Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Nawet nie zauważyłeś, że PeŁo dawno zmodyfikowało wzór PiS i ciągnie drugą kadencję podpierając się oczywiście zmyłkową teorią o "diable pisowskim".

Czyli sytuacja jaką opisałeś wcześniej "Wladz pewnie uwielbiasz jak jest jeden wódz, jedna władza, jedna myśl i jedno sranie o tej samej porze." jest przez Ciebie akceptowana w PiSie a w Peło już nie?

Nie wiem kto tu za okulistą powinien się rozglądać.

Ile razy na złość Kaczyńskiemu odmrozicie sobie uszy wladz, muls, Filut?

Tusk uciekł Wan w ramiona Angeli, nic teraz nie możecie mu zrobić, he he he!

Potrzebujecie teraz Jarosława Kaczyńskiego, chichot historii.

Złóżcie hołdy.

Okragłostołowcy stracą wszystko, jak brukselka ustali budżet itp.

Podskakujący zobaczyli już siebie w areszcie.

Wszystko na nic.

wladz

Zaprzedałbyś Polskę obcym?

nie ja traktat lizboński podpisałem .Tak więc pretensje i zapytania do byłego premiera który słusznie uznał podpis za sukces....747 wierszem

Ciebie akceptowana w PiSie a w Peło już nie?

W PeŁo nie bo głosowałem na nich 4 lata temu, w PiS też nie bo dzieci dorastają i odchodzą, i w końcu zostanie tylko narodowa partia gariatryczna.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

wladz

leczenie ślepoty politycznej nie jest refundowane przez NFZ, a wszelkie przewlekłe dolegliwości po 45tym roku życia państwo ma w dupie.

Weźcie wraz z mulsem to pod uwagę...bo wam się pogłębia

nadal nie wiem o czym piszesz

"W 2010 roku premier Viktor Orban zerwał rozmowy z MFW, jednak w połowie listopada tego roku rząd nieoczekiwanie ogłosił rozpoczęcie negocjacji nowego porozumienia z MFW i UE. Jak tłumaczono, aby "zabezpieczyć kraj przed kryzysem".

Jak pamiętam coś pisałeś o słusznej sprawie godnej naśladowania a tu taki klops....nie po raz pierwszy i ostatni racjonalizm czyni z ciebie idiotę.Mam wrażenie ,że dobrze się z tym czujesz.

nie ja traktat lizboński podpisałem .Tak więc pretensje i zapytania do byłego premiera który słusznie uznał podpis za sukces....747 wierszem

Odnieś się do meritum, bo chowasz się po krzakach, jak do tej pory.

Tusk Wam uwalić chce nogę od stołu.

Przypomnij sobie co o traktacie Lizbońskim mówił her Tusk.

ile razy powtarzać,nie śledzę,nie analizuję wypowiedzi Tuska...nie z mojej bajki lecz w sprawach gospodarczych kibicuję.Zamiast pierwiastka uprzywilejowaną pozycję Niemiec w UE podpisał prezydent Kaczyński po rozmowie z bratem....jak pamiętasz był tak wystraszony ,że musiano zadzwonić do jego szefa i podpisał uznając za wielki sukces swojej prezydentury.

Tego się spodziewałem, jesteś arcyboleśnie przewidywalny.

Skoro tak, to przepraszam za zawracanie czegoś między czapką a kołnierzem.

aż strach pisać...747 wierszem

Sprawy gospodarcze, a są jakieś inne?

Nie żartuj.

Her Donald Tusk, prowadzi Polskę i Polaków na rzeź.

Właśnie w sprawach gospodarczych.

Dlaczego okrągłostołowcom nie podoba się przyłączenie gospodarcze do rzeszy?

Czyżby bali się o swoje "majątki"?

wciskany prezes pozostawił budżet państwa z większymi wydatkami od przychodów.W kampanii wyborczej tak wyglądały obiecanki

PO - 15-20 mld zł,

SLD - 35 mld zł,

PiS - 40 mld zł.

korzystając z logiki i twojego stylu na rzeź prowadzi prezes.

Podziwiam Cię, wladz jesteś wielki.

Nie potrafię ogarnąć już Twojej prezentacji.

Przerasta mnie Twoja wielkość.

