Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

>lancaster

>...co by zrobił Jezus, gdyby pod ręką miał 12 mulsów ?:)))

Albo - JEDNEGO jaccha !!!

Pewnie by sie - powiesil i symbol chrzescianstwa mialby ksztalt odwroconej, duzej litery L zamiast krzyza !

Polski Jezus (Jozek)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Gość

(Konto usunięte)

Vlad , natrętny wrzodzie !

Po co sie czepiasz!!! Non stop sie dopirdalasz jak nie do tego to do tamtego , a jka nie to do chrześcijaństwa . Jesteś niewierzący i tyle , ale po cholere komus co chwile ubliżasz ,chę ?

Pustka duchowa ? I na dodatek mętlik w głowie , cierpisz na chroniczny brak zainteresowania swoja osobą ?

Myślisz , że tymi kontrowersjami w okół siebie zamarzesz obraz swojej indeloencji umysłowej !

Nie trudź sie , tam gdzie sie na tobie poznali , tam cie wszyscy maja dość!!!

@Rozumiesz @D O S Y Ć @ DOSC @OCHYDA @ BŁEEEEE!!!

Przeciez teraz rządzą komuchy!!! PISowi podoba się Gomułkowszczyzna, dlatego postanowili odrzucic pomysł koalicji z jedyną prawicową partią Platformą Obywatelską, a wolały bracia Kaczorki koalicję z postkomunistyczną Samoobroną, której 80 proc. pierwszego szeregu to dawni PZPRowcy i/lub ZSLowcy dla których po 1989r. brakło miejsca w SLD lub PSL. A paszkwile Giertycha seniora na Jana Nowaka-Jeziorańskiego oraz rząd londyński w czasach komuny to rzecz powszechnie wiadoma. Podsumowując - gorszej komuny jak ta obecna już chyba nie będzie.

Czesiu i to jeszcze jaka wiara - jest.

Pojecia facet nie masz, życzę Ci żebyś kiedyś miał choć jej cześć - zamiast być fanatykiem bylbyś wolny.

Zajrzałeś w siebie kiedy pisałeś, ze nie ma we mnie wiary ?:)

Pozdrawiam

noster

"dlatego postanowili odrzucic pomysł koalicji z jedyną prawicową partią Platformą Obywatelską"

A od kiedy to PO nie jest proPZPRowska ? Kiedy rządzili poodbierali jakieś przywileje UBeckiemu bandyctwu ?

Coś o tym wspominają ?

Bo sie wywale :)))) PO prawicowa...w porównaniu z kim przepraszam ?

Pozdrawiam

Gość

(Konto usunięte)

a ty zajrzałes w SWOJĄ wiare kiedy tak łatwo drwina i obelżywe słowa na usta przychodzą !!!

Lanciu synu cześka i zdzisławy , ja jestem chłop do rany przyłóż , tyle , że z zasady drugiego policzka nie nadstawiam , a zanim w pierwszy dostanę to cios wole wyprzedzić !

A żeby walczyć z mendami potrafie 'sięgnąć po ich broń "i przy tym skrupułów zadnych nie mam .

Pozdrawiam - jak ci to coś da !

Sorki jasiu, a gdzie ty sie doczytałes obelżywych słów i drwiny z moich postów ?

Obelżywe slowa i drwine to np uprawia twój duszpasterz kiedy pozwala Ci sie modlić do figurek i innych takich, a masz w Biblii napisane jak byk:

TREŚĆ DRUGIEGO, BYC MOZE DLA WIEKSZOSCI KATOLIKOW ZUPELNIE SWIEZEGO PRZYKAZANIA :

Nie będziesz czynił żadnej rzeźby ani żadnego obrazu tego, co jest na niebie wysoko, ani tego, co jest na ziemi nisko, ani tego, co jest w wodach pod ziemią! 5 Nie będziesz oddawał im pokłonu i nie będziesz im służył, ponieważ Ja Pan, twój Bóg, jestem Bogiem zazdrosnym, który karze występek ojców na synach do trzeciego i czwartego pokolenia względem tych, którzy Mnie nienawidzą.

Za głupotę Bog karze mniej srodze jak widzę po elektoracie.

"Lanciu synu cześka i zdzisławy , ja jestem chłop do rany przyłóż , tyle , że z zasady drugiego policzka nie nadstawiam , a zanim w pierwszy dostanę to cios wole wyprzedzić !"

To jaki Ty jesteś chłop do rany przyłóż ? Zwykly sk***iel jesteś.

Ja tam spokojnie nastawiam drugi, ale trzeciego po prostu fizycznie nie mam :)

Nie pisałem niczego do ciebie pospolita mendo, nie wiem dlaczego na mnie wsiadłeś ?

Bo Ci sie wydawało ?

