Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

tzn ze on juz martwy ale ci...stanie.

Generalnie nie masz nic do powioedzenia, wiec to pal gumy na Sarajewo zamiast trolować... miściu

miszcu obawiam sie ze ty masz ..mniej.

a nawet wiecej... nic nie masz.

Ba! Zgryźliwość, czyli jadowitość, uszczypliwość, kąśliwość, cechy już od dzieciństwa mi nie obce, to ja nie tylko uwielbiam i w sobie pielęgnuję..

Ty i uszczypliwosć??? Chodzi może o te watłe próby ironizowania wątpliwej jakości?

Może jednak lepiej nie ??? Jeszcze trochę, a człek się będzie wstydził uprawianego zawodu ... Do czego to doszło :(

Niestety większość zadecydowała że Polacy muszą przez to przejść. Ja twierdzę że to dobrze, ale fakt że tylko dla inteligentnych. PiS liczy na poszerzenie ciemnogrodu. Tak to jest jakieś zagrożenie bo ostatnio ciemnogród ma wyborczą przewagę. Liczę że wreszcie szopka smoleńska ruszy tych nie chodzących na wybory. Jak nie to Polska na długie lata stanie się zacofanym skansenem Europy. Tak na dobrą sprawę to chyba mi to wisi.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Buhahaha Lesiu... teraz to PISowi będziesz mógł pisiora pooglądać.... Skończyło sie wielbienie IV RP i ugłaskiwanie śp. brata bliżniaka.... Skończyo sie gazetowo-szechterowe zniewzanie polskich władz w niemieckich mediach... Teraz wam zrobia dintojrę jak się należy :-)

Wdzęczni PO już odfrunęli z TK. Ustawa o 70% podatku od odpraw dla prezesów Spółek SP już uchwalona - przygotowany grunt do odciecia finansowania PO i wywalania z ciepłych posadek.

Ustawa medialna za chwile też będzie i skończy sie trybuna PO do plucia na władzę za publiczne pieniądze.

Przekaziory PISowskie tez juz działaja od pewnego czasu i maja sie dobrze wyszydzajac i wytykajac fłaszywośc przekaziorów POwskich na usługach niemieckiego kapitału.

Mówiac krótko Lesiu... PO z Komitetami Obrony Dochodów w DUPIE CIEMNEJ są... A wkrótce będą wydalone.

CUDOWNIE nie bedzie - Tacy jak WY sie o to juz postaraja i zawsze się znajdą. Ale wtystarczy, że bez PO będzie jednak trochę lepiej dla Polaków i Polski.

Buhahaha Lesiu... teraz to PISowi będziesz mógł pisiora pooglądać...

Może oni są odmiennej orientacji seksualnej ale ja nie. Wolę oglądać rozebrane kobiety.

Skończyło sie wielbienie IV RP i ugłaskiwanie śp. brata bliżniaka.... Skończyo sie gazetowo-szechterowe zniewzanie polskich władz w niemieckich mediach... Teraz wam zrobia dintojrę jak się należy

Nadęcie systematycznie wzrasta :-). Tak trzymać.

Przekaziory PISowskie tez juz działaja od pewnego czasu i maja sie dobrze wyszydzajac i wytykajac fłaszywośc przekaziorów POwskich na usługach niemieckiego kapitału.

Bez niemieckiego kapitału i nie tylko niemieckiego Polska będzie europejskim zerem, ale nie ważne czy Polska będzie silna/bogata czy słaba/biedna ważne żeby była katolicka. Tak się zastanawiam kto to kiedyś powiedział ?

Ale wtystarczy, że bez PO będzie jednak trochę lepiej dla Polaków i Polski

To się okaże czy Polakom będzie za cztery lata lepiej czy gorzej i ilu opuści ten zacofany zaścianek szukając normalności.

A jeszcze do tego sondaże....ostatni mówi o 35% poparciu dla PiS i 23% dla Swetru a POpaprywni schodzą w niebyt 16%

23+16>35

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Swetru to POlcerowicz, który bardzo się chce dorwać ponownie do koryta, ale zrobił sobie taka opinie przekręciarza, że nawet w PO go nie chcieli... Teraz osamotnione lemingi i specjaliści od montowania tratw ratunkowych przerzucają sie na dmuchany ponton Swetru.... tylko że to jest na razie gumowa kaczuszka do kąpieli.

Jesli sie umocni politycznie to znowu "wyjrzy jak dupa z pokrzywy, pysk zły i obrzydliwy" Balcerowicza & kamerades "i pryśnie cały blef" .

