Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Kubrik coś Ci dolega?Bardzo drażliwszy dzIś jesteś :O)Tematyka nie ta?Na żydowską modlitwę bym nie poszedł, na cmentarz tak i to tylko dlatego,że jak jestem w obcym mieście staram się odwiedzić conajmniej jeden cmentarz,polecam duży,bardzo duży cmentarz w Budapeszcie!

Obejrzyj dokładnie co ma na głowie pierwsza postać ze zdjęcia.

A co sądzisz o mnie mogę tylko wklejić to :O) Ja napewno nie będę czytał twoich 5000 wpisów bo mam (jak zwykle zresztą) wiele ciekawszych zajęć ;O)

dudivan, 29 Sty 2007, 13:37

>Jar, TO DOBRE JEST! :))))))

>

>Co do autorstwa - obstawiam kogoś z Gazety Wyborczej. :)

Mnie to bardziej wygląda na koła "zblizone" do prezesa TVP :-)

Kubrik jesteś niegrzeczny,ja na temat twoich problemów seksualnych nie wypowiadam się :O)

I prezydent olo musiał założyć jarmułkę tak samo jak musiał zasłabnąć na grobach katyńskich.

Ostatnie wiadomości - na PW które dostałem od AndrzejaR

AndrzejR Juz cie szukam i niedlugo znajde i za***ie !!!! 2007-01-28 23:26:30

AndrzejR To ja przyjade do ciebie w gosci i bedziemy sobie oklepywac maski ok? 2007-01-28 23:24:46

AndrzejR To ja przyjade do ciebie w gosci i bedziemy sobie oklepywac maski ok? 2007-01-28 23:24:23

Dwa razy się matoł powtórzył. Widać czkawkę miał. Dziwne trochę bo poprzednio był grzeczniejszy. Jak dostanie batonem przez łeb aż mózg uszami wypłynie na pewno zmieni zdanie. A co mi tam, napisze do Lukara, zobaczymy kto kogo pierwszy znajdzie.

Dziwna sprawa, że odpowiada na wpisy, które dotyczyły Dudivana... Dudi masz taki popierdolonych znajomych? :)))

Po co pytam, przecież to retoryczne :)))

• Redaktorzy

To przez wypowiadanie się na tak nieapetyczny i paskudny temat jak polityka. Ryzyko, które każdy z nas podejmuje... Ponieważ kwestia "walki" politycznej przybrała jakiś czas temu formę wojny sekt, trudno się dziwić że niektórzy wyciągają z tego tak daleko idące wnioski. Ostatnio na przykład kłuli mnie tacy derwisze w kwestii, czy jedna pani z dużym przodem jest godna zajmować się w moim mieście kwestią wywozu odpadków, dziur w drogach itp. prozą życia. Ja tego nie rozumiem, niewierzący jestem, co nie znaczy, że jeśli podlezie do mnie jakiś boży wojownik z dzidą, to go w samoobronie nie walnę. Śmiało polecam taką postawę.

Kiedyś już to Lukarowi pisałem więc powtórzę tutaj.

PW nie są do kanalizowania nastrojów różnych przygłupów. Opluwanie się publiczne można traktować jeszcze jako dyskusję od której Admin czuje się uwolniony stosownym zastrzeżeniem, że nie ponosi odpowiedzialności za opinie forumowiczów.

Opluwanie i grożenie na PW jest już jego sprawą jak najbardziej ponieważ możliwość tę udostępnia w mechanizmie działania forum. Powinien wiec zajmować się trolami na PW.

Zwłaszcza że osobnik podpisujący się >Andrzej Romanowski< nie tylko do mnie wysyła takie PW. Ja akurat z nim sobie poradzę. Dziwi mnie tylko bo wcześniej coś do mnie pisał zgoła w innym tonie – może tetrykowi poziom cukru spada???

Możesz sobie dostawać serdeczności na PW - na pewno nie ode mnie. Trzeba mieć dokładnie nasrane we łbie i nierówno rozgarnięte żeby pisać komuś korespondencję prywatną, że się go nie lubi.

Przez kogo Duduś powinienem się czuć pokrzywdzony? Przez twoją rozdwojoną jaźnie i tego przygłupa Nowego2???

PS. Oświecę cię. Batonem z twojej łysej pały można zrobić dwie połówki pomarańczy - taka pomarańczowa alternatywa do brunatnego stolca :)))

Mnie to raczej wygląda na podszywanie się pod cudze konto. Ostatni post AndrzejR napisał 24 września 2006 roku i dotyczył jak najbardziej audio. Tym bardziej Admin powinien zareagować.

Qubric>>> aż wstyd się przyznać-do mnie nie pisze.Nie wiem czemu -troche czuję się odrzucony.Wpiepsza mnie to że- com gorszy od dudusia.To jest forpoczta husgwejnów co nadciągaja na wszystkich myslących inaczej.Ale jak tu myslęć prawidłowo jak ty i dudus to nie to samo.

jar>> nie czytałem wszystkiego, bo to przeca brednie, ale przypomina styl dudusia.Bo tak można tam i z powrotem.Ale chciałbym tego faceta zobaczyć na własne oczy.Nawet nie gadać, ale zobaczyć!!!!!!

