Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Zespół ds. Obrony Wolności Słowa udziela wsparcia redakcji tygodnika "W Sieci" w działaniach zmierzających do zachowania tytułu. Zwracamy się z apelem do Sądu by jak najszybciej zdjął zabezpieczenie w postaci zakazu używania nazwy "W Sieci" - czytamy w oświadczeniu zespołu.

Zespół ds. Obrony Wolności Słowa udziela wsparcia redakcji tygodnika "W Sieci" w działaniach zmierzających do zachowania tytułu. Z>>>>gdyby im nie wyszlo proponuje... w matni.Dobrze oddaje stanowisko zespolu.

Zespół ds. Obrony Wolności Słowa udziela wsparcia redakcji tygodnika "W Sieci" w działaniach zmierzających do zachowania tytułu. Zwracamy się z apelem do Sądu by jak najszybciej zdjął zabezpieczenie w postaci zakazu używania nazwy "W Sieci" - czytamy w oświadczeniu zespołu.

dobrze im idzie , może jutro kolesie prezydenta wybiorą .... hehehe raz sierpem raz młotem idiotę

spoko modrzew , damy rady lewakom...

damy rade ale nozkami trzeba szybciej bo przyjnajmniej tu bedziemy mieli sukces.

no właśnie muls...

wlasnie mnie to nie obchodzi..koles.Ja dostaje ..wiecej.

ten od grunwaldu ??no to gratuluje wspolpracownika.zbieraja sie wokol same szumowiny i nieudaczniki.Takie popluczyny PRLu

mysle ze w sprawie sieci mozna by do europejskeij komisji rybolostwa morskiego..lepiej.

Nie wejdzie w życie nowelizacja ustawy o przygotowaniu Euro 2012, uchwalona już po zakończeniu mistrzostw, która miała umożliwić dalsze stosowanie szczególnych procedur do inwestycji nieukończonych przed turniejem - orzekł w środę Trybunał Konstytucyjny.

to jest wyjątkowe , on jak gąbka wszystko chłonie , byle niezależni napisali ..... hehehe mają użytecznego , nawiedzonego idiotę

gdyby to jeszcze mialo koz stado...ale dwie, a rodzina zlozyla sie na internat w warszawie.

- U mojego 14-miesięcznego synka stwierdzono szmery serca. Wymagają diagnozy kardiologa, ale w poradni nie ma już wolnych numerków na ten rok. Kto poniesie konsekwencje, jeśli okaże się za rok, że mój syn ma wadę serca, która powinna być od dawna leczona? Kto zapłaci odszkodowanie? - pyta ministra zdrowia nasz czytelnik.

to coś z waszej ulubionej GWnianej.Jak nazwa wskazuje dobra na gwóźdź w waszych wychodkach..

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.