Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

jar1, 10 Sie 2007, 19:39

>>P.S. Dzieci izraelskie są inne od pozostałych: biją po twarzy stewardessy w samolotach, palą

>dywany

>>w hotelach i robią kupy do umywalek.

>

>A księża to zboczeńcy, pedofile i złodzieje.

"Ale o co chodzi? Dlaczego znowu tak pokrętnie? Jakieś kompleksy?"

"No nie, to rzeczywiście wychodzi Ci tak mimochodem. Naprawdę masz już takie problem z 'powstrzymywaniem'? ;-)"

"Przecież chyba wiesz, co chciałeś wyrazić pisząc tamte słowa?"

"Możesz powiedzieć o co Ci chodzi?"

"Czy możesz odpowiedzieć jaki był motyw i jakie to neuronowe połączenia w Twoim mózgu spowodowały, że ten tekst o" księdzach "wstawiłeś tu"?

jar1, 11 Sie 2007, 01:25

>>A chyba nie posuniesz sie do stwierdzenia, ze Chrystus robil kupe ?!

>

>A co robił jak mu sie na sranko zebrało, co? Przecie to Syn Człowieczy. W czym problem?

"Czy możesz odpowiedzieć jaki był motyw i jakie to neuronowe połączenia w Twoim mózgu spowodowały, że ten tekst o" Synu Człowieczym "wstawiłeś tu"? Czy tak objawia się zwarcie na odbyt?

A tu dla przypomnienia, że zaszedłeś za daleko i w niewłaściwym kierunku

jar1 17 Mar 2006, 12:29

"A co do wiadomej osoby, to jeśli myślimy o tej samej, to mam nadzieję, że jeśli zbłądziłem to mi wybaczy - raz już w życiu do niej dostałem rozgrzeszenie..."

Panie, cóś dziwnego wisi w powietrzu. Prezydent z Tuskiem wracają na per ty, a frontmanów PO, czyli Niesiołowskiego i Komorowskiego w mediach brak. Lepper chory, a brzytwy sie łapie, ale przed październikiem na bank utonie. Może PO zrozumiało, że razwiedka nie wszystko może? Łoj, będzie jeszcze gorąco na forum. ;)

ty nowy...nie strugaj wariata.ulubiency sypia sie co? nie sa juz takie piekne.Moze puscisz ta swoja prasowke jak to drzewiej bywalo.Nie czytasz juz gazet_.Lomoca juz do drzwi tylko ze jeszcze nie do twoich.

jar1, 10 Sie 2007, 20:25

>Psy też robią tylko kupy a wszyscy je kochają .

Nieprawda! Nie znoszę psów i ich właścicieli. wielokrotnie o tym na tym forum pisałem. Uważam ludzi odczuwających potrzebę trzymania w obejściu jakiejś gadziny, która jest bezużyteczna pod względem gastronomicznym, kuśnierskim lub strażniczo-ochroniarkim za to pożyteczna w dziedzinie aromatycznej!

Zwierzęta charakteryzują się aromatem nieznośnym dla NORMALNEGO człowieka!

A już napewmo osobniki hodujące w osiedlowych klitkach typu M-x, owczarki niemieckie, podhalaśskie czy dobermany - są psychicznie chore!

muls, 11 Sie 2007, 08:26

>ty nowy...nie strugaj wariata.ulubiency sypia sie co? nie sa juz takie piekne.Moze puscisz ta swoja

>prasowke jak to drzewiej bywalo.Nie czytasz juz gazet_.Lomoca juz do drzwi tylko ze jeszcze nie do

>twoich.

Haha! Fan Kamińskiego - człowieka, który żył w totalu i o tym nie wiedział! Hahaha!

Nie miał racji Kaczyński, że wykluczył odpuszczenie resortów siłowych, sprawiedliwości i Marszałka Sejmu?

