Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

patriotyzm to rzetelna praca i pamięć o Powstaniu Wielkopolskim które było sukcesem a nie beznadziejną klęską.

Tożsamość i pamięć narodowa to nie tylko sukcesy ale i porażki choćby po to aby ich nie powtarzać, wystrzegać się i przestrzegać potomnych.

Będzie ciekawa nagonka gdy faktycznie PiS zacznie tracić jego poparcie .

Rydzyka? Nie interesuje mnie działalność sekciarska i gardzę jego wtrącaniem się do polityki. Ogólnie podobne szambo jak te całe pełostwo Tuska, które traktuje społeczeństwo jak stado durniów za dziwnym jego przyzwoleniem..

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

a ty nie z szamba tylko z dziury prezesa ?

ale pytam co z totalitaryzmem PO , co jest koleś ?.... do wyroku na CBA jak opętany krzyczałeś a teraz tylko lemingi , pełowcy itd .

Ja ci nie wytykam synergii dupy Tuska z twoim nosem.

le pytam co z totalitaryzmem PO

Jest

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Prawdy dowiemy się może kiedyś, może po wyborach lub po najbliższej aferze z udziałem pełowszcików.

Spokojnie w przyrodzie nic nie ginie. Mentalność, nadgorliwość służb była, jest i będzie..

Wladz chyba nie wierzysz w rachunek sumienia służb spec. i czystość intencji kumpli Grasia.

do wyroku na CBA

Czy mógłbyś przytoczyć treść wyroku na CBA?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Tuska nie z mojej bajki , tak jakoś niedziwnie i dziwią twoje wnioski o mojej fascynacji prawicą . PO jest prawicową , dość mocno konserwatywną partią ..... koleś to nie moja bajka i nie raz temu wyraz dałem

wmawiasz swoją niezależność a lecisz pisdracką retoryką . I jaki wniosek ?

no właśnie jaki wyrok zapadł , sędzia wspomniał o stalinowskich metodach i wywołał winnych.

Dwa pierwsze zdania są z gruntu fałszywe. Jak znajdziesz w nich fałsz, wyciągnij z tego wniosek.

Liczę na twoją nabytą inteligencję.

teraz podobne do ciebie szmaty atakują niezależny wyrok oparty na dowodach a nie wymuszonych zastraszeniem świadków pamiętających gestapo.

Ale wam za mało , należy sędziego i jego bliskich zniszczyć ... do roboty

Dwa pierwsze zdania są z gruntu fałszywe. Jak znajdziesz w nich fałsz, wyciągnij z tego wniosek.

Liczę na twoją nabytą inteligencję.

traktuję ciebie jak nieszczęście a nie rozmówcę ...,., ochłoń prostaczku

Ale wam za mało , należy sędziego i jego bliskich zniszczyć ... do roboty

Bredzisz? Czy idiotę strugasz?

atakują niezależny wyrok oparty na dowodach

Kto atakuje wyrok?

traktuję

Przeliczyłem się.

po obaleniu PRL kto się spodziewał powrotu tej zachwaszczonej mentalności w której zło z dobrem się rozmywa. Niestety ty jednym z typów z poprzedniej epoki , to samo rozmazanie gdy dotyczy nie przyjemnych faktów .... wymiotować chce się tobą ,rozumiesz ?

Ty nie rozumiesz, a mnie chodzi o to co PO wyprawia z ludźmi, jak wyniszcza społeczeństwo, jak kłamie, manipuluje.

Nigdy łaizom nie wybaczę tego co robili z śp. Lechem Kaczyńskim. jak marnują kolejne lata.

Co do PiS to szkoda mi tylko, że przegrali na rzecz PO a ja się z tego nawet cieszyłem.

PO i ich działalność jest niezwykle szkodliwa w dłuższej perspektywie...wielokrotność skurwienia niż poprzednicy.

Nawet z okazji rocznicy zbowidowcy się pojawiają.

A wiela od was chcieli SBecy za to, żeście walutą mogli handlować?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Widzę, że zwieracze puszczają. Lepiej bide klepać niż iść na umowę z SB. Każdy cinkciarz donosił!!!

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Ze mną szkoda , ale z własnym sumieniem skynek?? I tak Ci nic nie zrobiom..

fox jest w porządku przynajmniej nie trzyma łba w czyjejś dupie jak wladz, a to dzisiaj wyjątkowe jest.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.