Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Józwa, przyznaj się - miałes na studiach obowiązkowe wykłady z marksizmu-leninizmu, prawda? Nawet jak ktoś nie chce, to po czymś takim nie jest już tym kim był. Zakażony jesteś, józwa, do końca życia.

dudivan .......z zakażenia leczą a z głuptą (razem) łeb ucinają.Twój łeb z Twoim z tym całym marksizmem leninizmem już dawno sie toczy po bruku.Powtarzaj sobie cały czas.Marksizm -leninizm,marksizm -leninizm.Tak po 1200 razach może ci przejdzie uwielbienie to tej zbitki.Tak idioto, były czasy kiedy wszystkich uczono przymusowo pewnych rzeczy, tak jak teraz paru idiotów DOBROWOLNIE uczy sie podobnych głupot.A tu sie rozpędż i pierdyknji łbem o ścianę.No może to spowoduje u ciebie tzw wstrząs.Twoje zakażenie to jest głupota.A tego się nie da wyleczyć nawet do końca życia.

Muls nigdy nie mógł decydować. Decydowała centrala (ruki pa szwam!)

Teraz nie ma centrali ale muls nadal decydować nie może. Jest już tylko moralnie skompromitowanym odpadkiem na śmietniku historii, po sortowaniu zakwalifikowanym jako szkodliwy.

Twoja czerwonizna muls, śmierdzi aż do nieba (niebieskiego)!

To że jest ebskiem - to pewne. Pozostaje tylko ustalić, który departament.

Dudivan------- no no i tak wyszło ci to bez tego marksizmu leninizmu.To bystrzak jesteś, jak na taka toczącą sie po schodach głowę.Pewnie było już te 1200 razy ale jak widać uczyć się możesz.A sprawa wydawała się beznadziejna.Ale czasami pierdyknji coś o tym marksizmie leninizmie bo nie sposób będzie cię wyłowić z tej masy moherowych idiotów.A to o tym czerwonym ,niebieskim ,sortowni itp baaaardzo dobre.Myślę że możęsz iść w tym kierunku.Temat spokojny niezobowiązujący no i rozwojowy.Ale przede wszystkim nie obciazajacy tak podskakujący MÓZG.Mógłbyś jeszcze raz od słów -jest już tylko moralnie......Bardzo dobrze sie zapowiada.

• Redaktorzy

"Józwa, przyznaj się - miałes na studiach obowiązkowe wykłady z marksizmu-leninizmu, prawda? Nawet jak ktoś nie chce, to po czymś takim nie jest już tym kim był. Zakażony jesteś, józwa, do końca życia."

Nie uczono, dudi. Kulą w płot, jakkolwiek nie sądzę, aby ci to w czymś przeszkodziło. Twoja ewolucja w ciągu ostatnich paru lat na tym forum robi wrażenia, przy okazji zaprzeczając jednemu z istotnych założeń współczesnej teorii, w myśl której nie można ewoluować wstecz. Powiedz to prof. M. Giertychowi, z pewnością doceni twój wkład.

Józwa, na twój nadęty nieprzystojnie wpis jaknajbardziej stosowna wydaje się taka odpowiedź!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

znaczy duduivanku że generalnie z przodu też bryndza czyli FULL OFF.I patrz.Bezstresowe wychowanie, zero przymusu,absolutny brak marksizmu leninizmu a jednak TOTAL FULL OFF.A ten fucky to może franek? twoje drugie?.Właściwie to tylko te fucky mi się podoba.

Tak znacznie lepiej...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

LeStat.... z tego co wiem następnym posunieciem będzie całkowite wyburzenie Poronina,imie Włodzimierz bedzie na indeksie a pieśń Czerwone Maki na Monte Cas.......bedzie się śpiewać w wersji Żółte Kaczeńce na Monte.......Bedą prowadzone intensywne badania w temacie ujednolicenia średniego wzrostu Polaków do przecietnej 150 cm związane z ujednoliceniem wysokości mieszkań(mniejszych wybuduje się więcej i szybciej).Tzn taka bedzie oficjalna wersja wytłumaczenia tej wersji badań.

co do dupy dudivana-nie wiem czemu jest tak ogólno dostępna?.Myślę jednak żę nie mozna wymagać zbyt wiele.Wystarczy ON.Przynajmniej z tą myszą będzie jasność.A czy to ma coś wspólnego ze znanym -przez dupę do serca?

muls, 17 Sty 2007, 06:59

>LeStat.... z tego co wiem następnym posunieciem będzie całkowite wyburzenie Poronina,imie

>Włodzimierz bedzie na indeksie a pieśń Czerwone Maki na Monte Cas.......bedzie się śpiewać w wersji

>Żółte Kaczeńce na Monte.......Bedą prowadzone intensywne badania w temacie ujednolicenia średniego

>wzrostu Polaków do przecietnej 150 cm związane z ujednoliceniem wysokości mieszkań(mniejszych

>wybuduje się więcej i szybciej).Tzn taka bedzie oficjalna wersja wytłumaczenia tej wersji badań.

