Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

dudivan

Gówno wiesz o handlu z Rosjanami,tak więc nie zabieraj na ten temat głosu.

Wielokrotnie zawieraliśmy ( jako firma ) transakcje z Rosjanami, nigdy nie sprawili nam zawodu, a wręcz przeciwnie , często zamiast przelewów natychmiastowa gotówka (lub przelew przed terminem ) i wyjątkowa punktualność ( odbiór i wysyłki ).

Dużo na ten temat krąży bzdur i mitów.

Oczywiście to nie dotyczy kontaktów na szczeblach rządowych ( polityka-ale to zupełnie inne zagadnienie ).

hehe, nie wiem jak teraz, ale 10 lat temu znajomy coś zahandlował z rosjanami, miał za to dostać gotówe, a oni mu przysłali w rozliczeniu wagon wiader ocynkowanych i konewek.

Jak to sprzedał to zarobił dwa razy tyle :)

Wiec trochę śmiesznie wyszło, ale w sumie złego słowa powiedzieć nie można;)

Pzdrawiam

Frank, 17 Maj 2007, 20:12

>dudivan

>Gówno wiesz o handlu z Rosjanami,

To samo mogę powiedzieć o tobie. Nasze (moje że tak się wyrażę - z drugiej ręki) w kontakcie z Rosjanami doswiadczenia są po prostu różne.

>tak więc nie zabieraj na ten temat głosu.

Tak to możesz mówić do swojej żony.

Skąd się biorą takie typy to ja nie wiem...

Nie pisz, nie zakładaj tyle nowych wątków, złe tematy.... cholerne małe hitlerki. Albo prywatni przedsiębiorcy (znani też jako "parchy", "pamponie" itp.)

Frank, nie byłeś ty przypadkiem moderatorem audiostereo w pamiętnym okresie błędów i wypaczeń lukara?

Wracając do Zupełnie Świeżych Trzech Tenorów - Kwasniewskiego, Wałęsy i Olechowskiego.

To zabawne (czarny humor) ale demokracji chcą uczyć Polaków trzej panowie, z których każdy ma przez totalitarne służby załozoną teczkę agenta, przyznany numer służbowy i pseudonim.

Ale w obliczu wspólnego dla nich zagrożenia trzeba było jednak zewrzeć szeregi (ponad podziałami). I znowu znalazła zastosowanie stara, z lat 40-tych zasada (wymyślona na okoliczność utworzenia PZPR z PPR i PPS) - "lepiej się razem zlać, niż osobno zesrać".

No to się we trzech zlali.

Dudivany nie pokrzykują na nikogo rozkazów z NIE na początku. Nie mają nawet nikogo w ignorze!

Takie tolerancyjne są wyobraź sobie!

Niestety, wbrew pozorom TOTAL siedzi w Placiokach. Liberały z zapasem łańcucha za pazuchą.

>Dudivany nie pokrzykują na nikogo rozkazów z NIE na początku. Nie mają nawet nikogo w ignorze!

>Takie tolerancyjne są wyobraź sobie!

>Niestety, wbrew pozorom TOTAL siedzi w Placiokach. Liberały z zapasem łańcucha za pazuchą.

Sama wiara to za mało. Są jeszcze słowa i czyny a te przeczą tej wierze.

To znajdź mi przykłady zdań typu "nie zabieraj głosu", "nie wklejaj obrazków", "nie odzywaj się", "mam cię w ignorze", "poproszę kilo (1000 szt.) bananów" czy wręcz "zabić Vładka".

Ale już!!!

Albo zamilcz na wieki!

"Były prezes Młodzieży Wszechpolskiej, dziennikarz sportowy "Naszego Dziennika", a także były krupier w kasynie mają zasiąść w kierownictwie regionalnych ośrodków TVP - dowiedział się serwis tvn24.pl.

Dzisiejsza "Rzeczpospolita" podałe informacje, że wysokie stanowiska dla ludzi LPR to spłata długu za poparcie kandydatury Andrzeja Urbańskiego na prezesa TVP."