Wdzęczni PO już odfrunęli z TK. Ustawa o 70% podatku od odpraw dla prezesów Spółek SP już uchwalona - przygotowany grunt do odciecia finansowania PO i wywalania z ciepłych posadek.

Ustawa medialna za chwile też będzie i skończy sie trybuna PO do plucia na władzę za publiczne pieniądze.

ten facet jest w amoku i niebawem napisze ze PIC zabiera wszystkim po jednym pokoju dla poslow i poslanek w tym jego, a on wyrazi radosc ze w koncu dopadli to PO.

tyle ze ile mozna czytac te same, powtarzane idiotyzmy pisane przez tego samego...te..Inny znowu napiernicza ze PO ma tylko 16 % i to dobrze .Nie wiem czy ci obaj i..ci zauwazyli ze juz nie ma co sie ekscytowac procentami bo wiadomo ze tylko procentowi poszli do wyborow i maja co maja.

Lesiuuuu jesli chodzi o opuszcznie zascianka, to sie pakuj już z kolegami.

Ja się nigdzie nie wybieram. Podoba mi się Polska. Przejściowe rządy oszołomów nie zniechęcą mnie. Już takie Polacy oglądali. Nigdy nie trwały dłużej niż jedną kadencję.

O tak nawet ogładali przejściowe rządy złodziei i patologicznych kłamców... A teraz po nich płaczą sierotki :-)

Tak już jest w demokracji, że rządy są przejściowe. Jak nie są to znaczy że jesteśmy w Korei Północnej lub Rosji. Jak Polska opuści UE to może się to zdarzyć ;-).

A teraz po nich płaczą sierotki

Daleko mi do płaczu słucham fajnej muzyki :-).

Przejściowe rządy oszołomów nie zniechęcą mnie.

Wiemy,wiemy jak cię nie zniechęcili przez osiem lat to znaczy,że jesteś twardy i wytrzymasz jeszcze następne osiem.

Wiemy,wiemy jak cię nie zniechęcili przez osiem lat to znaczy,że jesteś twardy i wytrzymasz jeszcze następne osiem.

Będą chyba musieli wprowadzić stan wojenny i zakazać wyborów albo je sfałszować.

Ja nie jestem twardy tylko lubię spokój. Muzyka wtedy od razu zyskuje na jakości. Mówiłem Wam o tym w innych wątkach.

Polecam swiateczne klimaty

jako ze Swieta sie zblizaja Enya plyte wydała ;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

No właśnie zauważyłem że wydała nową płytę. Muszę się udać do pobliskiego sklepu.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Będą chyba musieli wprowadzić stan wojenny i zakazać wyborów albo je sfałszować.

Obejrzyj sondaże Swetru wciąga Peło a PiC nic nie traci a wręcz odwrotnie.Ma się dobrze na twoje nieszczęście.

Obejrzyj sondaże Swetru wciąga Peło a PiC nic nie traci a wręcz odwrotnie.Ma się dobrze na twoje nieszczęście.

Jeszcze raz bo pewnie nie zauważyłeś 23+16>35. 35 to PiSlam. Krótko po wyborach. Jak szybko nie osiągną sukcesu rozdawniczego to grozi im tylko pogorszenie notowań (tak zawsze jest po wyborach) a przed nami koniec roku i jak zwykle służba zdrowia da o sobie znać. Trzeba rozdawać i jeszcze raz rozdawać, a potem to już tylko druga Grecja i kop w zadnią część ciała na odchodne. Można jeszcze zabrać bogatym i dać biednym, ale to jednorazowa operacja nie ratująca tematu, no i oczywiście dodruk pieniędzy. Przecież Państwo ma legalną drukarnię pieniędzy, ale wtedy z siłą wodospadu zaprotestują frankowicze bo kurs złotówki spadnie na łeb. Jak nie patrzeć to Du.a z tyłu.

Ja co? Wyemigrują na "zieloną wyspę" Z Asterixem i Lechem... Juz słuchają Enyi dla wprawy :-)

Nie opuszczę swoich "klocków" i już ;-). Irlandia to też ciemnogród choć ostatnio mocno ewoluują w kierunku nowoczesności. Polska ma ich zastąpić.

Większość moich znajomych którzy tam wyjechali już wróciła i dobrze sobie w Polsce radzi.

Nosz ku... własnie kolacje jem!

A trzymaj sobie te klocki jak chcesz i nie opuszczaj!

Klocki to przecież audiofilska nazwa sprzętów grających. Też wydaje mi się dziwna, ale jest na tym forum powszechnie używana.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.