>

myślę że fiksacja to ulubiony sposób na życie ludzi oderwanych od rzeczywistości

muszą sobie stworzyć pewien model, wmówić sobie, że on jest prawdziwy- i potem obs..wać go intensywnie w celu poprawienia sobie samopoczucia

przykłady:

1. powszechne wkładanie w cudze usta (błe:-) takich konceptów: że dudi zrzuca nielubianych do morza, że księża uważają się za bogów na ziemi, mulsitp wie co inni myślą, wie co powiedzieliBY, wie to na pewno

2. Onet- bez uwzględnienia w regulaminach, niepisana norma, że tam na forach moderatorzy po prostu nie zamieszczają wpisów, które nie współtworzą MODELU, faktu prasowego; i tak stworzony monomodel jest obs...wany przez ludzików którym to poprawiaa nastrój

3. Kononowicz- taki złoty cielec młodych pryszczatych, wirtualny model do którego modlą się przez obs..wanie, bo niestety rzeczywista władza nie spełnia tych modelowych wymagań głupoty i wizerunku; trzeba więc podstawić sobie w jej miejsce model, że uprawiać seanse psychoterapeutyczne dla przegranych gogusiów

4. 1001 ojców dziecka AnetyK

itd itd

(nawet nie trzeba pisać nic nowego- fiksacja się zapętla u mulsów i innych wróżek przyszłości)

muls, 17 Sty 2007, 06:59

>LeStat.... z tego co wiem następnym posunieciem będzie całkowite wyburzenie Poronina,imie

>Włodzimierz bedzie na indeksie a pieśń Czerwone Maki na Monte Cas.......bedzie się śpiewać w wersji

>Żółte Kaczeńce na Monte.......Bedą prowadzone intensywne badania w temacie ujednolicenia średniego

>wzrostu Polaków do przecietnej 150 cm związane z ujednoliceniem wysokości mieszkań(mniejszych

>wybuduje się więcej i szybciej).Tzn taka bedzie oficjalna wersja wytłumaczenia tej wersji badań.

>

i teraz sobie skrytykuj TOCOBĘDZIENAPEWNO i patrz muląco tępo w te ściany obite miekkim materiałem

potem znów wymyśl co jeszcze będzie i to spiej jak uczeń zawodówki itd itd

co ty wiesz horstuniu o lewitacji,ejakulacji ,znikaniu.Nic nie wiesz.To nie rozumiesz.Może byś cos na czym sie znasz chyba?.Na temat np dupy dudusia.Np dupa dudusia a na niej napis PIS ON.Co by to mogło znaczyć-hę ?

horstuniu .....cztery razy czytam i nic.Nie mogę wyciągnąć nic z tego.I te mieeeke ściany .Nie rosumiem.Tu nie ma żądnych ścian.Musisz wiedzieć że ja ino podstawówkę.Ale poważnie miały być mieeekie.To mnie oszukali.Jesteś pewien że to o ściany chodziło.Z tym mieeekim.Ale co to ma wspolnego z dupą dudivana.Po co on pokazał tą dypę.Ale sie porobiło.To tak jak ktoś słowa nie potrafi wydukać, tylko od razu spodnie spuszcza.

podpowiem ci- Dorn będzie NA PEWNO zabierać wzmacniacze audiofilom, którym nie podoba się PIS

polepszyło ci się?

to tylko jedna wróżba więcej do tych twoich o Poroninie itd., a tego typu modeli dla ułomnych będziecie tu wklejać- myślę- jeszcze sporo. Bo to raz za razem się powtarza w waszych wpisach, jak to fiksacja..

muls, 17 Sty 2007, 08:00

>Powiedz durniowi że wzmacniacz jak i powielacz juz zakopałem.Tak samo zrobiłlem 1981.No cóz

>historia lubi tak co jakiś czas.

w 1981... ty pewnie jesteś BOHATEREM styropianowym

taaa historia się powtarza a świstak..

ściany.. to ściany twojej miekkiej wirtualnej rzeczywistości, która chroni cię przed urazami z realu, który niestety nie chce się walić jak chcą tego wróżki

Vlad, 14 Sty 2007, 21:58

>A w TV, Redakcja byla - Oswiatowa (komputery, biologia, przyroda),

>a nie - Polityczna ! A GDZIES i tak nalezalo pracowac !

>Nie bylbym to ja, to bylby kolega z "Firmy" red. Baranskiego czy Tumanowicza !

Nie bądź taki Wołoszański ;-)

UBosław Wołoszański UBawił mnie dziś w "Trójce" opowiadając że od dziecka fascynował się Bondem, Dżemsem Bondem i myslał sobie jak to jest takim agentem być, a tu nagle zgłaszają się smutni (ale tak naprawdę - weseli!) panowie i dają mu Astina i zegarek z laserem oraz kołowrotkiem na stalową linkę!

Oczywiście nikogo nie śledził i krzywdy nie zrobił, całkiem jak Wielgus i w ogóle wszyscy ONI. Bo ONI spotykali się w parku przy trzeciej ławeczce o nieparzystej, wymieniali hasła z odzewami, po czym udawali do zakonspirowanego lokalu i.... GRALI W BIERKI, haha!

Lubiłem programy historyczne Wołoszańskiego, ale pamiętam, że zaczynał jako korespondent w Moskwie, a potem był Londyn. Mam wrażenie, że później był jeszcze w USA, ale może mylę go z kimś innym. W okresie moskiewskim był dość nieprzejednany. Czy kolejność stolic coś znaczy?

Nowy2, 17 Sty 2007, 23:16

>Lubiłem programy historyczne Wołoszańskiego, ale pamiętam, że zaczynał jako korespondent w Moskwie,

>a potem był Londyn. Mam wrażenie, że później był jeszcze w USA, ale może mylę go z kimś innym. W

>okresie moskiewskim był dość nieprzejednany. Czy kolejność stolic coś znaczy?

No znaczy :) Znaczy ze zapomiales wymienic nazwe stolicy naszego nowego wielkiego brata :)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

napewno np. rozpracowywał sexuologicznie tv- kto jest gejem i z kim sypia- jakie to emocjonujące, jak potem UB takiego pedka do muru mogło przyciskać- coś jak klimaty GW i affera rozporkowa

poza tym mały oślizły gnojek w skórze wysokiego MENa, nawet bez tego UBectwa

błeeeee

a TVN go broni! jak dziewictwa wnuczki Waltera!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.