Słyszałeś kiedyś o funduszu drogowym?

30mld.

Co to jest?

Darowizna?

To nie jest obiecanka, to jest real.

Dzieło PO, ekonomiczne.

nie po raz pierwszy i ostatni racjonalizm czyni z

Nie pochlebiaj sobie, nie usprawiedliwiaj takimi wpisami swojej ponadprzeciętnej biedy umysłowej.

PO - 15-20 mld zł , jeleń jesteś bo w to uwierzyłeś.

300mld - czekam.

nie tobie obiecano ,ty poczekaj na Budapeszt ...747 wierszem

Nie pochlebiaj sobie, nie usprawiedliwiaj takimi wpisami swojej ponadprzeciętnej biedy umysłowej.

PO - 15-20 mld zł , jeleń jesteś bo w to uwierzyłeś.

może powróć na AH,tam ktoś ciebie zrozumie

Oto jak kształtował się deficyt budżetowy na przestrzeni ostatnich lat.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Oto jak kształtował się deficyt budżetowy na przestrzeni ostatnich lat.

Ukryta Zawartość

rysiu to z twojego linku

"Nazywam się Łukasz Witosz. Interesuję się polityką, szeroką rozumianą nauką (głównie ekonomia, medycyna oraz historia), a także biznesem, głównie internetowym. Jestem zwolennikiem autonomii regionów w Polsce. Popieram działania Ruchu Autonomii Śląska.

Określam siebie mianem konserwatywnego liberała. Jestem zwolennikiem Janusza Korwin Mikkego oraz jego partii. Nie akceptuję kradzieży, w tym tej największej dokonywanej przez państwo w formie podatków oraz poprzez pobieranie rozmaitych opłat czy składek (ZUS, US itd.). Denerwują mnie kolejne ustawy, rozporządzenia i dyrektywy, niszczące przedsiębiorczych obywateli.

Moje pasje to: jazda na rowerze, ćwiczenia gimnastyczne, zdrowe odżywanie i styl życia. Lubię przeczytać dobrą książkę, głównie z dziedziny ekonomii, literatury faktu lub niosącą pewne idee. Czytam także tygodnik Gość Niedzielny. Moje hobby to nauka języków obcych (angielski, niemiecki, hiszpański).

Wierzę, że pewnego dnia ludzie zrozumieją w końcu, że państwo nie chce ich dobra, a jedyne czym się zajmuje to zniewalanie naszych umysłów, i tworzeniem państwa bydlęcego. Mam nadzieję, że w niedalekiej przyszłości w Sejmie zasiądą partie, pokroju partii JKM i wprowadzą normalność w tym kraju."

rysiu on zakamuflowaną opcją niemiecką....masz talent do robienia z siebie durnia

Ukryta Zawartość

może powróć na AH,tam ktoś ciebie zrozumie

Co to jest AH? Rozumiem, że ty tutaj szukasz zrozumienia...dla zmniejszenia stresu daj się pogłaskać mulsowi.

Wspaniale, za rządów Tuska dynamiczny wzrost... ale tylko deficytu budżetowego i cen w sklepach. Donek to taki drugi Gierek- polor za cenę długów a potem pobudka z ręką w nocniku. Choć czasy Gierka niektórzy z czułością wspominają (ach ten serial "Czterdziestolatek"), no na głupich nie ma lekarstwa. Kolejki po cukier i srajtaśmex już tak chętnie nie są pamietane, czy puste półki w sklepach za schyłku Gierka. I oto mamy Gierka bis: Don.

Deficyt budżetowy:

dlug.jpg

rysiu hmmm,podobnych wykresów różnych maniaków przekonanych o swojej racji tysiące.Taki wykres nawet nie wiem czy prawdziwy jest uzależniony od chwili.Dla ciebie człowiek wskazujący na Gościa Nedzielnego jest wiarygodnym ekonomistą twoja sprawa....

Wladz zakryj oczka, to wszystko nieprawda. Dane o deficycie są całkiem jawne, i bez tego wykresu wiadomo, że tak właśnie się on kształtował na przestrzeni lat- nie raz to media i merdia podawały. Więc- jak zwykle- po prostu rzniesz głupa i idziesz w zaparte jak uparty osioł.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.