Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Wladz zakryj oczka, to wszystko nieprawda. Dane o deficycie są całkiem jawne, i bez tego wykresu wiadomo, że tak właśnie się on kształtował na przestrzeni lat- nie raz to media i merdia podawały. Więc- jak zwykle- po prostu rżniesz głupa i idziesz w zaparte jak uparty osioł.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

wierszykiem wierszykiem

Piłeś?

Ukryta Zawartość

Wladz zakryj oczka, to wszystko nieprawda. Dane o deficycie są całkiem jawne, i bez tego wykresu wiadomo, że tak właśnie się on kształtował na przestrzeni lat- nie raz to media i merdia podawały. Więc- jak zwykle- po prostu rzniesz głupa i idziesz w zaparte jak uparty osioł.

Ukryta Zawartość

wklejaj te swoje linki tylko nie wykorzystuj mojego nicku...taka prośba.

polemika z tobą to jak głuchego z niemową.Nie ma sensu.

Starucha jeszcze utrzymujecie przy życiu?

paczki wysyłasz?

Ukryta Zawartość

Taki wykres nawet nie wiem czy prawdziwy jest uzależniony od chwili

Przecie stoi, że źródłem wykresu jest banda serhrabiego Rostowskiego.

wladz jemu też nie wierzysz?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

i wyparł się wyborcy

Przecie stoi, że źródłem wykresu jest banda serhrabiego Rostowskiego.

wladz jemu też nie wierzysz?

nadal nie wiem o czym ten wykres ma świadczyć.Pomysłem PiS było zwiększenie i tak dużego zadłużenia więc mając odrobinę rozumu nie wykorzystywałbym go w politycznym sporze.

nadal nie wiem o czym ten wykres ma świadczyć.

No i dobrze, że zakryłeś oczka- ogląd rzeczywistości ci szkodzi a i z myśleniem przyczynowo skutkowym na stare lata nielekko...

Pomysłem PiS

No jakże byś mógł w poscie pominąć swą FIXE IDEE:

pisssssss, prezessssssssss...

Wyparł się czy nie wyparł, zapomniał czy nie zapomniał, wypuście więźnia politycznego.

Tak jak oddaliście kilka minut Pospieszalskiemu, tak samo zwróćcie wolność Staruchowi, przecież PO ręczyło za niego przed zamieszkami na stadionie Zawiszy w Bydgoszczy.

Przecież miał zakaz stadionowy wtedy, a Policja wpuściła go na imprezę masową.

Co to za prowokacja z tym Staruchem?

i wyparł się wyborcy

nadal nie wiem o czym ten wykres ma świadczyć.Pomysłem PiS było zwiększenie i tak dużego zadłużenia więc mając odrobinę rozumu nie wykorzystywałbym go w politycznym sporze.

Co zrobią Twoi kumple, jak Niemcy zaprowadzą tu, "niemiecki porządek"?

PiS było zwiększenie i tak dużego zadłużenia więc

Pomysłem PO było znaczne zwiększenie zadłużenia kamuflując to stekiem bzdur dla jelenia.

xniwax znajdź sobie zawodnika odpowiedniego do twojej wagi.Z 747 można abstrakcyjnie nie bo nie bleblać.Twoje wpisy i porównania są z grubsza ciosane , proponuję skorzystać z forum drwali i założyć tam wątek polityka

Ukryta Zawartość

Wyparł się czy nie wyparł, zapomniał czy nie zapomniał, wypuście więźnia politycznego.

Tak jak oddaliście kilka minut Pospieszalskiemu, tak samo zwróćcie wolność Staruchowi, przecież PO ręczyło za niego przed zamieszkami na stadionie Zawiszy w Bydgoszczy.

Przecież miał zakaz stadionowy wtedy, a Policja wpuściła go na imprezę masową.

Co to za prowokacja z tym Staruchem?

Co zrobią Twoi kumple, jak Niemcy zaprowadzą tu, "niemiecki porządek"?

ciesz się ,że masz Tuska gdyby moi rządzili priorytetem byłaby walka z durniami.

Ukryta Zawartość

Są trzy siły aktualnie w tzw ziemiach porządku po II wojnie światowej nazywanych dla porządku jako Polska.

Donald Tusk - Niemcy, finansjera USA.

Jarosław Kaczyński - Polska

Okrągły Stół - Oligarchia, sieć powiązań.

Oczywiście te elementy nie mają ani ostrych granic, ani nie są z betonu, mogą przepływać między grupami.

Każdy może wybierać.

Ludzie zawsze lgną do wyższej wartości, do kasiory, więc nic nie zagrozi PO.

Pisałem już dawno, że PO ma wszystko, w takiej sytuacji się nie przegrywa nigdy, a wygrywa zawsze, przy wszystkich scenariuszach.

Dowód, unia rozpada się, eurowaluta trzyma się na nitkach i co?

"F A C H O W C Y ", analitycy którzy doprowadzili do tej sytuacji, "CI SAMI" próbują "naprawiać" ją.

Czym to się skończy?

Tym czym musi się skończyć.

Prawdziwej pracy i usług nie da się wydrukować, dodrukować, Kolego wladz.

Tania propaganda, w wykonaniu prostym typu Filut nic tu nie zmieni.

wladz

Zacznij walkę od siebie i ze sobą. Jeśli ci odpowiada syzyfowa praca.

Gdzie Ci twoi są obecnie?

xniwax znajdź sobie zawodnika odpowiedniego do twojej wagi.Z 747 można abstrakcyjnie nie bo nie bleblać.Twoje wpisy i porównania są z grubsza ciosane , proponuję skorzystać z forum drwali i założyć tam wątek polityka

Ukryta Zawartość

ciesz się ,że masz Tuska gdyby moi rządzili priorytetem byłaby walka z durniami.

