Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

czyli to samo mozemy napisać w watkach gdzie kazałeś sie polakom kajac za pogromy zydowskie ?

co w tym dziwnego, to tylko historia świata

tak historia swiata wielokrotnie powtarzana.tylko takie pajace jak ty ciagle sie dziwiom i mowiom ze to nie oni.

zaczeliscie wy milosierni katolicy.

spytaj sie o opinie o polakach w pewnych rejonach.

co w tym dziwnego, to tylko historia świata

tak historia swiata wielokrotnie powtarzana.tylko takie pajace jak ty ciagle sie dziwiom i mowiom ze to nie oni.

alez ty się zawsze gotujesz przy tych żydach

tyle tej nienawiści narodowej w tobie siedzi ,że u wszystkich ja widzisz

Jeżeli coś wygląda absurdalnie to nie znaczy, że nie jest prawdziwe

bzdura bartus.wszystkich traktuje tak samo chiba ze niektorzy doswiadczyli wiecej.natomist ilosc idiotów oceniam...po rowno.Zwykle wypocin idiotow nie czytam z zalozenia.schylam sie tylko nad tobom.

Zwykle wypocin idiotow nie czytam z zalozenia.schylam sie tylko nad tobom.

no pieknie

więc co sądzisz o tym filmie ?

w końcu izraelity o izraelitach

Nam Polakom nic do tego, póki jad nie poleci w naszym kierunku. Wtrącanie się w sprawy, które niekoniecznie muszą obchodzić wtrącającego się, to taki specyficznie katolicki kompleks.

Nam Polakom nic do tego, póki jad nie poleci w naszym kierunku. Wtrącanie się w sprawy, które niekoniecznie muszą obchodzić wtrącającego się, to taki specyficznie katolicki kompleks.

jad leci w nasza stronę

zamieszkujesz ziemię przekletą argusie i dlatego jesteś odpowiedzialny za wszystko co sie na tej ziemi stało

i dzieci twoje i wnuki

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

(...)wszystkich traktuje tak samo chiba ze niektorzy doswiadczyli wiecej.natomist ilosc idiotów oceniam...po rowno.(...)

Czasami wątpię, w to, ze traktujesz wszystkich "tak samo". Żydzi rzeczywiście doświadczyli, ale doświadczyli też Polacy i narody b. ZSRR. Ale Żydzi to naród wybrany. Tylko oni jedyni potrafili ze swojej krzywdy zrobić wiekuistny interes i usprawiedliwienie wszelkich poczynań własnych.

Potrafili też metody oprawców przyswoić sobie doskonale i umiejętnie wykorzystywać do realizacji swoich celów. Czy nie masz żadnych negatywnych skojarzeń, słysząc o murze oddzielającym Palestyńczyków od Izraelczyków? Służby specjalne Izraela - uchodzące do niedawna za najlepsze w świecie - były tworzone w oparciu o wzory niemieckie (w tym Służby Bezpieczeństwa SS i i Wehrmachtu) oraz ... - tego nie wymienię bo znowu powiesz , że są źli).

Poza tym Żydzi nigdy,nic i nikomu (nawet Chrystusowi i Polakom) nie wybaczają! Szczególnie, ze Ci z mojego nawiasu nie mielili i nie maja pieniędzy. Świadczy o tym też (chociaż usprawiedliwiona i którą tu wyjątkowo pochwalam) zajadłość w ściganiu hitlerowskich oprawców.

I jeszcze jedno to nie zaczęło się od katolików - ich jeszcze wtedy nie było.

jad leci w nasza stronę

zamieszkujesz ziemię przekletą argusie i dlatego jesteś odpowiedzialny za wszystko co sie na tej ziemi stało

i dzieci twoje i wnuki

posprzątaj co kury z kogutem w kurniku narobiły i będziesz miał czyste powietrze.....bartuś w twoim kurniku poza smrodem nie ma nic,nawet żydów.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

skynek jak oglądam w twoim klipie lekcje o zagładzie mam wrażenie ,że cała nasza martyrologią umęczona katolicka prawica to czyste żydy...

