Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Gorzej mulsie jak matołek stanie przeciw drugiemu matołkowi i będzie wyjaśniał tylko tyle jakie oba są z nich matołki.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

nieudolna próba obrony POliytcznego sensu powołania komisji Laska...>>>> jak zwykle nie odrozniasz slow i znaczen.Nie tylko udolna ale normalna.Najwyzszy czas matolkom JESZCZE raz przypomniec ustalenia i fakty.

W formie ogolnodostepnej...sniadaniowej.W sam raz dla ciebie.

Pamiętasz jeszcze, kiedy ostatni raz napisałeś coś z sensem?

Lasek matolkom wyjasni jeszcze raz fakty.A matolki jeszcze raz beda zmuszeni do myslenia.Oczywiscie tylko ci ktorzy nie zatracili tej funkcji bezpowrotnie. .....

Obawiam się, że efekt działania komisji Laska będzie odwrotny od zamierzonego.

Rokita jako autorytet moralny i polityczny.Zwłaszcza dla lewicy.Koniec świata!

Chciałoby się powiedzieć Jezus MARIA!

Rokita jako jakikolwiek autorytet dla Lewicy - śmiechu warte! Natomiast nie ma powodów, aby podważać jego dobrą znajomość środowiska politycznego PO i PiS.

Tu Rokita Ci nie leży, podobnie jak muls-owi, bo atakuje PO.

ty dziadek nie obawiaj sie, nie lekaj sie a trzymaj sie prostego...robta co chceta.

Rokitka musi byc bez pracy i szuka zatrudnienia ...dziadzius.

ale po bijom mnie niemcy nawet na portiera go nie wezma..

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Taka racja jaki "premier z Krakowa".

Jeszcze raz to samo: "(...)Dzisiejsze spory to jedna wielka fikcja. Jakaś ponura gra dziesiątków opluwających się nawzajem marionetek, pociąganych za sznurki przez swoich liderów partyjnych i ekspertów od marketingu.Te marionetki nazywane są politykami, posłami, publicystami, redaktorami naczelnymi. Wszystkie one wyrzekły się używania rozumu i rzetelnego oceniania świata i utworzyły dwa prymitywne, nienawidzące się plemiona.(...); (...)To są partie, które nie wiodą sporu ideowego, są całkowicie spragmatyzowane i podporządkowane swoim liderom. Dokonały także intelektualnego i politycznego ubezwłasnowolnienia swoich członków i parlamentarzystów. Posługują się socjotechniką totalnej, wzajemnej delegimityzacji.(...)"

Wykaż w którym miejscu Rokita mija się z faktami.

Te zdania są kwintesencją POPiS-owych stosunków, czy zwolennikom PO podoba się to - czy nie.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

to wez go na przywodce dziadek i zaloz partie.

bedzie jeszcze zabawniej .

a potem spytaj sie millera jak to u niego onegdaj bywalo.

A co do słów Rokity i komisji Laska ma Miller i zakładanie przeze mnie nowej partii politycznej. Jest już wystarczająco wesoło, bo jesteś coraz bardziej smieszny.

Tyle ze w tym wszystkim niektorzy JEDNAK zachowuja troche rozumu a inni juz dawno stracili wontek.

Jest już wystarczająco wesoło, bo jesteś coraz bardziej smieszny.>>.bo twoj komizm mnie rozwala.Zacytuj ziebra,kaminskiego,etc co mowili po odejsciu o swoim bylym wodzu.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

dziadek to WIE kazde dziecko i nie potrzeba do tego rokity.Nie osmieszaj sie.

To wybitności takie jak ty czepiają się Rokity, a nie jego słów. Z Millerem już skończyłeś?

Te zdania są kwintesencją POPiS-owych stosunków, czy zwolennikom PO podoba się to - czy nie.

Kwintesencja dla dziadkawłodka.

Dobrze mieć czasem cudzą kwintesencję dla siebie.

trzy ja sie czepiam rokity???ja go..unikam.Ja nie kce slyszec co on mowi tak jak prezesa.Oni sa poza...swiatem .Moim. dziadek.

po prostu pewni idioci ODESZLI...dla mnie.

jak kce uslyszec ile pewna pani bierze za numerek to ide do baru, a nie czytam w internecie.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Tyle ze w tym wszystkim niektorzy JEDNAK zachowuja troche rozumu a inni juz dawno stracili wontek.

Jest już wystarczająco wesoło, bo jesteś coraz bardziej smieszny.>>.bo twoj komizm mnie rozwala.Zacytuj ziebra,kaminskiego,etc co mowili po odejsciu o swoim bylym wodzu.

Kamiński już nie mówi, tylko fałszywie śpiewa tenorem. Ziobry w żaden sposób nie mogę zrozumieć, bo mówi przez łzy.

Poza tym do wsparcia swojego wpisu użyłem cytatów z Rokity, a nie Millera, Kamińskiego czy innego Ziobry.

Rokita z Ziobrą byli super. Jak publicznie niszczyli Millera i SLD. Teraz nie pasują.

Kwintesencja dla dziadkawłodka.

Dobrze mieć czasem cudzą kwintesencję dla siebie.

Widzę, że znowu urosłeś we własnym mniemaniu. Szkoda tylko, że nie odnosisz się do konkretów. Nic nie dosłali sms-em.

Kamiński już nie mówi, tylko fałszywie śpiewa tenorem. Ziobry w żaden sposób nie mogę zrozumieć, bo mówi przez łzy.>>.no widzisz a rokite rozumiesz.Czy to nie jest wesole???

Widzę, że znowu urosłeś we własnym mniemaniu. Szkoda tylko, że nie odnosisz się do konkretów. Nic nie dosłali sms-em.

