Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Jak to gdzie?Na ciepłych emeryturkach w wieku trzydziestuparu lat!

a kurza zapomnialem

Dochodzą media sterowane, i mamy państwo policyjne.

a do tego mozgi sterowane z rosji i mamy kambodze.

a jak doliczyc serwwery zliczajace wybory w rosji to nawet kambodze dwie.

Gość stary bej

(Konto usunięte)

nie ma co stękać nad medialnymi popłuczynami pokroju Waśniewskiej, czy jakiegoś lekarza, któremu z wdzięczności za kunszt, przynoszono jakieś walory

ale jak możesz cokolwiek szerzej ogarnąć, jak żeś ślepy, i tylko węch jako tako funkcjonuje

sędzia przy zeznaniach świadków właściwie nic nie powiedział

Wystarczy co powiedzieli (co zeznali) i Tuleya do tego nie jest potrzebny, a tak wyszła "polityczna" tuba nie tuleja..

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

tylko brakuje najważniejszego , może na deser media podadzą ?

A czym się różnią te katolickie szczekaczki od czerwonych ?

Na inną kasę naciągają ?

bronią stalinizmu o którym piszą czerwone ,fioletowe i każde inne

wladz, o czym ty pierd....sz ?

o tym co Tobie nie miłe ale prawdziwe ..... stalinowskie praktyki stosowane przez demokratycznie wybrane władze . Ludzi , którzy obecnie wszystkim wmawiają totalitaryzm obecnego rządu.

mimo wszystko jakieś zasady obowiązują albo jesteś na poziomie polityków PiS

Facet to jest AFERA w każdym demokratycznym kraju , politycy za to odpowiedzialni kończą karierę a u nas wiceprezesem PiS. Prezesem człowiek któremu bezpośrednio podlegał stosując stalinowskie praktyki wobec przesłuchiwanych świadków !!!!!

brzmi strasznie i gdy skonfrontujemy z faktami dopiero człowiek baranieje .... to nie złoczyńcy tylko wdzięczni lekarzowi pacjenci zaliczyli na stare lata powtórkę z historii

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Mamy chyba różną wrażliwość polityczną.

Mnie nie interesują te bzdety na pierwszych stronach prasowych.

Biorę do ręki Konstytucję RP i czytam, co obie strony rząd-obywatel sobie mogą zaoferować.

Jeśli ja mam z siebie flaki pruć tylko dlatego, żeby kilkudziesięciu kacyków w sejmie miałoby się czuć dobrze, to ja to mam w .upie.

A wszystko się do tego sprowadza, bo wszelkiego typu wycieki, mniej lub bardziej nośnych tematów, są problemami osób, które je dotyczą, a nie całego społeczeństwa.

Facet to jest AFERA w każdym demokratycznym kraju , politycy za to odpowiedzialni kończą karierę a u nas wiceprezesem PiS.

Nie, to nie jest afera, to jest upolitycznienie sądów i prokuratury.

Aferą było dojście do władzy PO, aferą byłby i PiS u władzy, gdyż żadna z tych partii nie ma, i nigdy nie miała programu wyprowadzenia Polski z kryzysu.

Każda z tych partii, po dojściu do władzy, po prostu przystosowuje się do zaistniałych warunków polityczno-finansowych i nie posiadając jakiegoś wyjątkowego pomysłu na zmianę, tkwi w takim marazmie.

Mamy chyba różną wrażliwość polityczną.

Mnie nie interesują te bzdety na pierwszych stronach prasowych.

Biorę do ręki Konstytucję RP i czytam, co obie strony rząd-obywatel sobie mogą zaoferować.

Jeśli ja mam z siebie flaki pruć tylko dlatego, żeby kilkudziesięciu kacyków w sejmie miałoby się czuć dobrze, to ja to mam w .upie.

A wszystko się do tego sprowadza, bo wszelkiego typu wycieki, mniej lub bardziej nośnych tematów, są problemami osób, które je dotyczą, a nie całego społeczeństwa.

Nie, to nie jest afera, to jest upolitycznienie sądów i prokuratury.

poszukaj dechy i załataj dziurę czy merytorycznie uzasadnisz bełkot o politycznej wypowiedzi sędziego . Tu się zgodzę wypowiedz nośna medialnie niemniej tam są zeznania świadków które wypowiedz uzasadniają a twój poprawny politycznie bełkot znajdzie merytoryczne uzasadnienie?

A wszystko się do tego sprowadza, bo wszelkiego typu wycieki, mniej lub bardziej nośnych tematów, są problemami osób, które je dotyczą, a nie całego społeczeństwa.>>>>>.tu jest piekne zrozumienie tematu.a facet ma prawa wyborcze.Nie ze jest sie czego bac.Nie ma problemu panie starszy..to jest cyrk medialny.A jakze chcialoby sie zeby to bylo tylko to.Niestety nie da sie tego...rozwodnic grubym gownem.To jest cós wiecej tak jak było w sprawie Blidy.To nie BYŁ cyrk medialny.To była ofiara.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.