Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

muls, 11 Cze 2007, 15:05

>generalnie cię rozumiem.Skoro wszyscy juz są zydami w twoich opisach to trudno znaleść

>właściwych.

A broń boże wszyscy!

Tylko ci którzy są do władania przeznaczeni.

Namaszczeni.

PROFESORY.

• Redaktorzy

To już jest tzw. zajob. Wszędzie widzi Żyda, zwłaszcza jak profesor. Zaraz, zaraz... Coś mi świta! Dudi, oblali cię na sesji letniej, zgadłem? Jak mogli, takiego czystego, takiego narodowego... Nic, tylko zmowa, Geremek kazał.

muls 11 Cze 2007, 15:07

duduś>>>>czy ci telefon odcieli?.Myslałem żę masz czerwona linie do ojczulka.NO OOOOOOO......?

Bardzo dużo tych linii musi mieć ojczulek (do każdej owieczki full duplex) i stąd zapewne spotykany w prasie termin "czerwona pajęczyna". Mulsie, też masz terminal? No przyznaj się!

jozwa maryn, 11 Cze 2007, 15:56

>To już jest tzw. zajob. Wszędzie widzi Żyda

O, Józwa!

A propos, szmonces taki:

- Dzień dobry się panu!

- Jaki on dobry jak ja pana widzę?

• Redaktorzy

Tak właśnie profesor-syjonista cię przywitał na egzaminie, biedaku? Nic to, wrzesień też dla ludzi. Do tego czasu ochłoniesz, zaś ekspedientka w supermarkecie nie wyda ci reszty. I rozpoczniesz krucjatę na rzecz oczyszczenia handlu z Polaków, a już zwłaszcza tych, którzy ukrywają swojske nazwiska kończące sie na -buła, -ciuk, -czyk itp. pod ładnie brzmiącymi pseudonimami jak Miller czy Rozenbaum.

muls 11 Cze 2007, 16:11

nowy>>>strugasz wariata -nie wiesz jak działa szpica propagandowa.Ty pierwszy szpicowy.

muls, nie, nie wiem, więc opowiedz bajeczkę dziaduniu o działaniu "szpicy propagandowej"

A tak BTW czy byłeś już na filmie, który ci polecałem?

jozwa maryn, 11 Cze 2007, 16:48

>Tak właśnie profesor-syjonista cię przywitał na egzaminie, biedaku?

Nie, powitanie brzmiało: "Coś pan - przyszedł na mecz bokserski?".

Nie wdziałem bowiem marynarki. :)

muls, 11 Cze 2007, 16:53

>dobrze jakbyś duduś przejrzał wreszcie archiwa i dowiedział się cos o przedwojennych profesorach

>żydach(wybitnych) przesladowanych przez takich rozdeptanych endeków jak ty.

Tak mieli źle?

Dlaczego nie uciekli do Niemiec?

Zaczęła się forumowa krucjata?

Zaczął jarmaryja, a teraz jozwa maryn próbuje kontynuować kolczykowanie forumowego bydła antysemickiego, a mulsik jak zwykle lata po oborze i z doskoku kąsa po nogach.

jozwa, przecież większość z nas jest w 100 % anonimowa, więc o sobie wiemy tyle co napiszemy tu na forum. Niektórzy tworzą kreacje, które są wirtualne raczej i dość luźno przystają do rzeczywistości. Podejrzewam, że większość z napastliwych hardcorowców w realu takimi nie jest, bo ma rodziny, pracodawców lub klientów. Jedynie hardcorowcami na maksa mogą być pensjonariusze psychatryków lub ZK.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.