Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Dudivan nie wiesz może czy można juz tak wyjśc na ulicę? Nie jest za hłodno? A i żeby wiatr za duży nie wiał :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

dudivan, 1 Kwi 2007, 23:41

>Historia to by była gdyby Urban był kloszardem pielgrzymującym od smietnika do smietnika po

>Warszawie.

>W latach gdy był w Pierwszej Władzy gdyby ktoś wyobraził sobie wolną Polskę po upadku komunizmu to

>widziałby

>go z pewnością na samym dnie, kloace życia. W porze emisji jego "konferenmcji prasowych" ludzie

>siadali przed

Wczoraj Urban brylował w programie Teraz Polska- T.Lisa jako główny ekspert opowiadał jaka to wspaniała przyszłość czeka lewicę pod przywódctwem Kwacha.

Jak myślicie- Lisek był wobec Urbana polemiczny, uszczypliwy- nie wobec tak zasłużonego człowieka nie trzeba, jak wobec gości z tego strrasznego PIS..

Teraz Polska- ich Polska, Urbana, Lisa, Kwaśniewskiego.

horsciku>>>nie jestem ulubiencem urbana(bo dobrze go pamietam).Ale jest to jednak enteligenntny facet .Normalnie enetteligenntny-czego wam brakuje-coby nie powiedzieć, i po dłoniach facetów nie całuje.IRASIAD!!!!!! Po prostu jednak mozna go słuchać ,czego nie mozna powiedzieć o tym clownie.Jak mu tam? .Taki mały i po rękach facetów całuje.Zapomniałem.

A i ma poczucie humoru.A ty wiesz co to jest?.Ksiązek też nie zamierza palić.Chce mieć duzo pieniedzy.Ale to chyba tego forum nie szokuje.I nie ma syndromu DPM. (dudki-pieniadze ,nie duduvan)

muls, 2 Kwi 2007, 08:09

>horsciku>>>nie jestem ulubiencem urbana

Tego nikt nie wie ale odwrotnie - to już po wpisie widać.

Tak na marginesie ten Urban to ten wysoki brunet za którym szaleją...to nie ten clown.

No Kwaśniewski ze swoją kulturą + Urban ze swoją przeszłością - palce lizać.

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

muls, 2 Kwi 2007, 08:09

>

>A i ma poczucie humoru.A ty wiesz co to jest?.Ksiązek też nie zamierza palić.Chce mieć duzo

bo:

1. nie nasi nie mają poczucia humoru

2. zamierzają palić książki, zabierać wzmaki, jeść dzieci, nakazywać leżenie krzyżem

a wiesz co wasi..

są zaplutymi małymi demagogami, mikrodebilnymi erystami:

"Ale jest to jednak enteligenntny... i ma poczucie humoru.A ty wiesz co to jest?.Ksiązek też nie zamierza palić.Chce mieć duzo...."

Dla tych, ktorych sklera miażdży proponuję "Życie na podsluchu"(Das Leben Der Anderen)

Banda naiwnych ciołków.

jar, komune to my w tym kraju mamy nieprzerwanie od 45r. (jeżeli już sie upierasz, ze obecne rządy też takie są).

Rzadziła PZPR, a po 89r....nadal - rekami kupionych przez siebie przyglupów, albo i osobiście.

Widze, ze na niektorych piorunujące wrażenie robi "elokwencja" i "obycie" tego karierowicza co to "za co sie nie wexmie to spaprze" - kwacha, albo tego goebelsika, uszatej dupy - Urbana.

Łoj, Panowie, możecie wierzyc lub nie, ale ja określeń na tych przyglupow(łącznie z tym) nie traktuję emocjonalnie.

Poprostu tyle razy sobie na nie zapracowali, ze teraz wychodzi to tak, jak: ładna dzis pogoda.

A teraz czas na Anty - Polityke ! :)

Pozdrawiam

>Łoj, Panowie, możecie wierzyc lub nie, ale ja określeń na tych przyglupow(łącznie z tym) nie

>traktuję emocjonalnie.

>Poprostu tyle razy sobie na nie zapracowali, ze teraz wychodzi to tak, jak: ładna dzis pogoda.

>A teraz czas na Anty - Polityke ! :)

muls wystarczy poczytać to błoto twoich literówek, aby poznać guaniczny poziom przeciwników państwa polskiego 2007- zaraz obudzi się ten racjonalista qubric i pobluzga tu sobie epitetami typu chu**jena kaczych łapkach, aby dopełnić obrazu poziomu "opozycji" (z przeproszeniem opozycjonistów na całym świecie)- tyle uzupełnienia o przygłupowiczach tego forum

Horst, czy Ty myślisz, ze jestem mulsem ???:)

Czy może co innego chcialeś odpisac na zapodany cytat ?

A moze odpowiedx dobra, tylko nie ten cytat ?

Ogólnie wypij kawe(zbożową) pomyśl chwile, przeczytaj jeszcze raz co napisałeś, potem co ja napisałem(kolejność dowolna, ale zaczynam od dosstojniejszego:)) i odpowiedz na moje pytania.

Bo jeszcze sobie pomyślę, ze wszystkie kaczuszki wszędzie wesza szpiegów, uklady i inne takie.

Nie ładnie Horst.

Pozdrawiam

nie myślę że jesteś mulsem...

tylko nie mogę się pogodzić z mulsa "stylem" :-)))))))

ale fakt, jest on charakterystyczny dla zajadłych wrogów tego państwa- na tym forum

mniejsza

Horst, powiem tak: nie jestem jakimś fanem obecnego rządu, ale po ostatnim dziala on na mnie póki co jak balsam na rany.

