Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

>dudivan

>Jeśli mu palmy nie pasuję, zawsze może się przeprowadzić na Spitzbergen...

Spitzbergen ?! A z których to Spitzbergenow, sefardyjskich czy aszkenazyjskich ?

Ja Ciebie dudi natychmiast sze zapytuje, czy Ty tym Polinezyjczykom napewno dobrze zyczysz ?!

>W Polsce też jest mnóstwo ludzi, którzy upodobali sobie tereny zalewowe rzek,

>po prostu lubią być co roku zalewani powodzią...

...albo zalewać wódzią... tak tak, wiem, ale dla kogo wlasciwie, Dobry Bóg te tereny stworzyl ?

A takze rzeki i morza ? Moze nie dla ludzi ?

Dla krokodyli ? Piranii ? Rekinow finansjery ? Pana Spitzbergena ?

>Gdyby nie lubili to chyba przeprowadziliby się wyżej, nie?

Pan Spitzbergen wyraznie nie lubil i dlatego przeprowadzil sze na 102 pietro wiezowca na Manhattanie !

I co ? Nawet tam Dobry Zydowski Bog go dorwal i - spalil zywcem !

To ja sze Ciebie dudi jeszcze raz zapytuje ! Po co on sze ma przenosic ? Gdzie tu interes ? Gdzie - LOGIKA ?

Vlad, 26 Lip 2007, 13:06

>Spitzbergen ?! A z których to Spitzbergenow, sefardyjskich czy aszkenazyjskich ?

Z norweskich, nieszczęszcze ty moje!

>Ja Ciebie dudi natychmiast sze zapytuje, czy Ty tym Polinezyjczykom napewno dobrze zyczysz ?!

Jo!

>...albo zalewać wódzią... tak tak, wiem, ale dla kogo wlasciwie, Dobry Bóg te tereny stworzyl ?

>A takze rzeki i morza ? Moze nie dla ludzi ?

>Dla krokodyli ? Piranii ? Rekinow finansjery ? Pana Spitzbergena ?

I dla piranii i krokodyli i ludzi - którzy mają z nich rozumnie korzystać!

Np. nie włazić z gołymi girami do rzeki!

Albo włazić - ale uprzednio wrzuciwszy granat!

>Pan Spitzbergen wyraznie nie lubil i dlatego przeprowadzil sze na 102 pietro wiezowca na Manhattanie

>!

>I co ? Nawet tam Dobry Zydowski Bog go dorwal i - spalil zywcem !

Ty chyba czytujesz Gazetę Wyborczą! Za sterami samolotu nie siedział Pan Bóg ale Pan Al-Shehhi!

>To ja sze Ciebie dudi jeszcze raz zapytuje ! Po co on sze ma przenosic ? Gdzie tu interes ? Gdzie -

>LOGIKA ?

Interes? To ja sze ciebie zapytuje ile mozna stracić?

A m-kurka dalej donosi:

"Nie da się przez cztery lata przebierać tandety, szmiry, ciemnoty, fanatyzmu w ornat polskości i patriotyzmu. Choćby ten ornat świecił cekinami i jako popkulturowe opakowanie, na miarę naszej popkultury remizowej, skutecznie odwracał uwagę od treści, w końcu ktoś spojrzy na gębę kapłana', przypadkiem, z ciekawości, dla zasady. Kiedy zobaczy kto do niego przemawia, zacznie w końcu słuchać co do niego mówi, nawet ten prościutki jak sznurek do snopowiązałki elektorat załapie, że ktoś im tu próbuje sprzedawać kit. Ta polityczna akwizycja zmęczy ciemny lud, ileż można przełykać przeterminowana owsiankę. Akwizytorzy z PiS są cwani, oni nie sprzedają zwykłego kitu, kuli podświetlanej na fioletowo, zestawu ostrzałek do widelców. Oni sprzedają narodowe świętości. Na straganie PiS w dzień targowy takie słychać wciąż rozmowy. Długopisy metrowe z papieżem sprzedaję, woda święcona, odstrasza komunistów i leczy kurzajki, replika szabli marszałka plus gipsowy odlew kasztanki w skali 1:4, rąbanka jeszcze z czasów wojny, przemycana z Mokotowa na Targówek. Gdyby tego było mało, mamy towar spod lady, kaaaaajdanki ściągnięte z transplantologa, taaaaaśmy Józefa na CD, przeeeecieki z IPeeeeeNuuu. I tak 24h na dobę PiS handluje chłamem, pokazując światu Polskę jako stadion w Warszawie, na którym odbywają się zgoła inne zawody niż sportowe.....

