Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

A na sąsiednim wątku czytałem żem Sobolewski. Oj cali dygacie w tej POdejrzliwości. Jam nie Babinicz jam Kmicić. [...]

Jedno drugiego nie wyklucza. Używasz bardzo charakterystycznego neologizmu, który identyfikuje cię z niemal 100% trafnością - inne cechy stylu wypowiedzi też się pokrywają. Dla zabawy zrobiłem małą analizę wybranych postów horsta, sobolewskiego i ryszarda ciekawym programikiem komparacyjnym AntiPlagiarist 2.1 , wyniki były godne uwagi :))).

Największe szkody dla Polski przyniosła działalność polityków wrosłych ze zdrowego pnia "Solidarności" UW, KLD, KPN, PC, AWS,

najgorszy ferment zrobił taki co to obiecał po 100 tysi na głowę, powiedział "bogaćta się" a ludzie wzięli to na serio

... i tak powstały spółki węglowe i ... pis

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Trzeba by w ramke oprawić ten wpis,same..............mondrości.

Ciekawe gdzie sie uczył...piszący.

wyraznie modrzewek nie zaskoczyles.gniecie cie trauma nieudacznika i chorobliwego zazdrosnika.nie mam nic porzeciwko, pod warunkiem ze bedzie podpisane.

wyraznie modrzewek nie zaskoczyles.gniecie cie trauma nieudacznika i chorobliwego zazdrosnika.nie mam nic porzeciwko, pod warunkiem ze bedzie podpisane.

Trzeba by mieć dyplom z psychiatryka.....by zaskoczyć.A ja nie mam.....niestety.

Miło, że dołączyłeś. Wbrew sobie?

Tak, nazywając ten wątek ściekiem do którego psy sikają postanowiłem posikać z wami razem, dla rozrywki. Wy już nic innego nie potraficie tylko sobie nawzajem przyszczywać i nazywacie to polityką - he he ... politryka... po litr trykaj. Niczym postarzała gównażeria niespełnionych zadymiarzy ulicznych, którzy dla komfortu przenieśli naparzanki w Internet.

A ponieważ sytuacja przez internet jest bardzo wygodna postanowiłem się przyłączyć. Wcale nie wbrew sobie ... pęchcerz mnie cisnał po prostu :-)

Ten żenujący wątek powinien dawno juz zostac zamknięty bo z polityką nie ma nic wspólnego. Jest tylko obrzucanie się błotem i obwieszczanie do kogo się więcej przykleiło. Taka dziecinada.

Moze tak dla równowagi popiszemy rzeczywiście o polityce zamiast nudnej naparzanki PO vs. PIS?

Działanośc PIS jak innych krzykliwych partii jest na korzyść PO. Nic tak dobrze nie wypromowało PO jak tromtadractwo PIS. mogli pokazywać patrzcie chcecie mieć takich oszołomów u władzy ? Chyba nie. Więc głosujcie na nas. I przez 4 lata bimbać sobie zdrowo. Ale to nie tylko jest ich cecha. Robiły w ten sposób wszystkie kolejne ekipy od 1989 roku, tylko żadna nie zrobiła na tym aż takiego kapitału politycznego jak PO, bo i wczesniej żadna partia tak jak PiS nie spolaryzowała sceny politycznej.

PO znalazło się teraz w kłopocie. Dostało misję rządzenia drugi raz z kolei. Teraz już nie może mówić że chciało dobrze ale poprzednicy wszystko popsuli, bo poprzednicy to oni sami. Teraz mają bardzo dziwną pozycje politycznej w której muszą się brac do roboty - za polityke i gospodarkę. A wtedy w miejsce krytyki ze strony tromtadrackich partii mogą spotkać się z rzeczową krytyką swoich konkretnych działań.

Na takiej krytyce zdobył popularność Palikot. Od politycznych szopek realizowanych językiem krzykliwej opozycji PiS przeszedł do stawiania PO fundamentalnych pytań dotyczących roli Państwa które stworzyli pod swoimi rządami.

no to kubrik walnales.teraz juz czas zamknac ten watek.Nic juz sie nie da dodac.Mozna troche ujac ale przy takiej genialnosci mysli nie wiem czy ktos sie odwazy.moze modzrewek bo on jest leczony pozaszpitalnie.

