Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Horst - Ty dziadzie, wyleciałeś z ambony i łeb huknął o posadzkę... rozumiem, że wentyl bezpieczeństwa musi być ale dlaczego musisz rzygać mentalnie akurat tutaj?!

The odd get even.

anihilator,

nic w tym dziwnego mój drogi aniu... po prostu jestem towarzyski - ja tu znam wszystkich i wszyscy znają mnie ;-D czy chcesz na mnie nasłać chłopaków z abecadłem na kurtkach oraz mole ksiązkowe od Kurtyki, żeby wyjaśnić, skąd się tu wziąłem i jakiego kiedyś miałem nicka?! przecież ja tego nie ukrywam ;-) pa!

x.

• Redaktorzy

To w końcu ilu was jest, Horst, mógłbyś podać oficjalny nowy nick? Bo ja tu już widze zdaje się dwa. Anonimowość anonimowością, ale po co się powtarzać w rozmowie?

Najlepsze to chyba bę.dzie to, jak sie okaże, że nasz wielonickowiec sam sobie włączył ignora na wątek Polityka, co po ostatniej przebudowie dołu strony mogło mu sie przypadkiem zdarzyć. Sprawdź, Horsty w swoim profilu, czy tak nie jest :-)

jar - znakomita teza!!!! Popłakałem się ze śmiechu!!!

Horst - zdejmij moher z głowy, spadł Ci na oczy, przestań klepać zdrowaśkę tylko sprawdź czy nie ignorujesz wątku polityka :)))))))) LOL

The odd get even.

jar1,

bingo! idę o zakład, że tak to się odbyło LOL ;-D

a tu od razu pohukiwania Horsta (na fot.) - To lewacka prowokacja! prowokacja! ;-D

x.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

no super panowie we własnym sosiku i we własnym stylu, same meritum

czysta nawalanka, super, a przebudowa jest nie najlepsza ale nie do tego stopnia aby ignorować jakikolwiek wątek

jeszcze nigdy nie ignorowałem żadnego wątku

theli28, 19 Cze 2007, 13:31

>noooooooooooooooooooooooo, jesteś :) udało się - to podziękuj ładnie jarusiowi, bo byś, stara

>niedołęzna klecho, musiał konkurencyjne wątki zakładać :)

nie używaj przy panu jar1ku wyrazu "stary"

co ja bym musiał to ja wiem- ach ta wasza pasja wróżenia co kto zrobiłby..

nie ignorowałem żadnego wątku..

też tego swojego dawniej o papieroskach

stary niedołężny komuchu- no jeśli już tak bardzo kochasz napierd.. typu piaskownica, co od parunastu postów tu was zajmuje..

ale żeś się Horst wk***ił, no nie ma ch*ja we wsi... niech ci tylko żyłka pierdząca nie pęknie, nie napinaj się już tak! w końcu przeszedłeś lukarową door selection i wlazłeś do wątku "polityka"... i znów ryjek - especially 4U ;-D

x.

"nie ignorowałem żadnego wątku"

idziesz w zaparte!!

to skąd taki wątek:

Ukryta Zawartość

nie Ty go założyłeś? widać ta ambona wysoko była.......jebnięcie głową też solidne, aż echem po kosciółku się rozeszło...

Ukryta Zawartość

The odd get even.

>Horst, całkiem niechcąco zaprezentowałeś nam tu podstawową cechę pisdrakowej mentalnosci obywatela IVRP.

Sam coś sobie spierniczyłeś - ale zanim sprawdziłeś siebie samego, już zdążyłeś wszystkich naokoło nawyzywać od komuchów, lewaków - że to musi być spisek wrogiego układu.... Jaja, jak berety :-)

To jest ta Tandeta Horst, o której pisał MK.

jar - nie dość że sam spierniczył, nie sprawdził samego siebie - to już miał listę :):):)

a na sam koniec twierdzi że nie ignorował wątku, czyli - nic nie spierniczył.

Horst - takiej poPISuwy to dawno nie było.

The odd get even.