..Za 40 lat, Kwaśniewskiemu będą pamiętać UE, NATO, Ukrainę, bo to są rzeczy wielkie i choć mnie mrozi na samą myśl, że mniejsze zło z PO, będzie się musiało dogadywać z większym złem z LiD, to wiem, że tylko to może zatrzymać średniowieczny kurs PiS, z toruńskim szamanem pod pachą. Czy ja mówię, że postkomuna to coś miłego dla nas?? Absolutnie nie! SLD zasługuje na los AWS, wszyscy byli umoczeni i to po pachy, zresztą która z tych organizacji politycznych w Polsce, bo o partiach mówimy, na wyrost nie zasługuje na los AWS? Niestety Bóg po coś nam to SLD, PO, PiS, SO zostawił, nie mam pojęcia po co, gdyby sobie z nas nie żartował, zabrałby całą tę estradę polityczną i zesłał do Polski nowoczesną młodą, uwolniona od historycznego rewanżyzmu partię. Obojętnie jaką, lewicową, liberalną lub prawicową, ale profesjonalną. Bóg jednak chciał inaczej. Zostawił nam PO i do pary PiS lub LiD, pozostawił prawdopodobnie dla celów dydaktycznych. Na początek mamy się nauczyć odróżniać ludzi upadłych od szatana w ornacie. Wybór jest taki, albo robimy reformy i szykujemy Euro 2012 i to mogą zrobić tylko fachowcy, nie ważne jaki jest ich poziom moralny, misjonarze i siostry miłosierdzia tego nie zrobią, albo będziemy w 2012 roku oglądać ceremonię otwarcia ME jakiej jeszcze świat nie oglądał. Szaman z Torunia będzie błogosławił podparte żerdziami stadiony, prezio bliźniak zablokuje mecze grupowe Joaniną, a jego brat strateg odśpiewa hymn narodowy. My nie mamy wyjścia, módlmy się o pełną kadencję by pozbyć się PiS raz na zawsze, jeśli te modły nie zostaną wysłuchane, módlmy się, żeby bezpłciowy Olejniczak nie został zastąpiony przebojowym Millerem lub Janikiem i żeby ta PO faktycznie była inna niż PiS, bo co do tego też pewności nie ma. Chyba wszystko, co jako wierzący wyborcy możemy zrobić, niewierzący niech trzymają kciuki..."

>dudivan

A te piranii, dudi, to one moga sobie gole plywac ?!

To KTO tu jest - KORONA STWORZENIA ?! Oni czy My ?!

Zapewniam Cie dudi, ze nad Ukajali wrzucilem nawet dwa granaty,

trzy papaye i wypialem ananasa, i tylko o malo co nie stracilem banana i kokosow !

To wogole nie dziala !!!

>Za sterami samolotu nie siedział Pan Bóg ale Pan Al-Shehhi !

To kto tak naprawde tym wszystkim steruje, Bog czy Pan Al-Shehhi z kolegami ?

A gdyby bomby byly mocniejsze i wybily cala ludzkosc stworzona przez Boga ?

To co by On szedl nam powiedziec ?

Upsss ? Ze trudno ? Stalo sie ? Ze zrobi nas jeszcze raz ?

To ile tu w koncu mozna stracic (oprocz giry nad Ukajali) ?

Moze ten Twoj zydowski Bog, raz by cos sensownego i LOGICZNEGO zaproponowal ?!

jar1, 26 Lip 2007, 13:57

>dudi, a kiedy Rydzyk przeprosi Owsiaka za kłamstaw? Guru ma za to wyrok sądowy(...)

Ja nie wiem za co Ogóru ma wyrok.

Może za obrazę, jak Macierewicz w sprawie z powództwa gen. Dukaczewskiego?

Macierewicz stwierdził, że Dukaczewski jest winien burdelu w służbach specjalnych, ten zaskarżył go o obrazę i wygrał, przy czym SĄD NIE ROZPATRYWAŁ CZY DUKACZEWSKI FAKTYCZNIE NABROIŁ W SŁUŻBACH CZY NIE.

Tak wygląda sądzenie się w Polsce.

Więc pytam cię, jar, czego dotyczył wyrok?

Bo mi się nie chce sprawdzać.

Z tego co pamiętam RM oskarżyło Owsiaka o to że na jego koncertachpleni się narkomania i pijaństwo.

Może sąd nie badał czy tak jest w istocie a stwierdził jedynie że Jurek czuje się tymi oskarżeniami obrażony?

Vlad, 26 Lip 2007, 14:33

>>dudivan

>

>A te piranii, dudi, to one moga sobie gole plywac ?!

>To KTO tu jest - KORONA STWORZENIA ?! Oni czy My ?!

Oni! Ci piranii!

A propos - oko się urwało, temu misiu!

>Zapewniam Cie dudi, ze nad Ukajali wrzucilem nawet dwa granaty,

>trzy papaye i wypialem ananasa, i tylko o malo co nie stracilem banana i kokosow !

>To wogole nie dziala !!!

To spróbuj strzelić z działa!

>>Za sterami samolotu nie siedział Pan Bóg ale Pan Al-Shehhi !