"podziwiam cię dudivan, za wytrwałość,

chce ci się walczyć z tą hałastrą? emerytowanymi trepami"

walenie grochem o ścianę..

dudivan, 17 Maj 2007, 21:07

>Wracając do Zupełnie Świeżych Trzech Tenorów - Kwasniewskiego, Wałęsy i Olechowskiego.

>To zabawne (czarny humor) ale demokracji chcą uczyć Polaków trzej panowie, z których każdy ma przez

>totalitarne służby załozoną teczkę agenta, przyznany numer służbowy i pseudonim.

grochem o ścianę, podejrzewam że to trepostwo tutaj, nawet gdyby się czarno na białym okazało że obrońcy demokracji to etatowi z SB, nawet gdyby opadły wszystkie maski (a od 2005 opadło ich duużo) to i tak niczego się nie nauczą, wlezą tenorom w d.. bo najważniejsze że to jest trendi&cool

jozwa maryn, 16 Maj 2007, 14:02

>Dudi jest najlepszym na forum przykładem ewolucji wstecznej, a więc czegoś naukowo - podobno -

>niemożliwego. Z sympatycznego młodego narwańca-melomana, uczestnika interesujących dyskusji

>merytorycznych i politycznych, w ciągu dwu-trzech lat wyrósł na dorosłego pana, który pisze

>regularnie takie rzeczy, jak wymieniona powyżej. Chociaż z drugiej strony, nie pisze tego pod pod

>nazwiskiem.

Myślę że to mocno podejrzany typ jak nie pisze pod nazwiskiem, jak np pan Józef Maryjski, lub pan Jarosław Uno, albo pan Nowy 2 (to nazwisko Naszego Papieża.. 2)

theli28, 17 Maj 2007, 21:41

>"Skąd się biorą takie typy to ja nie wiem..."

>

>A skąd się biorą dudivany? lęgną się z kaczych jajek wieczorową porą?

lgną się jako mechanizm obronny na brud powyższego theliego "stylu"

dobry ubek to nasz ubek?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Znów coś wybiórcza odkrywczego napisała ? :O)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Tusio również zaniepokojony:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Walery, 18 Maj 2007, 08:51

>dobry ubek to nasz ubek?

dobry, mało powiedziane..

zgodliwy, wykształcony, elegancki to co najlepsze: europejski

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

bardzo, najbardziej mi się spodobało, że już nikt nie karykaturuje polityków mój ty wierny walery

tylko 3 tenorów się reaktywowało a już fotografia prasowa tak nam się "przeslicnie" przylizała i wyglandziła

to oświetlenie jak z dobrych fotosów hollywood, miodzio

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

a za tych wstrętnych kaczorów byłoby pewnie tak:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

>Niestety Rosjanie jako partner handlowy to kompletne bydło.

Jeżeli tak, to po co ten hałas? Omijać ich szerokim łukiem i spokój.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

>Jeżeli tak, to po co ten hałas? Omijać ich szerokim łukiem i spokój.

tylko ten poszum i swojska woń karawan tirów sunący między niemcami (też francją) a rosją

naszymi cichemi spokojnemi "polskimi drogami"...

eko eko euro

"Według dziennika - wśród nowych dyrektorów wojewódzkich oddziałów PFRON znaleźli się byli asystenci posłów Samoobrony, niedoszli radni i komendant chorągwi ZHP z Opola, który zostawił jej po sobie ponad 430 tys. zł długów. Mają zarządzać miliardami złotych dla niepełnosprawnych. Liczący ponad 4,5 mld zł budżetu fundusz rozdziela środki na pomoc inwalidom.

Na mniej eksponowanych stanowiskach pracują w PFRON dzieci posłów Samoobrony - Stanisława Łyżwińskiego, Czesława Litwina i Lecha Kuropatwińskiego. Tydzień temu Andrzej Lepper na wojewódzkich zjazdach Samoobrony powtarzał działaczom: - Nie bójcie się, zatrudniajcie swoich, przypomina "Wyborcza".

dziadku jarku a czemu sldowi nie zatrudniali za kwaska zchn'owców?

przecież pisdrycy zatrudniają ludzi lewicy, sbków i byłych pzprowców

dziadku, to w końcu jak jest dobrze? czy tak źle a nie też źle?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.