Gdyby odpuścił, wywróciliby jego rząd już dawno. Próbowali wyjmować mu po kolei cegiełki z gmachu rządu (taśmy Begier, hamburgery wożone samochodem służbowym, policyjne taxi (nie zdziwiłbym się gdyby radiowóz był spreparowany), wyjście Marka Jurka, seksafera, doktorat premiera, córka prezydenta, wkręcenie Marii Kaczyńskiej, nagrania Rydzyka, Kaczmarek itp.) ale jak dotąd idzie znienawidzony "powszechnie" program pewnej telewizji zwanej T R W A M. Zastanawia mnie postawa byłego ministra Kaczmarka, bo: nie wraca z urlopu, zamiast trzymać gębę na kłódkę do czasu wyjaśnienia sprawy, nielojalnie miele ozorem na lewo i prawo dokładając Ziobrze, Wassermanowi (nagle go okradli w rządowym ośrodku, bingo!), ośmieszając służby obecnego Prokuratora Krajowego (zabrali komputer syna i grę) itp.

Mam sporo do zarzucenia obecnemu rządowi, ale na jego obronę musze powiedzieć, że w tak trudnych warunkach żaden rząd w Polsce jeszcze nie pracował. Ta nieustająca hucpa medialna i nie tylko, utwierdza mnie w tym, że stare przegrywa i próbuje mocno i dotkliwie kąsać i dlatego Kaczyńskim jeszcze raz zaufam i w najbliższych wyborach będę głosował na PiS. No, hardcorowcy :))

nowy>>>>i tak trzymaj.Pocieszajace jest tylko to, ze glupota nie jest zarazliwa.I z ciebie nie przejdzie na dzieci.Hahaha a abonament na TRwam juz wykupiles? .Bedzie dodatkowy w celu przeznaczenia pieniedzy na utrwalanie wiary w stoczni gdanskiej.

autocytat

...musze powiedzieć, że w tak trudnych warunkach żaden rząd w Polsce jeszcze nie pracował.

przesadziłem, bo zdecywowanie gorszą sytuację w Polszcze mieliśmy podczas obrad Sejmu Czteroletniego, kiedy podkupowano (euro)posłów, Targowica, zorganizowane prowokacje, upominania sąsiadów... teraz jednak łatwiej, bo obcych wojsk nie ma i Austro-Wegry ubyły, ale sprzedawczyki wciąż w modzie.

mulsiku, ostatni raz się do cię odzywam, bo mam nadzieję, że materiału do przemyśleń starczy ci na długo.

muls, 11 Sie 2007, 09:51

>Pocieszajace jest tylko to, ze glupota nie jest zarazliwa.I z ciebie nie

>przejdzie na dzieci.

nie pocieszaj się, przejdzie, oj przejdzie na dzieci, bo twoja pula genów, którą ich obdarowałeś w myśl nauki odrzucanej przez Giertychów kod genetyczny głupoty jednak Z A W I E R A. Obserwuj! Bądź czujny!

nowy>>>ale pierdolita!.Ale nowy ,jesli myslisz ze ja to czytam co ty piszesz, to .....ty pisz dalej.Teraz przynajmniej rozumiem ze te twoje prasowki z gazet zapewnialy jakis poziom do przyjecia. .Ty jako nowy .........no pisz dalej.To taki koncowy okres zdziecinnienia.Nie potrwa to dlugo jesli chodzi o ciebie jak i o twoich ulubiencow.

>Nowy, całość Twoich ostatnich wpisów mogę podsumować jedynie tak: rzeczywiście, poważnie do bólu potraktowałeś słowa wodza, że nikt nam nie wmówi, że białe to białe a czarne to czarne.

Totalna żenada.

A ja zaufam jeszcze raz PO i mam nadzieję że nie zawiodą mojego zaufania i nie zrobią koalicji z nacjonal-socjalistami z PIS. Przed wyborami 2005 roku bylem gorącym zwolennikiem PO-PISu, ale z perspektywy czasu dobrze się stało że PIS wolał koalicję z siłami bez rodowodu solidarnościowego, bo PIS nie ma w ogóle szacunku dla najnowszej historii Polski, dla dziedzictwa ideowego Jana Pawła II. Przez 2 lata zakłamywana była historia najnowsza i na siłę promowano ludzi takich jak Gwiazda czy Walentynowicz umniejszając lub wręcz marginalizując rolę Wałęsy, zaś udział Kaczyńskich w obradach okrągłego stołu stał się wstydliwym faktem o którym bliźniacy by woleli zapomniec.

pamiętajcie:

- "GŁOSUJĄC NA PIS, GŁOSUJESZ NA SAMOOBRONĘ!!!"

jar1, 11 Sie 2007, 14:46

>Żałosne, Nowy, żałosne - tak jak ta cała IVRP. Jak to matka_kurka najlepiej określiła - TANDETA !