Tak, nazywając ten wątek ściekiem do którego psy sikają postanowiłem posikać z wami razem, dla rozrywki. Wy już nic innego nie potraficie tylko sobie nawzajem przyszczywać i nazywacie to polityką - he he ... politryka... po litr trykaj. Niczym postarzała gównażeria niespełnionych zadymiarzy ulicznych, którzy dla komfortu przenieśli naparzanki w Internet.

A ponieważ sytuacja przez internet jest bardzo wygodna postanowiłem się przyłączyć. Wcale nie wbrew sobie ... pęchcerz mnie cisnał po prostu :-)

No, widzę, że znakomicie i szybko się odnalazłeś w klimacie, który opisałeś. Widać efekty długotrwałego treningu. Brawo.

Nie przeszkadzam. Szczaj.

Od politycznych szopek realizowanych językiem krzykliwej opozycji PiS przeszedł do stawiania PO fundamentalnych pytań dotyczących roli Państwa które stworzyli pod swoimi rządami.

Nie jestem pewien czy akurat Palikot jest tu odpowiednim politykiem do stawiania takich pytań.

Co do sikania muls i wladz maja ciagle nadmiar płynu.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

kubri nic nowego nie piszesz a Palikot powoli traci wigor.Machina wchłania

Filut zachęca żebym szczał dalej więc jeszcze troche poleję.

Problemem Palikota jest jego zaplecze. Powiedzmy sobie - dość oryginalne, bo takie musiało być na potrzeby kampanii wyborczej. Jak się PiS z PO naparzał ściągając na tę bijatykę całą uwagę wyborców i srodków masowego przekazu to żeby się wybic taki Palikot musiał wpaść między nich i porozdzielać kopniaki.

PiS sie wkrótce sam zmarginalizuje, a na Palikota czeka normalna robota sejmowa. Wiadomo, że nie będzie stale robił wieców ulicznych i konferencji prasowych. Ale jego pytania i zarzuty na razie pozostają bez odpowiedzi. PO będzie ich unikała dopóki PiS bedzie jeszcze miał dość siły by absorbować uwagę społeczeństwa na naparzankach pomiędzy sobą a PO. Czyli jeszcze przez jakiś czas to potrwa.

A Wy tutaj jesteście przykładem na sposób tego działania. Obrzucacie się błotem tak gęsto ze nie jesteście w stanie już dyskutowac o problemach polityki Państwa.

Kubri

To Donald T. sprowadził politykę do poziomu rynsztoka, za sprawą cyngli typu Niesiołowski.

Poczytaj GW, obejrzyj Forum w TVP INFO, obejrzyj TVN24, zobacz sesje sejmu,posłuchaj konferencji premiera i wywnioskuj czym to różni się od debaty publicznej tu na forum.

Wtedy czytanie forum stanie się poetycko piękne.

Trudno jest przewidzieć teraz sytuację społeczno gospodarczą za powiedzmy 2 lata w Polsce. Jeśli PO uda się utrzymać Polskę w miarę

dobrej kondycji bez wielkich strat bez dotkliwego zubożenia Polaków to nic w układzie politycznym się nie zmieni.

W innym przypadku będziemy mieli tak czy inaczej konflikt PiS czy też post Pisowych polityków z resztą świata.

Palikot ze swym zapleczem nic nie zdziała, moze raczej sporo zniszczyć.

muls

Na ciebie to i pała za mało, czerwona pokrako.

fakt ja osobiscie podziwiam nieustanne kalambury kurdupla,plaszcyka, bruzdzinskiego czy fatygi.Pełna zgoda .absolutna kultura i mondrosc nieslychana.mysle ze jeszce dwa lata i bendom w rzadzie USA.

Filut zachęca żebym szczał dalej więc jeszcze troche poleję.

Problemem Palikota jest jego zaplecze. Powiedzmy sobie - dość oryginalne, bo takie musiało być na potrzeby kampanii wyborczej. Jak się PiS z PO naparzał ściągając na tę bijatykę całą uwagę wyborców i srodków masowego przekazu to żeby się wybic taki Palikot musiał wpaść między nich i porozdzielać kopniaki.