O Horst, znaczy się wziął tabletki. Horst znalazłem kawałek o Tobie. Znajduje się na płycie " In the court of the crimson king" King Crimson. A więc proszę państwa (jak to mawia Piotr Kaczkowski) strona pierwsza utwór pierwszy;-)

nie ignorowałem żadnego wątku, i tyle, aż tak krótkiej pamięci nie mam

ani wątku ani czegokolwiek

theli a skoro tak miło się napierniczamy to dla pewności powiedz, czy ten twój epitet "klecha" to u ciebie jest gorszy niż np Pęczak, Jagiełło (twoje SLD lubusie), a kościół to gorzej niż zamtuz.. ?

oj jaka w tobie zapiekłość, szkoda że po prostu nie mógłbyś ignorować KK, po co ci te pojęcia?

no chyba że do napierdalania bez dania racji :-)

"nie ignorowałem żadnego wątku, i tyle, aż tak krótkiej pamięci nie mam"

no to wytłumacz drogi Horscie, tak na spokojnie - co się stało? Dlaczego wątku polityka nie widziałeś? Połóż się na kozetce i opowiedz.

The odd get even.

jar1, 18 Cze 2007, 21:03

>Dudi, teraz to Ty mnie rozśmieszyłeś :-)

>

>Najlepiej to wierzyć w te materiały, co to nikt ich nie widział, ale wiadomo, że są :-) Ha,ha.

>Ale jak zwykle, jak nie można znaleźć coś rzeczywistego, to na pewno były... I więcej, w tych co to

>były, ale już nie ma, to już takie rzeczy są, że wicie, rozumicie... A Ty widziałeś je na własne

>oczy, albo masz takie materiały, że głowę dasz sobie uciąć? I na jakiej podstawie można stwierdzić,

>że te których i nikt nie widział są prawdziwe?

>One przecież musiały być, bo Wałęsa to zdrajca? Prawda? Tak, niewiadome jest dużo straszniejsze od

>wiadomego.

>Nawet przeciwnicy Wałęsy przyznają, że Wałęsa dostał jedynie kopie dokumentów a nie oryginały w 95

>roku. Więc nie piernicz dyrdymałów. Te chore urojenia są wytworem chorej i zawistnej wyobraźni (...)

Że były to kopie to twierdzi Wałęsa. A jak wiadomo - o Wałęsie nie wiadmo (sic!) kiedy mówi serio a kiedy nie.

Ja twierdzę że Wałęsa, dzięki zgodzie UOP-u wypożyczył sobie teczkę z oryginalnymi materiałami po czym zwrócił je ale w zalakowanej kopercie z wypisanym na wierzchu zastrzeżeniem aby nie otwierać koperty bez zgody Prezydenta. To zastrzeżenie było respektowane dopóki Wałęsa był prezydentem, jednak kiedy urząd objął Kwaśniewski, on, jako prezydent wyraził zgodę na otwarcie zalakowanej koperty i wtedy okazało się że brakuje kluczowych dokumentów takich jak: zobowiązania do zachowania tajemnicy i pokwitowania odbioru pieniędzy.

Jak wytłumaczyć to zainteresowanie Wałęsy teczką jakiegoś tam "Bolka", ktorym przecież nie był, w połączeniu ze "znikniętymi" dokumentami?

Odniosłes się jednak tylko do pierwszego postawionego przeze mnie pytania.

Co z materiałami uratowanymi cudem od zmielenia? Swoją drogą w życiu Wałęsy dużo cudów. Cudowne "wyrolowanie" esbeków tuż przed przeskoczeniem przez płot, sam skok przez płot, cudowne ocalenie przed porwaniem w worku przez Gwiazdę, cudowne uratowanie papierów we młynie, cud z przyznaniem się do współpracy w godzinie szczerości która miała miejscegdy Macierewicz uajwniał materiały SB i cud z odwołaniem tego przyznania nazajutrz... ciekawe to rzeczy,,,

No i jeszcze tych 52 "Bolków".

Zatem Jar myśli nad opowiedziami a my tymczasem wspólnie "chwalmy łąki umajone"!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Horst przyznaj się, zapomniałeś łyknąć z rana Xanaxu 0,5mg i od razu pomieszania zmysłów dostałeś...

bez piguły nie ruszasz się z betów, co? LOL ;-)

x.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Redaktorzy

"Co z materiałami uratowanymi cudem od zmielenia? Swoją drogą w życiu Wałęsy dużo cudów.[...]"

Cudowny upadek ZSRS, cudowne odzyskanie niepodległości przez Polskę, Cud nad Wisłą... W historii tego kraju jest za dużo cudów. Ludzie małej wiary mówią po prostu: za dużo cudów. Ludzie sprytni najpierw rzecz zwyczajnie wyjaśnialną nazywają cudem, a potem mówią: za dużo cudów. Cud przeskoczenia przez płot... Cud porannego wypróżnienia... Samo robiłem to wielokrotnie ale nie sądziłęm, że jestem przy tym obiektem interwencji boskiej.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.