Z czasem moje wymagania beda rosły !:)

Mam nadzieje, ze dotrzymaja kroku, w końcu to pierwszy w tym kraju rzad, ktory ma skrzydła. Może jeszcze nie orły, ale już dużo lepiej niż ostanie milerołapinskokwachopeczaki.

Cały czas kaczeńcom kibicuję, pomimo kilkukrotnego dania kupra.

Nie wygląda mi to jednak jak w przypadku tego hobbita milera na dzialalnosć zorganizowaną.

Rozumiem, ze obecny system tworzy lekkie patologie. Ale milersio to był padre takich patologii.

Pozdrawiam

I obiecuję nie kaleczyc wiecej Twoich ocząt literowkami:)

kubrik>30 Mar 2007, 15:23

Leszek, kiedy kto mordował tych karlow reakcji? Na przyklad Gierek ich mordował bananami i coca colą? A może kolaborant Maciej G. z Jaruzelskim??? Ktory bardziej? :)

A Leszek na to:np. lata 45-53 stalin,bierut,berman o bezpośrednich wykonawcach z X departamentu nie wspomnę.

A kto w `76 robotnikom z Ursusa i Radomia robił ścieżki zdrowia za przyzwoleniem tak światłego komunisty(nawet górnika z kapitalistycznej Francji) tow.edwarda dzięki któremu tylko banany i cocacola ci w głowie ostały się.

A czy kolaborant Maciej G.wydał polecenie strzelania do górników z Wujka?

Sami pacyfikujący przez opór górników w samoobronie rozpoczęli mord.

kubrik>31 Mar 2007, 09:10

Nikogo nie obchodzą już pierdolenia cierpiętnicze sprzed 27 lat ... No może tylko takich jak Leszek, którzy myślą, że rzeczywistość była w filmach Barei, a komuna mordowała równo przez 45 lat biednych polskich patriotów...

Ale skoro tak mordowała namiętnie skąd się teraz tylu prawicowych idiotów wzięło - wczoraj

się urodzili???

Nie żadni biedni tylko Patrioci Polscy.

To nie są żadne pierdolenia jak raczyłeś oświecony kubriku napisać tylko przypomnienie,że tzw polska komuna to nie była święta dziewica tylko narzucony Polsce system służący jedynie do kolonizacji poprzez bezwzględną eliminację ludzi,którzy byli uznani przez nią za element wrogi czyli narodowy.I za tą komuną stali konkretni ludzie.

Nie wyjaśnione morderstwa opozycjonistów w stanie wojennym to przypadek czy celowe działanie?

Najwygodnie by było oczywiście zapomnieć o wszystkim co było,przecież my już europejczyki a nie Polacy :O)

Leszku, ja jestem jak najbardziej za tym, zeby nie rozpamietywac. Ale najpierw niech te sprawy zostaną wreszcie wyjasnione i osądzone, a nie przypudrowane grubą kreską.

Pamieć jak najbardziej.

Pozdrawiam

horsciku>>>chodzi ci o literóweczke czy palcóweczke?? A tak w ramach odpoczynku poczytaj sobie wkurwika z 30 marca 20. 59.Tak dla odpoczynku.Jakoś kryże wam nie przeszkadza? i paru innych.Urban mały ,uszaty,brzydki ale trudno o nim powiedzieć kurdupel.

>jar, komune to my w tym kraju mamy nieprzerwanie od 45r. (jeżeli już sie upierasz, ze obecne rządy

>też takie są).

To tak w dyskusji z dudim. ;-)

A poza tym komuna to był system totalitarny a główną i wystarczającą definicja takiego systemu jest monopartyjność lub przewodnia rola jednej partii.

>Mam nadzieje, ze dotrzymaja kroku, w końcu to pierwszy w tym kraju rzad, ktory ma skrzydła. Może

>jeszcze nie orły, ale już dużo lepiej niż ostanie milerołapinskokwachopeczaki.

Więcej, oni maja nawet dzioby ! I te, no, błony między palcyma :-)

jar, za ostatni tekst, ze "będą pluć krwią a dołoza emerytom, ktorzy maja po 500zł - 24(dwadzieścia cztery)zł/mc" to powinni po dziobach dostac. Mieli jeszcze kilka wpadek, ale przy milerokwachach to grzeczne niuńki.

A ze sie tną na gorze i linczują konkurencję...jak sie konkurencja sama nagrywa, co zrobić:)

Pozdrawiam

No to mata chłopaki, majty macie już pełne :

""Super Express": Aleksander Kwaśniewski wraca do polityki i gdyby wybory odbyły się dziś, to jego nieistniejąca jeszcze partia z 13-procentowym poparciem stałaby się trzecią siłą w parlamencie - wynika z sondażu przeprowadzonego na zlecenie gazety."

:-)

>jar, to już dawno wiadomo. Ja sie dziwię tylko, ze w tym kraju jest tylko 13% idiotow.

>Myślalem, ze większosć:)

Jeszcze z pół roku kaczylandu a będzie ich 30%. A nastepne wybory mają wygrane w cuglach.... i to znowu pewno na dwie kadencje. Scenariusz, który był oczywisty od samego początku...IVRP. Zresztą, to wygląda tak, jakby tak było właśnie zaplanowane ;-)

A ja myśle, ze dostaną max 9% :)

Kolejna kadencja pewnie dla PO, a wtedy o postkomunie wszyscy zapomną.

Oczywiście, wiedzac, ze debile w tym kraju stanowią demokratyczną większosc Twój scenariusz też jest mozliwy :)

Pozdrawiam

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.