PiS sie wkrótce sam zmarginalizuje, a na Palikota czeka normalna robota sejmowa. Wiadomo, że nie będzie stale robił wieców ulicznych i konferencji prasowych. Ale jego pytania i zarzuty na razie pozostają bez odpowiedzi. PO będzie ich unikała dopóki PiS bedzie jeszcze miał dość siły by absorbować uwagę społeczeństwa na naparzankach pomiędzy sobą a PO. Czyli jeszcze przez jakiś czas to potrwa.

A Wy tutaj jesteście przykładem na sposób tego działania. Obrzucacie się błotem tak gęsto ze nie jesteście w stanie już dyskutowac o problemach polityki Państwa.

dziwne,my to nazywamy wpisem.

chyba naganiasz do trzódki Palikota...źle trafiłeś dużo ciekawszym przypadkiem rysio z 747.

ucz się od horsta

zresztom jak mozna poczytac caly swiat ich podziwia i trafna jest diagnoza ze taka mysl intelektualna nigdy nie zostanie zrozumiana.I tu mozna zrozumiec te 6lat niezrozumienia.jedynym rozumiejacym jest niejaki numerek ale przeca on jeden ich nie wybierze.Moze jeszce czerwona pala ale ta oblewana codziennie moczem wyraznie widac ze sie lęka.widac przezywa to koszmarnie.

frustracja intelektualistow 154 cm jest koszmarem dla nich jak i dla reszty spoleczenstwa.

wyraznie musza poczekac jeszce na spoleczenstwo...lepsze.

Kubri

To Donald T. sprowadził politykę do poziomu rynsztoka, za sprawą cyngli typu Niesiołowski.

Poczytaj GW, obejrzyj Forum w TVP INFO, obejrzyj TVN24, zobacz sesje sejmu,posłuchaj konferencji premiera i wywnioskuj czym to różni się od debaty publicznej tu na forum.

Wtedy czytanie forum stanie się poetycko piękne.

747 nie podlizuj się ,gdyby nie twoje wpisy nawet BBC byłoby niczym

muls jako członek niegdysiejszego podzbioru społeczeństwa miałeś swoje pięć minut, pewnie koszmarem dla ciebie jest być normalnym w normalnym społeczeńswie.

no to kubrik walnales.teraz juz czas zamknac ten watek.Nic juz sie nie da dodac.Mozna troche ujac ale przy takiej genialnosci mysli nie wiem czy ktos sie odwazy.moze modzrewek bo on jest leczony pozaszpitalnie.

Jak szpitale som zajęte tobą.......wszystkie.To muszem poza....się leczyć.

Tylko Jarosław Kaczyński jest w stanie podnieść Polskę po upadku spowodowanym spustoszeniem rządami Donalda T.

Każdy dobrze to wie, ostatni wzrost notowań PiS, jest dowodem na budzenie się społeczeństwa ze śpiączki spowodowanej zalaniem Polski pożyczonym pieniądzem przez PO, który to pieniądz wszyscy będziemy musieli oddawać razem z odsetkami.

muls

Naucz się czytać, weź Rzeczpospolitą, która jest teraz w Waszych rękach i przeczytaj treść umowy międzyrządowej dotyczącej nowej europy unii fiskalnej, a zorientujesz się jaką ściemą zapycha opinię publiczną Donald T. i spółka.

Donald T. wie, że narobił długów, wie, że wzrost gospodarczy się sypie i wie że jak nie będzie wzrostu, to nie będzie z czego tego długu rolować, wie, że jak nie zrobi reform drakońskich to dostanie niski rating, wie, że jak zrobi reformy i podniesie podatki, to zdusi gospodarkę, zabije resztki kreatywności i konkurencyjność, czyli de facto, wie, że jest skończony, BO WPADŁ W SPIRALĘ ZADŁUŻENIA I PANICZNIE RZUCA SIĘ ABY WYŚLIZGNĄĆ Z NIEJ, CO JUŻ JEST FIZYCZNO-MATEMATYCZNIE WOBEC TWARDYCH DANYCH NIE MOŻLIWE, WIE ŻE TO JEGO KONIEC, WIEDZĄ TO WSZYSCY, Z BIELECKIM SUPERPREMIEREM NA CZELE, WIE TO ROSTOWSKI, WIE TO PREZYDENT, DLATEGO POLECIAŁ B Ł A G A Ć CHINY O POMOC .

Rozumiesz muls coś z tego?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.