Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj zomowcy, ktyrym wrodzone lub nabyte bydlactwo nie pozwoliło odmówic wykonania rozkazu strzelania do ludzi. To sie nie udawało latami...

A powidzcie mi Panowie...czy ja mieszkajac w Poznaniu mogę jakoś zaglosowac na Pana Gosiewskiego ?

xanax ? hmmm ?:)

Pozdrawiam

Acha! Dyżurny Idiota - Edelman już się odezwał, już dał znak owieczkom ze stada i już mamy echa.

duduś >>>Aha !jak na dyzurnego idiote tego forum, to raczej tracisz czas bez echa.Nawet echo ma cie w dupie..

lancaster, 31 Maj 2007, 17:53

>muls, mocne słowa.

>Mam nadzieję, że udowodnisz ?:)

>Można wiedzieć w jakim okręgu będziesz za dwa lata głosował na PiS ?:)

Cela nr 412, zakład Sztum! :P

Uff, chwilę mię nie było. Przede wszystkim donoszę że jest dobrze albo nawet bardzo dobrze. Przedwczoraj dowiedziałem się tego od posłaniki PiS w Trójce. Niestety dopiero dsisiaj mogę przekazać te wiadomości. Otóż powiedziała ona: "Jest w Polsce tak dobrze że musi to niektórym przeszkadzać" No oczywiście, reakcjonistom.

Po drugie:

Tosiek M. , Wielki Likwidador WSI oświadczył troszku postrachany że wiadomości w słynnym już raporcie nie były weryfikowane. Po prostu Tosiek przyjął żejeśli ktoś coś mówił to on mu wierzy. To się nazywa mieć zaufanie do ludzi. Załóżmy hipotetyczną sytację że jeden z oficerów informuje Likwidatora że Jarosław zwany Pierwszym był agentem WSI. Wtedy napewno też taka informacja pojawiłaby się w raporcie. Super. Ktoś jeszcze wierzy że ten raport jest wiarygodny?

Pamiętajmy jednak że jest dobrze i dawno tak dobrze nie było.

A oczywiście za chwilę wpadnie Horst. Horst ma niezwykły dar. Otóż jeswt on w stanie wytłumaczyć każdemu pewne rzeczy które na pierwszy rzuy oka wydają się zupełnie inne. Jest on w stanie np. wytłumaczyć że Morze Bałtyckie tak naprawdę jest jeziorem właśnie dlatego że jest morzem. Co najważniejsze sprawia wrażenie jakby głęboko w to wierzył.

walery ...wszystko ma swój czas gwarancyji.Ten raport równierz.Gwarancja jest nie ujawniona ,ale nie bedzie dłużej niz ksiestwo w kurniku.Po skończeniu sie gwarancyji skonczy się również gwarancyja na dane zawarte w raporcie.

Niestety z perspektywy czasu okazało się że psycholami byli Michniki, Kuronie, Geremki i Mazowieccy, którzy robili wszystko aby żadnej lustracji nigdy nie było.

Macierewicz popełnił błędy czy nie (errare humanum est) - ale robił i robi to co konieczne.

To ON a nie ONI miał rację.

Bo zaprzeczać że lustracja i dekomunizacja jest koniecznością może tylko imbecyl albo umoczony drań.

Fajnie, że wspominasz pana Marka. Znałem trochę ludzi, którzy walczyli w ostatniej wojnie i zachowywali się troszeczkę inaczej niż pan Marek; wykazywali więcej skromności i pokory. Zachowywali się zdecydowanie ostrzej w momencie, gdy uznawali że jakieś działanie szkodzi ich krajowi o który walczyli. Nie przypominam sobie, aby z takiej pozycji pan Marek atakował, raczej zawsze idzie mu o partykularny interes partii lub grupy.

>muls

czy już nauczyłeś się odróżniać żyć od życia?

muls...powiem wprost: indoktrynuję Cię !:)

W przyszłych wyborach po prostu pójdziesz głosować niby nie na PiS... a co jest potrzebne do głosowania....dłgoPiS, długo PiS będzie rządził :)

Pamietaj ;)

Pozdrawiam

No niestety jest dobrze :)))

Do tej pory dzięki udanemu jedynie słusznemu kierunkowi rozwoju wyznaczonemu przez Balcerowicza nasz rozwój się zwijał. Ostatnim rozpaczliwym rzutem na taśmę SLD wepchnęło ten zapyziały kraik przemocą do Unii Europejskiej dając szanse na wyjście z 7 letniej zapaści gospodarczej.

Do tej pory kolejne rządy lansując wolny rynek (głównie dla zachodnich spekulantów) nie panowały nad gospodarką, nad rozpasanymi mediami i zacieśniały się w wąskim kręgu kolesiostwa...

Aaa ten Rząd jest ZUPEŁNIE INNY i CAŁKIEM ŚWIERZY!!! Też nie panuje nad gospodarką, też zacieśnia się w kręgu kolesiostwa i jeszcze k**wa po cichu podnosi podatki! Ale wprowadzając policyjna nagonkę na wszystkich dokoła wziął za mordę media i przejął strachem biznesmenów, którzy nawet jak Gudzowaty (najlepszy kumpel SLD) poszli na współpracę z PISdrakami.