Z reka na sercu - nawet o Tobie nie pomyślałem.

Lecz duszę.

Pozdrawiam (szczerze)

Gość

(Konto usunięte)

lanciu mój słodziutki JEMU o innych niż on bożków chodziło !

...Nie pisałem niczego do ciebie pospolita mendo, nie wiem dlaczego na mnie wsiadłeś ?...

>Zostana tylko takie sparaliżowane intelektualnie jasie jak ju(trenuję anglika)

> być "fajnym chłopem" w oczach niefajnych chłopów

>Ty debilu" i zaraz jacch, muls i inni tacy nieboracy odpiszą:

To do kogo to było ?

Unik ? kłopoty psychiczne ?

Czy kłopoty z pamięcią krótką ?

Lancaster , ty przestań obrażać , a dopiero potem pozdrawiaj , bo nie wiadomo czy drwisz czy się gubisz .

Jacch, powtarzasz bluźnierstwa za swoimi przewodnikami duchowymi.

Jak wyglada Bog, jak wygladał Jezus? Do kogo sie modlisz ? Bo znow Ci sie coś wydaje, albo ktoś Ci bzdur nagadał ?

W dekalogu chodzi o wszystkie podobizny, figury itp. Bo Bóg (IHWH) jak podaje Biblia drogi Jacchu - jest duchem.

czy Ty jacchu czytać potrafisz i rozumiesz znaczenie słowa "żaden" w różnych odmianach ?

A nie kradnij nie dotyczy może złodzieji ? Bo to przecież bez sensu, zeby złodziej nie kradł ?

Pozdrawiam

"... COKOLWIEK budowac ?!...

A kto ma ochote z toba cokolwiek budować ???

Czujeś jakąś misje ???

Siusiak w piasek i babeczki z foremki nad bałtykiem możesz budować !!!"

jacchu, a to co bylo ? Bo nie rozumiem Twojego dowalenia sie o post skierowany nie do Ciebie(niby)

Pozdrawiam

Gość

(Konto usunięte)

to że tak to interpretujesz to twoja sprawa !

Ale zastanów dlaczego bóg miałby być zazdrosny o modlenie się do JEGO podobizny!!!

Ja i większość katoli jak już z cymbałem vladkiem nie raz żeście zauważyli , jesteśmy ubodzy umysłowo i poprostu łatwiej jest nam modlić się do już wyobrażonego/zmaterializowanego BOGA JEDYNEGO !!!

Jesteś w stanie nam tą "gafe" wybaczć ? Czy w dalszym ciągu jest to jakiś problem dla ciebie ?

Gość

(Konto usunięte)

>Vlad

o mnie | ignoruj | PW

stat: 392 / 940 / 0 24 Maj 2007, 20:03

Sami chyba widzicie z KIM tutaj mozna ____COKOLWIEK budowac ?!____

jacch

o mnie | ignoruj | PW

stat: 1050 / 1440 / 1 24 Maj 2007, 20:33

...___ COKOLWIEK budowac ?!___...

A kto ma ochote z toba cokolwiek budować ???

Czujeś jakąś misje ???

Siusiak w piasek i babeczki z foremki nad bałtykiem możesz budować !!!

O

jacch, dlatego, ze modlac się do jakiejś podobizny nie modlisz się do Niego, tylko do kartki papieru, albo kawałka drewna np. Poczytaj sobie gdzie jest Bóg...to się nawet dziwnie trochę pokrywa się z tym co pisze Vlad :)

Przez całą ewangelię nikt się nie modlil do zadnej podobizny itp.

Bylo kiedys takie handlowe zapotrzebowanie na dewocjonalia i KK temu sprostał, a teraz wydaje sie to tak oczywiste, ze aż niektórzy obyć sie bez tego nie potrafia.

Sprawdź od kiedy zaczęto się modlić do gadżetów ?

Na początku chrześcijanstwa byl znany tylko jeden symbol - ryba(pewnie potrafisz rozszyfrować dlaczego, choćby z lektury Quo Vadis:)). Nikt się do niego nie modlił...to był znak firmowy chcrześcijan rzec by można i tyle.

A pamiętaj, ze Jezus powiedział, ze tam gdzie zbiera się dwóch w imię Jego(doczytaj kiedy to następuje - przyjemna lektura:)) tam i on jest.

Szukaj a znajdziesz:)

Pozdrawiam

lancaster, to dla ciebie kazdy kto stosuje metody inne niż faszystowskie to komuch? No to gratuluję logiki. Nie mam więcej pytań. Wiem juz wszystko.

Pomodlę się za ciebie, za Giertycha, Kaczyńskich, Leppera, Millera, Rydzyka i Aleksandrę Jakubowską. Wszyscy oni tego potrzebują.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.