Znaczy kto do Ciebie nie pisze? Ja czy Duduś???

Jeśli o mnie chodzi to się nie załamuj. Ja do nikogo nie piszę. Czasem odpowiadam ale rzadko. I raczej nie na tematy polityczne :)))

W ogóle jestem w tym temacie, bo to najdynamiczniejszy wątek na forum... Z pozostałych wieje nuuudą :)))

Qubric, 29 Sty 2007, 15:07

>Mnie to raczej wygląda na podszywanie się pod cudze konto. Ostatni post AndrzejR napisał 24

>września 2006 roku i dotyczył jak najbardziej audio. Tym bardziej Admin powinien zareagować.

AndrzejR, 30 Lis 2005, 13:09

>Zwirek:

>Kiedy przeczytalem u Ciebie o bonie oswiatowym to zrozumialem,ze mamy wspolne poglady.W 1995 tez

>glosowalem na JKM w pierwszej turze,a w 1993 na UPR.To jest oczywiscie jedyna droga wyprowadzenia

>Kraju z bagna.Zawsze wiedzialem,ze najwiekszym bogactwem kazdego kraju sa jego wyksztaceni

>obywatele.Tylko trzeba im rozwiazac rece.

Niniejszym składam oświadczenie lustracyjne, prywatnowiadomościowe w którym zapewniam że nigdy w życiu nie pisałem do nikogo na PW żadnych "serdeczności" ani nie zamierzam takowych pisać, z uwagi na to iż uważam to za małpiarstwo.

Jar1, zaczynam już powielać samego siebie pisaniem >a nie mówiłem???<

Czyli ten AndrzejR to kolejny zdUPyeRowiec. W zasadzie ich zachowanie można przewidzieć, są jednostronni niczym wstęga Moebiusa ;)

Muls, to andrzejek upeerowy u ciebie także się tak serdecznie zapowiadał z wizytą? :)))

no właśnie że jeszcze nie .Ale może to jest świadome działanie służb specjalnych.WYpadnie na mnie a wtedy -BĘC.Wiadomo że teraz, a nawet długo, nie bedą mieli co robic, bo cały swiat się z nich smieje.No i z ich szefa No to zabawiaja sie na miejscu.

Z cenzurek tu wystawianych wynika, że jestem... i tu lecą róznego rodzaju epitety. Na PW nic nie przychodzi, więc jak to z tą różowizną właściwie jest? Piszą do nich, czy tylko piszą, że do nich piszą?

Tawariszcz Nowyj2; bo to jest tak że to ci popierdoleni piszą do tych normalnych, a normalni do popierdolonych nie. Dlatego nie dostajesz >serdeczności< na PW.

A poza tym w jakim jeszcze celu do ciebie można pisać???

No, do roboty !

"Posłowie PiS z sejmowej komisji rodziny i praw kobiet będą więc zachęcać rodziców do prokreacji. - Wprowadzimy dla nich ekstra rozwiązania - chwali się poseł Marian Piłka.

Warunek jest jeden. Rodzina musi mieć najmniej czwórkę dzieci, pracującego ojca i matkę pozostającą w domu, wychowującą swoje pociechy. I to za spełnienie tych kryteriów czeka nagroda. Poseł Marian Piłka wyjaśnia, że każda taka rodzina, powinna dostać specjalną kartę. Ta będzie uprawniać do bezpłatnych wejść do muzeów, kin i teatrów. Dodatkowo dzieci miałyby ulgę na wstęp na pływalnię czy halę sportową. Na tym jednak nie koniec. Tam, gdzie dzieci będzie więcej niż sześcioro, posłowie proponują dać tysiąc złotych pensji miesięcznie dla matki na wychowanie."

duo egzotyczne niech prezydenta po rencach całuje,bo skredytował im conajmniej dwa tygodnie feri bez wsi.

na piszta chłopoki co przez ten czas bendom wymazywać,wyrywać lub wybielać bo tem czas im na cóś jest potrzebny nie ?piszta bo nie wiem co myśleć .

W Niemczech od początku tego roku każda kobieta, która urodzi dziecko otrzymuje becikowe, tzw. Elterngeld, czyli "pieniądze rodziców" - w wysokości 1800 (7000 zł) MIESIĘCZNIE.

Podobne becikowe jest we Francji i Szwecja - tam rząd płaci każdej mamie lub tacie 80 proc. zarobków przez 480 dni. Brytyjczycy dostają równowartość 1,5 tys. zł za każde nowo narodzone dziecko, nawet Rosjanie prawie 3 tys. za drugie dziecko i każde następne.

A to masony te Kaczory i Piłki - na cały świat rozciągają swoje becikowe macki!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.