Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

dziadekwłodek

Nie masz czasem wrażenia,że to już przerabialiśmy,że to już było?Mam na myśli upiory z czasów II RP.Zwłaszcza po ostatnich marszach i zadymach.I że nasza klasa polityczna nie odbiega za bardzo od tej sprzed 39r.

Jeszcze o tym uchodżstwie.Z czasem byłaby szansa,że z tych dwóch rządów powstałyby cztery i więcej.

W 39r. takim łącznikiem( w sensie ciągłości władzy) między krajem i emigracją był Wieniawa.Ale skąd teraz wziąć takiego Wieniawę?Generał,szwoleżer,poeta,kobieciarz,trunkowiec.Skąd takiego teraz wytrzasnąć?( o to ostatnie byłoby najłatwiej)

Nie skupiaj się na mnie, bo się obsrasz, a nawet gdyby ci tłumaczyć manipulacje i matactwa, to i tak tego nie zrozumiesz.

Na pozycjach też się nie skupiaj, bo ci kręgosłup niewytrzymie*, leż nieruchomo i słuchaj.

I aby całkowicie rozwiać twoje domniemania, i składne propozycje, wiedz że jeśli już, to tylko panie mnie interesuja.

tak myslalem ..Bez niespodzianek.Mozna pisać dowolna glupote niekoniecznie rozumiejac jej sens ,znalezsc dowolny filmik i szczesliwy wklejać, wkleajac,wklejac .......Rozumiem te chwile szczescia .Rozumiem tez tych wszystkich z zbrodni smolenskiej, krwi na rekach,tych za zbrodniczy rzad,za brak wolnosci za Polske przypominajaca oboz koncentracyjny .Za matołectwo szczegolne...Nie tylko rozumiem ale wspieram comiesieczna skladka zdrowotna.Za cós was trzeba jednak leczyc......I jestem za jej podwyzszeniem z uwagi na wzrost ogolnej liczby idiotw zwiazany ...z zimą.

Jesli jednak nie potrafi sie wydukać dwoch zdan w celu wyjasnienia prostego tematu ktory sammemu sie podrzuciło to trzeba isc do szkoly jeszcze raz.Filmiki i opinie z internetu nie zastapia prawidlowo skonczonej szkoly..sredniej.Tak wiec co znaczy..... manipulacja.W wywwiadzie Olejnik? Zeby było ...rozumiem tez wscieklosc zawartą w wyjasnienie slowa manipulacja albo jej braku ,ale to tez w ramach comiesiecznej skladki zdrowotnej .Dla was.

a tak na marginesie -skupianie sie na tobie uwazam za strate czasu bo durne filmiki potrafie sciagnac sam ale sam tez wiem ze sa durne.Natomiast rozumiem twoj strach i daje slowo ze skupiac sie nie bede.Tylko od czasu do czasu...przy...dole.

Jak wytrzeźwiałeś, to się napij.

ty też , nowy pomysł na śledzenie władzy nie wypalił . Co teraz zaproponujesz , bojówki do bicia nie poprawnych politycznie radnych ?

" - Radny szukał na mnie haka. Nie wiedzę innego wytłumaczenia - uważa Klaudiusz Ślezak z PO, szef komisji rewizyjnej. Jerzy S., członek PiS, wiceprzewodniczący rady miejskiej w Tychach ma postawione zarzuty w związku z założeniem nielegalnego podsłuchu w magistracie."

takie metody proponujesz ..... żałosne stare pierdoły jak ideologiczne państwo wygląda zapomniały a może tak głupie , że nie widzą kogo wspierają

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

dziadekwłodek

Nie masz czasem wrażenia,że to już przerabialiśmy,że to już było?Mam na myśli upiory z czasów II RP.Zwłaszcza po ostatnich marszach i zadymach.I że nasza klasa polityczna nie odbiega za bardzo od tej sprzed 39r.

Jeszcze o tym uchodżstwie.Z czasem byłaby szansa,że z tych dwóch rządów powstałyby cztery i więcej.