>

>To kto tak naprawde tym wszystkim steruje, Bog czy Pan Al-Shehhi z kolegami ?

Wszystkim sterują Żydzi, to już przecież dawno ustalilismy, nie?

>Moze ten Twoj zydowski Bog, raz by cos sensownego i LOGICZNEGO zaproponowal ?!

Flaszka na dwóch?

jar1, 26 Lip 2007, 13:57

>dudi, a kiedy Rydzyk przeprosi Owsiaka za kłamstaw? Guru ma za to wyrok sądowy.

>kaczorka juz przeprosił, nawet bez wyroku. Czyli jak się boi to nawet przeprasza....

jar przeca Rydz nie przepraszał bo nic nie powiedział, to wszystko była manipulacja;-)

jar1, 26 Lip 2007, 16:43

>(...) wczoraj o tym media doniosły.

Tyle razy piszę młotkowi co warte są te jego media i jak grochem o ścianę!

Masz tu, poczytaj sobie:

Telewizja pokazała

A uczeni podchwycili

Że jednemu psu gdzieś w Azji

Można przyszyć łeb od świni

Wykrył pies bimbrownię na czas

Wycinanki robi wujek

Jak smarować margaryną

Telewizja transmituje

Ło di ri di dla młodzieży

W Skierniewicach dwie kotłownie

Jak gonili hitlerowca

To mu opadały spodnie

W telewizji czterej znawcy

Od nawozów i od świata

Oczekują, co się zdarzy

W Gwatemali za trzy lata

Masy pracujące stracą

Gdy realna płaca spadnie

Gwatemala nie dostrzega

Że elita władzę kradnie

Stal się leje, moc truchleje

Na kombajnie chłop się szkoli

Na dodatek wygrać można

Końcówkę od banderoli

W telewizji pokazali

Wczoraj kości chudych dzieci

Zastrzelonych gdzieś w Angoli

Pokazali świeże groby

Świeże groby zawsze wzruszą

Obojętnie, gdzie kopane

Jak porosną, wyjdzie na jaw

Kto szczuł i co było grane

Usia, siusia, cepeliada

W ogródeczku panna Mania

"Chmurka" się przejęzyczyła

Jaja nie do wytrzymania!!!

W telewizji ogłosili

Wczoraj wyrok na kasjera

Za kradzież czterech tysięcy

Cztery lata, pięć miesięcy

Patrzy prawy obywatel

Mija dzień za dniem, godzina

A z nim razem na kanapie

Relaksuje się rodzina

Z telewizji jego matka

Z gazet dzieci do zrobienia

Żona jakby wzięta z radia

A on cały z obwieszczenia

PISowski "UKŁAD" boi się komisji sledczych. Dlatego sprawa działan CBA wobec Leppera nie będzie wyjaśniona, nie doczeka się tez wyjaśnienia śmierc Blidy, ani wiele innych afer w które uwikłane do szyję jest PIS!

xanax! Wy sie nie operdalajcie! Som nowe ekscytujonce fotki premiera Gosieskiego z urlopu, a wy co, @#$%^

Podaje kontakt

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

koniec kato-pisdracko-bolszewickej sitwy jest już bliski. Świadczy o tym mała aktywność prorządowych obrońców uciśnionych-u-władzy. Gdybym nie robił wpisu co jakiś czas, ten wątek całkiem by upadł z powodu apatii forumowych pisdraków zniechęconych już całkiem swoją bezsilnością... A tak, czasem dają jeszcze niemrawe oznaki wiernopoddańczego lizidupstwa.

Qubric, 29 Lip 2007, 09:12

>koniec kato-pisdracko-bolszewickej sitwy jest już bliski...

blablabla...

co to kubrik, już po urlopie?

może napisz gdzie wypoczywałeś? zamiast tych swoich prognoz, jesteś jak JKM co to obiecuje upadek socjalizmu, Unii i ZUSu d dziesieciu lat

Qubric, 29 Lip 2007, 09:12

To normalne w takim przypadku - wódz jeszcze nie określił kierunku natarcia, a sami sytuacji nie są w stanie ocenić. Populizm jest w sprzeczności z własnym zdaniem. "Po prostu strach się bać" ;-)

Poplecznicy Kaczorów zamilkli bo o czym tu gadać? Wakacje - to raz, w polityce nic ciekawego się nie dzieje, bo to co w telewizji to tylko igrzyska dla ludu i potliwość marnych dziennikarzyn obstawiających czy będą wybory czy nie, tudzież pot na skroni Leppera, a przecież tak naprawdę mamy stabilizację i karawana swoim tempem idzie naprzód - to dwa,

Najważniejsze to, ze w międzyczasie miała miejsce wielka bitwa o Wolność Słowa czyli największa dotąd w historii akcja przeciwko RM i ta wojna została wygrana a agresorzy sromotną ponieśli klęskę! Ha! :D

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.