To zaledwie w twoim mniemaniu urosłem w swoim mniemaniu. Masz coś ze wzrokiem czy z głową?

Szkoda, że nie odnosisz się do konkretów wypowiadanych przez innych polityków tak jak do banalnego mazgajstwa Rokity.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

trzy ja sie czepiam rokity???ja go..unikam.Ja nie kce slyszec co on mowi tak jak prezesa.Oni sa poza...swiatem .Moim. dziadek.

po prostu pewni idioci ODESZLI...dla mnie.

jak kce uslyszec ile pewna pani bierze za numerek to ide do baru, a nie czytam w internecie.

Dla mnie to nie nowina, że idiotami dla ciebie są wszyscy, którzy maja odmienne spojrzenie na rzeczywistość. Od ciebie i paru innych POpularyzatorów dogmatów.

Za numerki z panienkami nigdy nie musiałem i nie muszę jeszcze płacić. Dlatego takie info mnie nie interesuje...

To zaledwie w twoim mniemaniu urosłem w swoim mniemaniu. Masz coś ze wzrokiem czy z głową?

Szkoda, że nie odnosisz się do konkretów wypowiadanych przez innych polityków tak jak do banalnego mazgajstwa Rokity.

Zacytuj wypowiedź jakiegoś polityka o komisji Laska - chętnie się odniosę. Nadal brak instrukcji?

Kamiński już nie mówi, tylko fałszywie śpiewa tenorem. Ziobry w żaden sposób nie mogę zrozumieć, bo mówi przez łzy.>>.no widzisz a rokite rozumiesz.Czy to nie jest wesole???

Nie ma to jak słowo pisane.

jako ze wyjatkowo przynudzasz to w ramach doksztaltu..Prawdy objawione przez rokite i polkniete przez ciebie sa znane i stosowane przez wszystkich rzadzacych i chetnych do rzadzenia przez jakies ostatnie 3000lat.na calym swiecie bardziej lub mniej inteligentnie.Jesli on ma takie genialne mysli to juz samo to koresponduje z jego bija mnie niemcy.Nie przeszkadza to zebyś rozdziawil gembe i tarł kolanami ...tylko nie medrkuj bo to juz koresponduje prosto z bija mnie niemcy.Bo mozna pieprzyc w polityce, ale nie mozna byc...smiesznym.

Dziadekwłodek, nie przykładaj swojej miarki do innych. Nie wszyscy ludzie boją się samodzielnie mówić i pisać.

Niektórzy nie muszą czekać na wnioski z egzekutywy lub podpowiedź sekretarza POP.

Cieszę się się, że szukasz wygodnych sobie autorytetów spoza PZPR, tylko dlaczego przebierasz w marginesie?

Poszukaj sobie swoich komentarzy na temat czasem sensownych wypowiedzi innych polityków, na których obraziłeś się jak niegdyś PZPR, a dziś inna partia na społeczeństwo a zrozumiesz o jakiej tępej hipokryzji w twoim wydaniu piszę.

dziadekwłodek

Rokita nigdy mi nie leżał.Jego wypowiedzi to typowa postawa nadąsanego,odtrąconego nieudacznika.Jego zarzuty można postawić każdej partii w Polsce z SLD włącznie.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

dziadekwłodek

Rokita nigdy mi nie leżał.Jego wypowiedzi to typowa postawa nadąsanego,odtrąconego nieudacznika.Jego zarzuty można postawić każdej partii w Polsce z SLD włącznie.

Oczywiście, że można. Tylko, że żadna z nich nie ma obecnie tak znaczącego wpływu na politykę w Polsce, jak PO i PiS. Nieudacznik, ale dopiero teraz... Zresztą, jaka scena polityczna, taki komentator.

jako ze wyjatkowo przynudzasz to w ramach doksztaltu..Prawdy objawione przez rokite i polkniete przez ciebie sa znane i stosowane przez wszystkich rzadzacych i chetnych do rzadzenia przez jakies ostatnie 3000lat.na calym swiecie bardziej lub mniej inteligentnie.Jesli on ma takie genialne mysli to juz samo to koresponduje z jego bija mnie niemcy.Nie przeszkadza to zebyś rozdziawil gembe i tarł kolanami ...tylko nie medrkuj bo to juz koresponduje prosto z bija mnie niemcy.Bo mozna pieprzyc w polityce, ale nie mozna byc...smiesznym.

Dziadekwłodek, nie przykładaj swojej miarki do innych. Nie wszyscy ludzie boją się samodzielnie mówić i pisać.

Niektórzy nie muszą czekać na wnioski z egzekutywy lub podpowiedź sekretarza POP.

Cieszę się się, że szukasz wygodnych sobie autorytetów spoza PZPR, tylko dlaczego przebierasz w marginesie?

Poszukaj sobie swoich komentarzy na temat czasem sensownych wypowiedzi innych polityków, na których obraziłeś się jak niegdyś PZPR, a dziś inna partia na społeczeństwo a zrozumiesz o jakiej tępej hipokryzji w twoim wydaniu piszę.

Dziś dla dziadkawłodka Rokita albo śmierć.

POszczekiwanie coraz słabsze.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

PiSk coraz cieńszy.

To już "Niemcy mnie biją!!!" brzmiało bardziej po męsku.

I kto to niedawno pisał te słowa:

(...) Masz coś ze wzrokiem czy z głową?(...)

???

Naprawdę, trzeba mieć tego rodzaju kłopoty, aby zaliczać mnie do zwolenników PiS-u. Mistrzu manipulacji.

POszczekiwanie coraz słabsze...>>>.ty musisz być jak widac zebys cós zrozumial....ugryziony.Ale niech cie gryzom pchly...bo mnie sie nie kce.

bo jak doswiadczenie uczy, mondrzejszy nie bedziesz.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.