Ale Ty oczywiście jesteś czystej krwi Polak - chociaż już dawno stwierdzono, że w zadnym z Polaków nie płynie czysta Polska(Słowiańska) krew i uzasadniono dlaczego.

Poza tym pisząc o kimś lub o jakiejś nacji nacji używa się DUŻYCH pierwszych liter na początku wyrazu. To wynika z zasad polskiej pisowni i szacunku. Przynajmniej tak w podstawówce mnie uczono.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

jak ochłoniesz ,dopiero przywołuj do odpowiedzi....tak drobna prośba.

Jako wzorzec intelektualny (i w ogóle) tego publicznego (wężyka nie miałem, aby to podkreślić) forum nie musisz odpowiadać na wszystkie wpisy. Szczególnie takie , które godzą w Twoje "ja"!

"intelektualista

1. «człowiek o dużej wiedzy i wybitnych zdolnościach umysłowych»

nie spełniam wymagań,niemniej dziękuję za respekt

człowieku nie mam ochoty gumy z gaci wyciągać.Moja ocena twojego wpisu o pomocy Afryce jest przyczyną ciągu dalszego....naruszone twoje ego i konsekwencją dziwne zaczepki.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

"intelektualista

1. «człowiek o dużej wiedzy i wybitnych zdolnościach umysłowych»

nie spełniam wymagań,niemniej dziękuję za respekt

człowieku nie mam ochoty gumy z gaci wyciągać.Moja ocena twojego wpisu o pomocy Afryce jest przyczyną ciągu dalszego....naruszone twoje ego i konsekwencją dziwne zaczepki.

W podstawówce tej definicji mnie nauczono - wówczas to pojecie miało rzeczywisty sens.

To, ze nie spełniasz tych wymagań to widać, słychać i czuć. Oszczędzę Ci wstydu i zrezygnuję z Twoich cytatów.

Przed większymi od Ciebie kozakami respektu nie czułem - ale mieliśmy do siebie wzajemny szacunek.

Żeby gumę z gaci wyciągnąć, to trzeba najpierw mieć gacie...

I nie odwracaj kota ogonem - to nie Afryka - a PAH czy inny Caritas była przyczyną.

coś w tym jest :)

(...)

Ale film ciekawy - nie wiedziałem, ze murzyn

Panowie Wladz i DziadekWłodek - nie kłóćta sie - wszak będzie, że to przez Izrael!

Ogólnie rzecz biorąc przez Afrykę - że pochylę się ku władz-owi. ;-) To nie jest kłótnia to jest taka tylko trochę ostrzejsza polemika, która zahaczyła o wątki osobiste. Może to przez niezdrowe odżywianie - u mnie na śniadanie było ciemne pieczywo, śledzik marynowany domowy i setka czystej. To podobno pobudza i zapobiega.

Podpalił się mężczyzna przed KANCELARIĄ PREZESA RADY MINISTRÓW.

Dla porządku przypomnę, że to kancelaria D.Tuska.

Do tak desperackiego czynu doprowadziły czteroletnie rządy tego człowieka z PO.

Ludzie doprowadzeni są do ostateczności, nie mogą już dłużej znieść tego pogromu jaki urządza codziennie Polakom D.Tusk i jego ludzie.

Oby jak najszybciej odszedł ten dyktator.

W podstawówce tej definicji mnie nauczono - wówczas to pojecie miało rzeczywisty sens.

To, ze nie spełniasz tych wymagań to widać, słychać i czuć. Oszczędzę Ci wstydu i zrezygnuję z Twoich cytatów.

Przed większymi od Ciebie kozakami respektu nie czułem - ale mieliśmy do siebie wzajemny szacunek.

Żeby gumę z gaci wyciągnąć, to trzeba najpierw mieć gacie...