>:-)

:-)

prl BIS 3cia RP wróóóć niech dzjadzia jar1ek poczuje się wreszcie jak

za starych dobrych czasów- witaj wiosno rózowych łysych emerytów!

stary dobry "dom starców" imienia wałęsy, michnixa, khe khe 1980roku

o sierpniu sierpniu, 1981

jar1ku srajku dziadu, to twój czas

takich frajerów post-prlowskich którzy myślą sobie

(przeżuwająć własną sztuczną szczękę)

że można 50t razy wkroczyć do tej samej rzeki

(nie udław się protezą dziadu)

Horst, 11 Sie 2007, 15:00

>stary dobry "dom starców" imienia wałęsy, michnixa, khe khe 1980roku

>

>o sierpniu sierpniu, 1981

>

>jar1ku srajku dziadu, to twój czas

>

>takich frajerów post-prlowskich którzy myślą sobie

>(przeżuwająć własną sztuczną szczękę)

>

>że można 50t razy wkroczyć do tej samej rzeki

>

>(nie udław się protezą dziadu)

Ot, i cała moralan odnowa IVRP.

Brawo, Horst. Już tyle tego gówna naprodukowaliście, że was zaczyna w końcu zalewać. :-)

Ale najciekawsze przed nami. Bedzie zabawa ;-)

noster>>>a ja jak sie dowiem ze PO zacznie zapominac sie i zapomni o rozliczeniach z kurduplami -to glosuje na SLD- pierwszy raz w zyciu.Pierwszy raz w zyciu odczuwam potrzebe wyrzucenia tego smietnika na pysk.Na zbitą mordę.

>muls, ja tez mam nadzieję, że PO zbyt naiwne nie będzie.

Jest na ten teamat tekst Matki_kurki (zresztą dwa ostatnie), gdzie suchej niktki nie zostawia na Tusku, nazywając naiwniakiem.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"...Gdyby straszenie naiwniakiem nie dało rezultatu, to strateg i tak unika komisji, bo naiwniak musiał zapłacić taką absurdalnie wysoką cenę za wcześniejsze wybory. Tak czy siak, ten frajer naiwniak jak po sznurku wlazł w malinowy chruśniak stratega i tylko patrzeć jak znów będzie igieł z pośladków dobywał. Jak taki mądry jestem to co miał robić? Tu nie trzeba być mądrym, każdy głupi wie, że nie trzeba było robić NIC. Po prostu czekać, Romek już wczoraj piał o komisji, Jedzrej pieje od dawna, naiwniak złożył wniosek, zatem mamy dwie pieczenie na jednym ogniu. Mamy komisję CBA i koalicję, której nikt nie chce zerwać, w realiach nawet dla tej koalicji warunki współpracy sięgają wyżyn absurdu. Jedni koalicjanci będą lustrować innego koalicjanta, by zbudować IVRP, przecież kwestią czasu w tych okolicznościach i to kwestia kilku miesięcy jest kompletna degrengolada całej trójki. To jak bardzo strateg trzęsie porami przed komisją, widać po tym co zrobił z Kaczmarkiem i to kolejny dar od niebios, który naiwniak frajer puścił mimo oczu i uszu. Już nie tylko LPR, SO, ale spora część PiS w postaci wysokiego urzędnika - ministra, krzyczy, że pod ladą sprzedaje się na lewo pluskwy, prowokacje, szantaże, prowokacje... "

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

jar>>i dlatego wlosy deba staja.Jak mozna byc takim IDIOTĄ.Niech te smieci w stanie rozkladu DOJDA konca.Niech to potrwa- wytrzymam.Tylko niech to gówno wreszcie zniknie.Jako cale gówno.Jakie rozmowy i z kim??????

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.