W 39r. takim łącznikiem( w sensie ciągłości władzy) między krajem i emigracją był Wieniawa.Ale skąd teraz wziąć takiego Wieniawę?Generał,szwoleżer,poeta,kobieciarz,trunkowiec.Skąd takiego teraz wytrzasnąć?( o to ostatnie byłoby najłatwiej)

Odnoszę takie właśnie wrażenie. Kandydat na Wieniawę-bis? Tego musiało by zastąpić co najmniej trzech. Z ciekawymi osobowościami w polityce też nieurodzaj.

bardzo podoba mi sie postawa histeryczna historycznego IPNu ktory tyle ma wspolnego z historia co brat zaryn z uczciwościa a stary bej z logicznoscia..Rzecznik ipnu na pytanie dlaczego nie ujawnili ze po ksiazce o Bolku cyntkiewicza z radoscia chciano wznowić sledztwo lustracyjne w sprawie Bolka, ale nie znaleziono podstaw z uwagi na brak faktów powiedział....nie ma obowiazku informowac o wszystkim,co robi.Nie ze fajneeeee stary!!!!!!Bardzo tez fajna była wypowiedz forumowaego brata historyka kolegii brata zaryna ze, uwaga uwaga.... gdyby znaleziono zeszyty z wpisami bolka w sidzibie SB to byłoby łatwiej. Na całe szczescie płace te swiadczenia miesieczne zdrowotne, to na leczenie tych biednycvh ludzi...wystarczy. Podstawowe, ambulatoryjne..

Ważniejsze, że za chwilę na lekcjach histrorii będą uczyć jak to Tusk i Michnik z Urbanem pod pachą w 1980 przez płot w stoczni skakali... w tę i z powrotem.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

oni tak lubią , mieć swoich w resortach siłowych i rządzić , rządzić za mordę nieposłusznych trzymając. Powiesz totalitaryzm a oni ,że walczą o demokrację

PRL przy ich zapędach ostoją swobody . Co za ludziki ...

Ważniejsze, że za chwilę na lekcjach histrorii będą uczyć jak to Tusk i Michnik z Urbanem pod pachą w 1980 przez płot w stoczni skakali... w tę i z powrotem.

ta....... Tuskim będą straszyli . Qrwa masz odrobinę inteligencji , nie dostrzegasz jak mało kogo obchodzi Tusk

a wiesz prostaczku dlaczego ?

ponieważ nie ma parcia na szkło , nie obraża ludzi i widać normalnego człowieka a nie wściekłego mitomana z trupami pod pachą żądającego władzy tu i teraz

dla facetow ktorzy nie wiedza kto skakal a kto siedzial rowniez osobne swiadczenia...dla inwalidow i niepelnosprawnych odpisz 1% z podatku.

mylę się xniwax ?

w polityce nie ma moralności i wszystko sobie wytłumaczysz . Co tam matka i ojciec

niemniej jest nadzieja dla ciebie , może u nas też się uda

"

"W ciągu ostatnich 48 godzin w Argentynie doszło do masowych rabunków w supermarketach. Źródła rządowe twierdzą, że inspiratorami tych wydarzeń są przywódca związku kierowców ciężarówek i kilku polityków opozycyjnych zainteresowanych destabilizacją kraju.

W co najmniej pięciu argentyńskich miastach w czwartek i piątek obrabowano kilka supermarketów i wiele sklepów. Interweniowała policja i żandarmeria, a bilans tych wydarzeń to dwie osoby zabite, 45 rannych, w tym 25 policjantów, i 193 osoby aresztowane."

twój poziom i kilku z forum .Chłopaki komu jeszcze życzenia wyślecie ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-14383-0-14618100-1356169912_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

taka katolicka milosc w probówce.

bo przeca nie ma wontpliwosci ze robi to glemboko wierzacy...matoł.

waro zwrocic uwage ze podobne zachowania,podobne wyzwiska to w zdecydowanej jesli nie calkowicie, zachowania wlasnie tych prawicowych glembokich religinych matolów.Zdecydowanie materiał do wontku..czym jest kosciól katolicki.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Z tym nie obrażaniem ludzi przez Tuska to tak nie przesadzałbym, a co do braku wściekłości... no cóż czasami nawet on nie potrafi jej ukryć. Jak się zapomni.

Co do Jezusa to z bejsbolem to akurat nie słyszałem. Może nie uważałem na lekcjach religii. Natomiast słyszałem w TokFM-ie, jak niejaki Wołek wychwalał z zachwytem kibolskie umiejętności Tuska - z kawałkiem kabla telekomunikacyjnego w ręku.

poziom i kilku z forum .