I nie odwracaj kota ogonem - to nie Afryka - a PAH czy inny Caritas była przyczyną.

kozak by tak nie pieprzył,co najwyżej kogucik z Ciebie...koniec

Ludzie doprowadzeni są do ostateczności, nie mogą już dłużej znieść tego pogromu jaki urządza codziennie Polakom D.Tusk i jego ludzie.

prezes wygra i pomnik postawi....747 teraz twoja kolej

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Bardzo zacny zestaw :)

Czyżby to była gorzka żołądkowa, przepraszam Palikotówka?

No nie dzisiaj był białostocki absolwent, ale śledzik palce lizać!

kozak by tak nie pieprzył,co najwyżej kogucik z Ciebie...koniec (...)

Zgoda koniec - ale z tym kozakiem to o Ciebie chodziło...

niezastąpiona Rzepa na straży naszej suwerenności.Naczelny z redakcją lepszy od wywiadu wojskowego...powinni przestrzec przed rosyjską wódką.Rozwiązuje języki i Rosjanie wszystko wiedzą.

"Urządzenia korzystające z satelity Gazpromu trafiły do Afganistanu w 2009 r. Obie firmy wygrały przetargi organizowane przez MON. Ten z kolei „nie widzi w tej sprawie problemu, który wymagałby wyjaśnienia". „Łącza satelitarne stanowią jedynie platformę transmisyjną dla niejawnych systemów teleinformatycznych. W celu zapewnienia bezpieczeństwa działań operacyjnych oraz bezpieczeństwa przesyłanych informacji dowodzenia i kierowania do PKW Afganistan wykorzystywane są techniki kryptograficzne mające na celu zabezpieczenie przesyłanych w systemie danych przed wprowadzeniem ich w łącza satelitarne" – wyjaśnia biuro prasowe MON. I podkreśla, że systemy przetwarzające informacje niejawne mają certyfikaty wydane przez ABW."

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Rodzi się pytanie - czy ów mężczyzna chciał faktycznie spłonąć czy tylko zapłonąć? Na razie nie dorabiaj do tego żadnej politycznej opinii!

"''Rzeczpospolita'' podliczyła, ile kosztowałyby obietnice wyborcze partii. Te PO to wydatek 15-20 mld zł, SLD - 35 mld, a PiS - 40 mld."

747 ciekawe czy PiS wliczył wykup papryki od rolników.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Wgląda na to, ze kampania wyborcza wyczerpała siły premiera. Jego poczynania stają się coraz mniej racjonalne. Teraz: "Tusk odwiedzi niedoszłego samobójcę w szpitalu?

Jak dowiedziało się radio TOK FM, premier Donald Tusk, który przebywa obecnie w Świdwinie, zapowiedział, że wróci do Warszawy. Nie jest wykluczone, że Tusk pojedzie od razu do szpitala, gdzie przewieziono rannego.

- Zbieram informacje, najważniejszy jest teraz stan jego zdrowia, prawdopodobnie nie ma bezpośredniego zagrożenia dla życia - mówił dziennikarzom Tusk. - Będę się starał też jak najszybciej, jeśli to będzie możliwe, dotrzeć i odwiedzić tego człowieka - dodał premier."

Ciekaw jestem, czy premier obieca mu spłatę długów.

Proponuję jeszcze premierowi, aby odwiedził jeszcze jeszcze skruszonego przestępcę, prostytutkę cierpiącą z racji wykonywanego zawodu, zadowolonego biznesmena i równie zadowolonego pracownika, że jeszcze ma pracę.

Społeczeństwa nie można traktować wybiórczo. W tych wizytach powinna być zachowana jak największa różnorodność.

A swoją drogą źle to świadczy o premierze i jego rządzie i partii, że po czterech latach rządzenia nie wiedzą co się w Polsce dzieje i aby czegoś się dowiedzieć, muszą kraj objechać czterema autobusami.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.