No i w ramach priorytetu zginąłby wladz...pierwszy.

Ukryta Zawartość

Pierwszy górnik RP, z okazji Barbórki ogłosił założenia do "nowego" programu.

"Były premier mówił o tym podczas konferencji prasowej w domu państwa Iwony i Mariana Króliczków w Jastrzębiu Zdroju. Odwiedził ich z okazji Barbórki - dnia górnika. Zjadł z gospodarzami śląski obiad.

Sprzeciw wobec podnoszenia wieku emerytalnego, obniżki emerytur i rent oraz likwidacji KRUS; poparcie dla polityki wspierania rodziny, rozwoju młodych ludzi oraz przyjaznej szkoły - to niektóre założenia programu solidarnego państwa Prawa i Sprawiedliwości.

PiS nie zgadza się także na obniżkę świadczeń emerytalnych i rentowych.

Pieniądze na ten cel partia chciałaby szukać u ludzi o wysokich dochodach, którzy dziś nie płacą składek emerytalnych, a także pozyskać je z odpowiedniego opodatkowania ludzi o dużych dochodach, którzy dziś - dzięki różnym regulacjom - płacą niewielkie podatki.

Partia sprzeciwia się likwidacji Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego i wprowadzeniu w mniejszych gospodarstwach rolnych rachunkowości dochodowej.

Kaczyński opowiedział się za utrzymaniem wcześniejszych emerytur górniczych. Obecnie górnicy idą na emeryturę po 25 latach pracy pod ziemią.

Partia chce przyjaznej, opiekuńczej, bezpiecznej, budującej wspólnotę i solidarność społeczną szkoły; w miejsce obecnej, która - jak mówił prezes - przygotowuje przede wszystkim do rozwiązywania testów."

Ukryta Zawartość

Program przedstawiany przez gościa cieszył się szczególnym zainteresowaniem dzieci jak i samych gospodarzy.

post-17911-0-68949500-1323021816_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Donald Tusk - Niemcy, finansjera USA.

Jarosław Kaczyński - Polska

wybieram Tuska mimo wszystko lepszy od przygłupa

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Na pewno nie są zainteresowani demokracją.

Grecja pierwszą ofiarą.

Polska już przebiera nogami, aby być kolejną, już o tym pisałem, to mechanizm samozniszczenia.

Niemcy wycisną naszą gospodarkę jak cytrynę, przestawią ją do działania w imię ich interesów, następnie porzucą, przehandlowując za jakieś inne zyski.

wladz jest oznaką owej cytryny...zdalnie wyciskanej.

Skutki widoczne tutaj od dłuższego czasu. Biedak ściśnięty i rozdarty miedzy Niemcem a Moskalem puszcza soki

i jeszcze Jareczek mu resztki umysłu uciska.

Na pewno nie są zainteresowani demokracją.

Grecja pierwszą ofiarą.

Polska już przebiera nogami, aby być kolejną, już o tym pisałem, to mechanizm samozniszczenia.

Niemcy wycisną naszą gospodarkę jak cytrynę, przestawią ją do działania w imię ich interesów, następnie porzucą, przehandlowując za jakieś inne zyski.

kolego 747 w jakim celu podobne bzdury wypisujesz?

dobrze wiesz ,że nam obecnie nie grozi bankructwo i na obecną chwilę gospodarka jest najmocniejsze w UE.Zapewne gdyby pani Zyta nadal z prezesem rządziła realizując wyborcze obietnice miałbyś już Budapeszt

wladz jest oznaką owej cytryny...zdalnie wyciskanej.

Skutki widoczne tutaj od dłuższego czasu. Biedak ściśnięty i rozdarty miedzy Niemcem a Moskalem puszcza soki

i jeszcze Jareczek mu resztki umysłu uciska.

super.Facet jestem pod wrażeniem skojarzeń.

na obecną chwilę gospodarka jest najmocniejsze w UE

Obudź się, właśnie Tusku chce to popsuć, choćby zmniejszeniem wewnętrznego popytu i podaży.

wladz

Czy myślisz, że Twoja cytryna oprze się Niemcom?

po jaką cholerę ma się opierać?

możesz wytłumaczyć dlaczego Niemcy są zagrożeniem.Twoje obawy przypominają film Underground Emir Kusturicy....Prezes na powierzchni cały czas wam wmawia wojnę i ty biedaku cały czas w podziemiu nakręcasz jemu biznes.

Obudź się, właśnie Tusku chce to popsuć, choćby zmniejszeniem wewnętrznego popytu i podaży.

jak mam wytłumaczyć ...

Żartujesz.

Ciągle Ci jeszcze dźwięczy zielona wyspa, a czytałeś już co mówił Lewandowski o 300mld dotacji z UE?

A wkład własny, to co, co Tusk zamierza włożyć ze swojej strony do tych 300mld, skąd weźmie drugie tyle?

Z kredytu?

A kto go spłaci?

Coś mi się wydaje, że wiele osób się niedługo przebudzi.

Polski wzrost gospodarczy jest łatwy, bo inna jest sytuacja kraju budowanego od nowa, inna dojrzałych gospodarek, każdy spec to wie.

W normalnych warunkach nie mamy szans, bez własnych firm i rodzimych technologii, krzesłami nie zbudujemy dochodu narodowego aby na wszystko starczyło.

Znajdź sobie inną ofiarę swoich urojeń.Nie tylko ja próbowałem polemik z tobą w oparciu o fakty i logikę....niestety była to strata czasu. Już mi powiedziałeś kim jest TUSK,PO,jak robią mnie w jelenia itd.....więc przyjmij do wiadomości NIE PRZESZKADZA mi to w niczym.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.