Przecie wypisz wymaluj poziom wladza, słowa najczęściej przez niego pisane tutaj.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Z tym nie obrażaniem ludzi przez Tuska to tak nie przesadzałbym, a co do braku wściekłości... no cóż czasami nawet on nie potrafi jej ukryć. Jak się zapomni.

Co do Jezusa to z bejsbolem to akurat nie słyszałem. Może nie uważałem na lekcjach religii. Natomiast słyszałem w TokFM-ie, jak niejaki Wołek wychwalał z zachwytem kibolskie umiejętności Tuska - z kawałkiem kabla telekomunikacyjnego w ręku.

dziadek kawałek kabla tylko chwilą wspomnień , ty możesz co najwyżej zapaskudzone majtki wspominać

ty dziadek to faktycznie jezdes jak jezus przed swientami.Nabierasz znaczenia tak jak slowa Wolka.

Moze tez zacytujesz co Wolek jako były szef sadzi o calej swoloczy wywalonej na pysk przez wlasciciela uwazam rze...w tym o gzymsie..tak dla rownowagi.

i nie przejmuj sie brakami edukacyjnymi....zdazylismy sie juz przyzwyczajic.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

dziadek kawałek kabla tylko chwilą wspomnień , ty możesz co najwyżej zapaskudzone majtki wspominać

Tak wczesnego okresu z dzieciństwa nie pamiętam. Ty natomiast ciągle się gówna czepiasz.

ty dziadek to faktycznie jezdes jak jezus przed swientami.Nabierasz znaczenia tak jak slowa Wolka.

Moze tez zacytujesz co Wolek jako były szef sadzi o calej swoloczy wywalonej na pysk przez wlasciciela uwazam rze...w tym o gzymsie..tak dla rownowagi.

i nie przejmuj sie brakami edukacyjnymi....zdazylismy sie juz przyzwyczajic.

Cytatu nie będzie - tylko przypomnienie. Z tymi których się obecnie wypiera ten mały wredny człowieczek robił prawicową publicystykę w " Życiu" (już nie pamiętam czy z kropką, czy bez) i prawicowa politykę jadąc z dwoma panami K. do Generała Pinocheta (teraz jest tylko szczęśliwy, że mógł z nim wywiad zrobić. Mówił to wczoraj i chyba był trzeźwy. Bo po pijanemu to ubekom wiersze czytał: http://www.wykop.pl/ramka/270040/teczka-sb-red-wolka-po-pijanemu-czytal-ubekom-wiersze-baranczaka/.

PS.

Jakbyś jaśniej wytknął mi braki edukacyjne to może by się i podciągnął. Właśnie powtarzam drugi raz trzecia klasę liceum dla dorosłych i do matury mam jeszcze trochę czasu. Widzę, ze ty również nie próżnujesz i pracujesz nad sobą. Zdania jakieś takie dłuższe tworzysz i z ramką raz ci się udało.

Może nie uważałem na lekcjach religii. Natomiast słyszałem>>>teraz to jest obowiazujace wiedza..Natomist wolek ze swoim zyciorysem pasuje ci do ...kabla telekomunikacyjnego co jest oczywiste, jak sie spi na religii.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Może nie uważałem na lekcjach religii. Natomiast słyszałem>>>teraz to jest obowiazujace wiedza..Natomist wolek ze swoim zyciorysem pasuje ci do ...kabla telekomunikacyjnego co jest oczywiste, jak sie spi na religii.

O dziwo ani siostry zakonne, ani tym bardziej księża nie bili nas na lekcjach religii. Natomiast lubili się chwalić swoimi pobytami na Zachodzie i opowiadali nam o dobrodziejstwach drugiego świata. Wiem, że dla ciebie jest to niezrozumiałe.

mniej samokrytyki , spokojnie

Co za człowiek - sam do siebie gada.

O dziwo ani siostry zakonne, ani tym bardziej księża nie bili nas na lekcjach religii. Natomiast lubili się chwalić swoimi pobytami na Zachodzie i opowiadali nam o dobrodziejstwach drugiego świata. [...]

O ile pamiętam, nasze forumowe prawactwo zawsze twierdzi, że za PRL-u na Zachód pozwalali wyjeżdżać tylko partyjnym oraz innym kolborantom, a zdrowa część narodu biedna i uciskana nie mogla nosa wychylić poza granice.

Tak więc przez indukcję nareszcie wiemy, kim za PRL-u byli księża i zakonnice :)))

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.