzeńców szuka w powodzi śnieżycy a nie partiach parlamentarnych.Bez współpracy w sejmie nic nie osiągnie i żadnej tragicznej dla kraju ustawy nie zablokuje.Bardzo egoistyczną politykę uprawia.

Przecinek, Władysławie, przecinek...

ta pustka to norma w twoich wpisach?.Może w innych wątkach spróbuj szczęścia...baj baj

Po wykreśleniu pewnych stwierdzeń typu "zawistny" czy "zazdroszczący lepiej wykształconym" oraz paru innych o potrzebie terapii - mógłbym z dystansem przyjąć Twój tekst electro.

Moje słowa o zadaniowaniu - to był żart, nic nie łączy mnie z polityką.

Nic nie łączy mnie również z nieudacznikami czy słabeuszami.

Jestem w stanie wykonać 3500 przysiadów w jednej serii bez przerwy bez obciążenia./ponad 3 godziny//tak dla przykładu/

Po wykreśleniu pewnych stwierdzeń typu "zawistny" czy "zazdroszczący lepiej wykształconym" oraz paru innych o potrzebie terapii - mógłbym z dystansem przyjąć Twój tekst electro.

Moje słowa o zadaniowaniu - to był żart, nic nie łączy mnie z polityką.

Nic nie łączy mnie również z nieudacznikami czy słabeuszami.

Jestem w stanie wykonać 3500 przysiadów w jednej serii bez przerwy bez obciążenia./ponad 3 godziny//tak dla przykładu/

czyli jesli chodzi o miesnie jestes w wysmienitej kondycji....dobre i to...zaimponowales mi bo w tej chwili robie pompki co drugi dzien od jakiegos czasu i bardzo ciezko mi to idzie...

electro

Przypomniało mi się jeszcze, że również jak Ty uważam głośniki typu jednopunktowe żródło dżwieku za jedyne sensowne rozwiązanie./przetworniki całopasmowe/.Oczywiście wzmacniacze SE - tyle że ja lubię tranzystorowe SE - fabrycznie niestosowane./niska sprawność ok.10%//kaloryfer/

Piszę o tym z prostej przyczyny - ludzie się przyciągają tak jak magnesy - są bardzo podobni lecz przeciwni jak bieguny magnesu.

wladz

Nie takie łatwe, wierz mi.

Ale potrzeba matką wynalazków.

Chodzi o stawy kolanowe, miałem potrzebę wzmocnienia, nie miałem wyboru.

Zacząłem od 75 zastosowałem profesjonalny program napisany przez trenera kadry narodowej fitnes - po 3 latach wynik, chociaż tu chodziło o zdrowie.

electro

Przypomniało mi się jeszcze, że również jak Ty uważam głośniki typu jednopunktowe żródło dżwieku za jedyne sensowne rozwiązanie./przetworniki całopasmowe/.Oczywiście wzmacniacze SE - tyle że ja lubię tranzystorowe SE - fabrycznie niestosowane./niska sprawność ok.10%//kaloryfer/

Piszę o tym z prostej przyczyny - ludzie się przyciągają tak jak magnesy - są bardzo podobni lecz przeciwni jak bieguny magnesu.

ciesze sie , ze w przypadku hifi nie idziesz na taka latwizne jak w wyborach politycznych...

wladz

Nie takie łatwe, wierz mi.

Ale potrzeba matką wynalazków.

Chodzi o stawy kolanowe, miałem potrzebę wzmocnienia, nie miałem wyboru.

Zacząłem od 75 zastosowałem profesjonalny program napisany przez trenera kadry narodowej fitnes - po 3 latach wynik, chociaż tu chodziło o zdrowie.

super

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.