Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

A co wy tak tych POpapranych bronicie?Ostatnio nawet ich Rodzynek zaatakował ostro...................za fotoradary i mandaty.mlusa rozumiem,musi szcekać bo mu płacom...tfu każą kciałem rzec ale dziadka starego atakować w taki sposób...wstyd.

Jezdem ciekaw ile z tego szcekania ma Filut,ostatnio jakiś wylaszcony i seksowny sie robi.Cienkopisy i POpaprywni som siebie warci i pewnie majom umowe by na siebie skakac.A leszce płaczom i drom włosy ze łba aż śmiać sie kce.Szkoda tylko mlusa,ze tak wpadł i nijak teraz się wykaraskać.

modzrewek tobie tez PO urodzeniu nie odbilo sie i trzyma cie do dzisiaj??

Prawie od urodzenia - tj.od 24-01-2001!

tak mysle bo to PO to dziecinada w zawiazku z tym zostaja ci tylko pchly i apteka..ewentualnie.Bo nikt gowniarza kopac nie bedzie.

Filucik ja go chociaż mam a czy robie z niego użytek to inna sprawa.Jak mi sie kce to robie a jak nie to leże i sie śmieje z takich jak ty,co z pisania nic nie majom....hehehePO co piszesz w takim razie?

mlusku nie się odbiło,jednak mniej jak tobie.

Jak to dziadek napisał? Filucik to mistrz manipulacji,hę ja myśle,że raczej jego(mistrza)giermek....jedynie a to i tak za dużo.

A na marginesie to wystarczy POczytać wpisy owego mistrzunia w tym wontku właśnie by zobaczyć jak korzysta z niego....rozumu.

Jak POpaprywni z cienkoPiSami spustoszom kraj do reszty to pewnie zaszyje się w nore i tak PO cichu bendzie z niego korzystał...płosząc myszy.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Teraz mamy w Polsce czas specjalistów od prawdziwego patriotyzmu, od prawdziwego bycia Polakiem, od prawdziwego wierzenia w Boga. Jedyne w czym ci specjaliści się nie odnajdują to dystans i poczucie humoru. Ale o czym tu gadać z ludźmi, którzy wszystko traktują dosłownie. to są dopiero dobrzy konsumenci - w Bogu , na wieki, smoleńsk, amen

mulsik stringi na bal szykować, a nie politykować

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Czasem zabawnie jest poczytać jak mały Kazio świat sobie wyobraża. Byle nie za często bo ciągle wyobraża go sobie tak samo.

Chwała ci za samokrytyke ale wyluzuj,bo żyłka ci penknie i tego świata innego nie zobaczysz.

I zrobie się zabawnie....dopiero.

One jus bez stringów chodzom...drażniom d*pe.
Gość romekxxx

(Konto usunięte)

xniwax zycze ci w przyszłym roku podatku od nieruchomości kościelnych jak od lokali przeznaczonych dla działalności gospodarczej. no i wielu procesów księży pedofilów.

Dodaj romek jeszce podatek od dachów,deszczu a może i od powietrza,bo wszystko na to wskazuje,ze POparywnym braknie.

Kiedy dopadnie mnie infantylizm starczy, to może pogadam z tobą na twoim poziomie. Ale tymczasem czuję się dobrze.

Całe szczęście,ze poziomu nie wyznacza duży kazio....leżący.Za wysoki to on nie jest,lekko powyżej nosa...u ziemi.
Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Dodaj romek jeszce podatek od dachów,deszczu a może i od powietrza,bo wszystko na to wskazuje,ze POparywnym braknie.

podatki są wyrazem solidarności społecznej - więc płać i nie dyskutuj. od powietrza - podoba mi się innowacyjne podejście - zaproponuj jeszcze kilka innych i napisz do minfin. może wdrożą od nowego roku - podatek modrzewia. zyskasz zapewne powszechne uwielbienie

A jak bawią się w sylwestra prawdziwi Polacy?Pewnie polska wódka,kiełbasa i poloneza czas zacząć!No i jakiś obowiązkowy akcent martyrologiczny.Może kajdany albo opaska biało-czerwona?W zastępstwie ewentualnie szaliczek klubowy.Jeśli chodzi o transport to tylko kibitka!O godz. 24 grupowe,ponure,fałszujące śpiewy patriotyczne.Ogólnie lekko,z humorem i na luzie.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

A jak bawią się w sylwestra prawdziwi Polacy?Pewnie polska wódka,kiełbasa i poloneza czas zacząć!No i jakiś obowiązkowy akcent martyrologiczny.Może kajdany albo opaska biało-czerwona?W zastępstwie ewentualnie szaliczek klubowy.Jeśli chodzi o transport to tylko kibitka!O godz. 24 grupowe,ponure,fałszujące śpiewy patriotyczne.Ogólnie lekko,z humorem i na luzie.

no i egzekucja na koniec. pozorowana albo realna. żeby za rok było co wspominać. to specjaliści od honoru, oni wiedza co to honor. Jędruś przetnij kiełbasę....

Akcenty to już mają od wigilii, gustowne ozdoby choinkowe w kształcie Tupolewa.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

moja prawowierna ciotka która przybyła na stałe do Polski z Chicago , kiedy dowiedziała się że właśnie słucham mszy h-moll Bacha powiedziała mi że on był masonem. Kiedy zwróciłem jej uwagę, ze masonem był Mozart - wydarła się że mamy przez Żydów wyprane w Polsce mózgi. Kiedy zatem powiedziałem, że bez arii Królowej Nocy Eddy Moser świat nie byłby taki sam - zapytała czy mogę przestać ją obrażać. no i takie te pisowskie- poczucie humoru - ciocia zapomniała jak w stanie wojennym nie słuchała radia rydzyka tylko studiowała na WUML-u żeby być dyrektorką szkoły być....nieładnie, nieładnie.

no i egzekucja na koniec. pozorowana albo realna. żeby za rok było co wspominać. to specjaliści od honoru, oni wiedza co to honor. Jędruś przetnij kiełbasę....

Honor też wisi na choince?

w przyszłym roku podatku od nieruchomości kościelnych jak od lokali przeznaczonych dla działalności gospodarczej. no i wielu procesów księży pedofilów.

Życz państwu i ofiarom. Wyślij petycję do Tuska przecie ON ma większość w Sejmie i senacie.

Ja Ci życzę - zacznij myśleć od 2013 roku.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.