Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

wladz

Nie starasz się.

Kaczyński olewa społeczeństwo, które wybiera złodziei na centralne urzędy i nie tylko.

Nie dostrzegasz tego.

On już ten burdel ma gdzieś.

Wysyła na mównicę młodych, bo nie przystoi mu babrać się w szambie Donalda i spółki.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

wladz

Nie starasz się.

Kaczyński olewa społeczeństwo, które wybiera złodziei na centralne urzędy i nie tylko.

Nie dostrzegasz tego.

On już ten burdel ma gdzieś.

Wysyła na mównicę młodych, bo nie przystoi mu babrać się w szambie Donalda i spółki.

Kaczynski siedzial w lawie bo nie trzymal moczu z zazdrosci kiedy donald przemawial

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Tusk w Sejmie był mało wiarygodny. Dobre wystąpienia Dudy z PiS i Kalisza z SLD.

Nie rozsmieszaj mnie duda...w krakowie wszyscy z niego smieja...do knajpu to on sam pewnie w obawie o swoj ryj

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Nie rozsmieszaj mnie duda...w krakowie wszyscy z niego smieja...do knajpu to on sam pewnie w obawie o swoj ryj

Nie widziałem go wczoraj w knajpie - tylko dzisiaj w Sejmie. Na mównicy wypadł dobrze. I tyle.

Komisji nie będzie, Bury ogłosił - PSL się odcina - znaczy przychyla do obrony koryta.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Ty to naxywasz dobrze???? W podstawowce bylem lepszy od niego. Dziadxiu dojrzej

Chłoptasiu wyraziłem swoją opinię - nie podoba się to twój problem. Przytocz fragmenty, które ci się nie podobały - bo tak to może napisać każdy - nawet ten, który nie słuchał i nie oglądał.

Komisji nie będzie, Bury ogłosił - PSL się odcina - znaczy przychyla do obrony koryta.

Tego spodziewałem się. PSL znowu coś z pewnością ugrał. Premier miał zapowiedzieć obłożenie rolników podatkiem dochodowym - to by wykończyło PSL na wsi. Zobaczymy czy zapowie.

Tusk w Sejmie był mało wiarygodny. Dobre wystąpienia Dudy z PiS i Kalisza z SLD.

Kalisz i Palikot ;) dobrze, Duda tak sobie, kilku Pisowcóę w nieżle ale w przewadze fatalnie.

Pełowskie kmiotki Tuska i tak przedstawą to w klasyczny sposób "opozycja krzyczy a my i tak dalej będziemy robić co będziemy chcieli"

Szeregowe tuskoity z sejmu dzisiaj w absolutnej ekstazie liżą tyłek premierowi, nie wie, czy na tak wylizanym tyłku spodnie długo się utrzymają. Będzie wstyd.

"Jak ktoś jest z Trójmiasta to jest z Amber Gold", a reszta z Trójmiasta to oszukani przez Amber Gold i wielu zniesmaczonych.

Rachunek jest prosty - Ci pierwsi to pewnie z PO, reszta nie

Premier miał zapowiedzieć

Przecież to premier od zapowiedzi, nadawałby się do zapowiadania odwołanych pociągów idealnie.

W zapowiadaniu jest mistrzem

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Kalisz jak trybun ludowy w pierwszej politycznej części zamkniętej pouczeniami z sali, żeby nie krzyczał. W drugiej merytorycznej, jako znawca tematu wypunktował nieróbstwo PO od 2008 roku przy dokończeniu ustawy o prokuraturze. Wypadł lepiej niż się spodziewałem.

Wobec Dudy nie byłbym taki krytyczny jak Ty - tu Kaczyński wypadłby zdecydowanie gorzej - jak mi się wydaje. Dałby się z pewnością sprowokować sali.

Palikot jak zwykle z gadżetami: "- Na bardzo wielu produktach, np. na papierosach, jest napisane: palenie poważnie szkodzi tobie i osobom w twoim otoczeniu - mówił, pokazując paczkę papierosów. - Specjalnie przyniosłem te papierosy, sam nie palę - podkreślał." (cytat za tok.fm). W dlaszym ciągu nie jest dla mnie poważnym politykiem.

Tusk ostatnio zdecydowanie poprawił politykę prorodzinną. Lecz sytuacja go do tego zmusiła.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Komisja jest nie potrzebna.

Potrzebny jest nowy rząd.

Masz racje . Ja tez bym chcial premiera Palikota. Swoja droga chlopaki radosc wielka pojutrze Szabas. Bog stworzyl piekny Swiat

Gdyby nie Pyry, Krakusy dalej w gnoju by robili za darmo dla panów swych i w pokłonach..

W Gdańsku jak sie okazuję Pany w pokłonach gnojowi pomagali.