Poprzednie Rządy kończyłu się po jednej kadencji zwycięskiej opcji politycznej gdy powodowały że następował kryzys albo gdy z kryzysu nie potrafiły wyprowadzic gospodarki albo zwyczajnie zaszczute przez media szukające sensacji, którymi się w wielkim strachu ogromnie przejmowały...

Rządy PISdrackiej Junty się tym wszystkim nie przejmują – pier**la głupoty, zastraszają przeciwników, robią polityczny cyrk z trupami postrzelonymi smiertelnie z gazowej broni i doktorami Mengele w ABWerze. I mają wszystko w dupie. Ich rządy nie skończą się z powodów gospodarczych bo SLD zdobiło im tak dobrze że dzięki wstąpieniu do UE gospodarka ma wszelkie szanse na długotrwały rozwój (wystarczyło wy***rdolić Balcerka).

PISdraki mogą być natomiast pierwszą opcją polityczną, która skończy się z powodu społecznego wstydu.

Qubric i nie pisz o pierdoleniu Balcerka, wiesz jak muls tego nie lubi ;)

Ale co prawda to prawda, sukces gospodarczy zawdzięczamy wypierdoleniu tego matoła.

Skoro to takie proste, ciekawe dlaczego wcześniej tego nie wykonano ?

Sporo takich ciekawych spraw, co to niby nic wielkiego, ale wcześniej jakoś nie szło....dziwne.

Pozdrawiam

Lancastro sprawiedliwy - prosty człowieku niczym budowa cepa - chyba nie zrozumiałeś mojego wpisu... Upadanie władzy PISdrackiej ze wstydu może potrwać baaardzo dłuuugo - głównie dlatego, że takie różne jak Lancastery nie chodzą do wyborów.

Świetnie Qubricu, cieszę sie ze się zgadzamy :)

I zapraszam do wyborów - idę na PiS głosować. Jak będziesz grzecznym Qubricem to Cię zabiorę na browara po glosowaniu :)

A tak serio, to chyba oczywiste, że z tej całej zgrai nieudaczników są najbardziej interesujący jak do tej pory.

Więc sie nie dziw.

A moze za dużo od Ciebie wymagam ?

Pozdrawiam

A ja sadziłem że kobiety lecą na łysych (to jest bezwłosych, chciałem powiedzieć... - owłosionych inaczej)... No ale jeśli tak zabawiasz damy rozmową jak nas w tym wątku to rzeczywiście mogłeś tego nie doświadczyć :)

Nowy2, 31 Maj 2007, 20:39

>Fajnie, że wspominasz pana Marka. Znałem trochę ludzi, którzy walczyli w ostatniej wojnie i

>zachowywali się troszeczkę inaczej niż pan Marek; wykazywali więcej skromności i pokory. Zachowywali

>się zdecydowanie ostrzej w momencie, gdy uznawali że jakieś działanie szkodzi ich krajowi o który

>walczyli. Nie przypominam sobie, aby z takiej pozycji pan Marek atakował, raczej zawsze idzie mu o

>partykularny interes partii lub grupy.

A bo to cały M. Edelman. Ma za sobą chwalebny czas walki w getcie (gdzie dowodził jakąś mniej znaczącą organizacją bojową, no ale za to czerwoną!) ale niestety, jego polityczni pobratymcy w czasach nam wspólczesny postanowili zrobić z niego maskotkę typu "ludź Michelin" i dymają w niego luftu ile wlezie dzięki czemu wygląda PRAWIE jak pomnik.

Jak wiemy PRAWIE robi wielką różnicę. Pomniki dmuchane mają tę wadę że czasem uchodzi z nich powietrze przy akompaniamencie nieprzystojnych dźwięków, niestety. Zatem nasz Ludź Michelin a to palnie coś o Dmowskim,któremu intelektualnie i z uwagi na zasługi dla Polski do pięt nie dorasta, a to krzyczy żeby chwycić noże i faszyzm wycinać ("noc długich noży" w wydaniu żydowskim?), zauważy że po II WŚ w Polsce mordowano żydów tak samo jak podczas "Nocy kryształowej" w III Rzeszy, czy z pozycji autorytetu i nauczyciela demokracji w dyskusji o radiu które mu się nie podoba zawoła niczym Kononowicz "zamknąć, skończyć, zakazać!".

Taki to z niego pocieszny dziadunio.

Jeden z Kabaretu Strasznych Panów.

muls, 31 Maj 2007, 23:27

>duduś>>>>>a móglbyś zagwizdaćw miedzyczasie czy masz już sciskoszczęk?

Jest taka melodia z epoki: hej tam pod Krakowem, modra Wisła płynie, rozwaliła nam się swinia na polskiej krainie, na polskiej krainie!

Fiu, fiu, fiu....

Może to być?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.