Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Muls wróciłeś?

Widzę znalazłeś to co zagubiłeś, błyskotliwość...wróbla na śniegu.

----------------------------------------------------------

Motto na zaś

405052_472025306181776_252723099_n.jpg

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

gdybyz jeszcze to sam wymyslil a tak...obrazeczki . Pokoloruj i poczytaj mi mamusiu.

błyskotliwość...wróbla na śniegu

jakis gleboki sens ..widze. Prawie jak ten snieg dzisiaj.

Pokoloruj

Skopiuj sobie mulsie i odwróć kolory, miłej zabawy na śniegu.

Ogólnie rzecz biorąc to miło, że wróciłeś i wyróżniasz się od śniegu (tylko bez porównań do bobków wszelkiego rodzaju - nie to miałem na myśli).

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Ależ idą do przodu. Dopiero co wspomnieli o listach na czas wyborów europejskich, jeszcze nikogo na nich nie umieścili, a już maja własnego kandydata na prezydenta RP. Dla tych, którzy nie zgadli jeszcze o co lub o kogo chodzi - informacja - jest to narzędzie do przyciągania kobiet i feministek czyli Ryszard Kalisz: http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Andrzej-Rozenek-poprzemy-Ryszarda-Kalisza-w-wyborach-prezydenckich,wid,15360579,wiadomosc.html.

Kalisz jeszcze nie wiem czy chce czy nie, bo nie zdążył tego omówić ze swoim przyjacielem i patronem. Zawsze może być jeszcze inny dobry kandydat wg Rozenka - Janusz Palikot oczywiście.

To jest dopiero robienie nowej, mądrej polityki jednoczącej całą Lewicę minus SLD. Rozenka miałem za roztropnego polityka.

No tak, juz od dawna Prezes ze swoimi przydupasami doszli do wniosku, że żadnych wyborow nie wygrają i trzeba urządzić rewolucję.

Gdzie te swoje plany układacie, w piwiarni?

Tu masz rację Jaro.Polsce potrzebna jest rewolucja.

To jest dopiero robienie nowej, mądrej polityki jednoczącej całą Lewicę minus SLD. Rozenka miałem za roztropnego polityka.

Tylko koryto się liczy, bez złudzeń.

szkoda , może jednak skupi się na programie akceptowanym przez ludzi z lewicową , liberalną wrażliwością a nie wyzywa od hołoty i potem się dziwi nowym projektom ogarniającym szerszy od Napieralskiego elektorat .... prawie 12 % to nadal niewiele

Dobry jesteś.Ty na serio wierzysz w program LSD.Wierzysz w to , że oni chcą coś zrobić dla Polski.Te 50 lat przed nic ci nie dało do myślenia?

Hhehehehe.Dawno się tak nie uśmiałem, hehehe.Tacy ludzie jeszcze żyją?

23 lata mija czyli połowa PRL-u, sukcesem jest przez taki okres przykryć szarość kolorami.

Muls wróciłeś?

Widzę znalazłeś to co zagubiłeś, błyskotliwość...wróbla na śniegu.

----------------------------------------------------------

Motto na zaś

405052_472025306181776_252723099_n.jpg

A to na zaś, zaś:

Nikt nie powie krowie, żeby nie puszczała bąków. Można jednak taką krowią czynność opodatkować. Na taki pomysł wpadły władze Estonii, które obłożyły nową opłatą posiadaczy stad krów.

Nowy podatek wszedł w życie w 2008 roku. Jego wprowadzenie argumentowano tym, że krowi metan niszczy atmosferę. Co ciekawe, posiadacze koni czy owiec już takiego podatku płacić nie muszą.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

=7

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
<br />Muls wróciłeś?<br />Widzę znalazłeś to co zagubiłeś, błyskotliwość...wróbla na śniegu.<br />
Był na leczeniu,leczył rozumek by pracował z palcami...razem.Widać nie bardzo to leczenie wyjszło,dalej klepie bez sensu.Z tom błyskotliwościom wróbelka na śniegu to komplement...raczej.

Wczoraj trzeba było obejrzeć państwo w państwie na Półsacie.Pokazali prawdziwom twarz Rostawieckiego i jego zastępców,no i Tyska też....ma sie rozumieć.Ciekawe czy ten protest przed kancelariom Płemiera cuś da.Pitera dała dopiero pokaz inteligencji.Biedactwo nie potrafiło rozróżnić zabudowy wnękowej od komody lub szafy wolnostojącej.Komedia.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.