Tak więc w kraju tym różnie jest, raz na głowie, raz na dupie.

Polski Produkt Krajowy Brutto w drugim kwartale 2012 r. wzrósł o 2,4 proc. w porównaniu z tym samym okresem przed rokiem. Oznacza to, że nasza gospodarka mocno zwolniła. Jeszcze w pierwszym kwartale rosła w tempie 3,5 proc. rok do roku. Opublikowane dziś przez GUS dane są też znacznie gorsze od oczekiwań ekonomistów, którzy prognozowali wzrost średnio o 2,9 proc.

- Nie spodziewałam się, że wyniki będą tak złe, to jazda w dół bez trzymanki. Mamy bardzo poważny problem - spożycie indywidualne spadło do poziomów, których nie notowaliśmy nawet w najtrudniejszym okresie 2009 r. - oceniła z kolei główna ekonomistka PKPP Lewiatan Małgorzata Starczewska-Krzysztoszek.

Wczoraj otworzyłem szeroko japę ze zdziwienia, jak "to" zobaczyłem, a w zasadzie usłyszałem.

Jak może podejmować prawidłowe decyzje ktoś, kto z kartki nie potrafi przeczytać cyfry 180.000.000 (zł)

I tacy ludzie siedzą w rządzie ? - ŻENADA.

Jest tu jakiś poznaniak? Podobno tam już mają 20 stopien zasilania i z oszczedności nie oświetlają miasta wieczorem:)

Wraca prl

zacznij pod sklepem walutę sprzedawać .... skynek nic nie dolega czy raczej koniec i obumarły szare komórki ?

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Wierchuszka gdańskiej Platformy Obywatelskiej na sznurku OLT.

"Jako dowód, Macierewicz pokazał zdjęcie (do tekstu Michała Tuska o oddaniu do użytku nowych inwestycji na lotnisku w Gdańsku - przyp. red.), na którym całe kierownictwo PO ciągnie w ramach reklamy samolot OLT. - Na czele jest pana przyjaciel pan Adamowicz i szef sejmiku pomorskiego. To jest właśnie ten system mafijny, który doprowadził do tego, że nikt nie mógł tknąć palcem pana Marcina P. Boję się, że pan zamieni się niedługo w Donalda T. - zwrócił się do premiera."

(cytat za: http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Donald-Tusk-kontra-Antoni-Macierewicz-ws-Amber-Gold,wid,14886734,wiadomosc.html )

Fakty i fakciki zdają się przemawiać za tym, że Amber Gold i OLT były otoczone parasolem ochronnym. Instytucje państwa sabotowały lub były sabotowane, a premier wmawia Polakom, że znowu nic się nie stało. Do tego uaktywniają się jak zwykle obrońcy premiera i PO. O take POlske walczyli!

Uzupełnienie: http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,102433,12395704,Macierewicz_z_iPadem_do_Tuska__Zamieni_sie_pan_w_Donalda.html ;

http://www.rp.pl/artykul/69745,929090-Jak-pismo-o-Amber-Gold-ominelo-Seremeta.html

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

No to chyba normalne ze prezydent miast bierze udzial w promocji nowych linii w swoim miescie. Myslisz ze jakby wiedzial ze to wal to by dal sie z tym fotografowac? To a propos logiki. A propos emocji styropianowcy tacy jak wrzodak zniszczyli ursusa i stocznie oraz wiele innych. Ciekawe ze teraz wszystko zwalaja na etosowcow i komune. A moze sumienie pali? W ursusie wystarczylo zwolnic 1400 osob wrzodak wolal rozwalic calosc czyli 11000 i pewnie ze 100000 u kooperantow. To jest wlasnie polska styropianowcow

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Prezydent Gdańska odpowiada: http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,102433,12397343,Gdanscy_samorzadowcy_reklamowali_OLT__O_zdjeciu_Macierewicza.html !

Jest prawda i gówno prawda - tu mamy do czynienia z drugą w kolejności! Pan prezydent, pan wojewoda i inni wojewódzcy prominenci PO jada w ciemno - nie znają scenariusza. Baju, baju...

zacznij pod sklepem walutę sprzedawać .... skynek nic nie dolega czy raczej koniec i obumarły szare komórki ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Łyso Ci dupku? :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Prezydent Gdańska odpowiada: http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,102433,12397343,Gdanscy_samorzadowcy_reklamowali_OLT__O_zdjeciu_Macierewicza.html !

Jest prawda i gówno prawda - tu mamy do czynienia z drugą w kolejności! Pan prezydent, pan wojewoda i inni wojewódzcy prominenci PO jada w ciemno - nie znają scenariusza. Baju, baju...

Masz racje baju baju dziadek wlodek na haju

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.