Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

muls, miałem to na końcu języka, ale czekałem aż sam to powiesz. Jesteś idiotą. Moralność spod znaku sołtysa z Wąchocka. Prosty chłop z wykształceniem, bez umiejętnosci samodzielnego myślenia i analizy.

Śpij dalej muls.

ale zebys zupełnie nie został bez pomocy lekarskiej.To uswiadom sobie ze balcerek to epizod,skok.A potem miała być dalsza polityka gospodarcza.żaden rzad nie starał sie ani w częsci kontynuować tego co zaczął i co osiagnął.Potem juz była tylko sielanka.Która trwa do dziś.Mimo rozwoju sprawy zadłużenia i reformy gospodarcze leżą.Zniechanie to też jest bład.A pocieszanie sie ze jak nie psuja, to już dobrze.Gratuluje rozumu.

mulsie, ale co on takiego osiągnął przepraszam ? Dwukotne chłodzenie gospodarki ? Upadek wielu przedsiębiorstw ? W miedzyczasie prywatyzacja "jak leci" na modłę jego kolegów co to pierwszy milion kradli.

Mul, nie wiem czy i na ile lekarz Ci pomoze, ale spróbuj muls. Co prawda wygladasz na skończonego idiotę, ale na odległość moge sie mylić :)

Masz tu mulsie, ten swój uczepiony stołka "epizod" :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

No, ale podaj mulsie argumenty in plus za balcerkim...hętnie poczytam i jeszcze raz rozwazę bilans zysków i strat jego polityki.

Straty społeczne(bezrobocie)będa cięzkie do przelicytowania, ale próbuj.

Wałęsa też chciał dobrze muls, tylko wyszło jak zwykle ...

Ukryta Zawartość

muls, ale to co teraz jest podoba mi się coraz bardziej...mam poczucie że idzie w dobrą stronę...ale dopiero od 2 lat :) ...to Ty masz kłopot z polubieniem tego co się teraz zaczęło dziac...

Ty chyba faktycznie uwierzyłeś, ze bez balcerka to tu by była Białoruś ?

Nonsens totalny.

Śmiało wklej tu jakieś streszczenie pozytywnych skutków działalnosci balcerka.

Tak jak obiecałem chetnie poczytam i porównam co za co.

A teraz radyjko muls...wyłącz znaczy sie :)

muls...ja wiem, ze mulsowaci chętnie by wszystkich widzących ich babole wystrzelili na saxy :)

....w ten sposób zostaną zadowoleni kosmici kalibru mulsa i zagłosują na kogo trzeba....no nie bardzo muls...a poza tym to Tobie sie nie podoba, wiec jak to mawia dudi...wiesz co masz robić...

lancaster>> niczego narzucać ci nikt nie będzie.Moze tylko 100% na PIS.Ja też.Albo na SLD.Bo lubiem komedyje.A balcerka zostaw już sobie.To nie twój kłopot ,ani nikt nie zamierza cie namawiac do lubienia blondynek.Przyjmijmy ze to nie na twój rozum. Wszystko idzie po twojej mysli.Prosci ludzie będa głosować jak ty..A może i nie będziesz musiał sprzatac mieszkań .A może kaczki załatwią jeszcze trochę miejsc pracy,bo przeca od tego sie zaczęło. Ogłosili to jako sukces negocjacyjny. Lancaster nie martw.Wszystko idzie w dobrym kierunku .Na 100%.

mulsie, masz jakieś konkrety do poczytania, czy moze stać Cię tylko na bajdurzenia ala donald, albo muls o niedocenionym przez kapitułę nagrody Nobla geniuszu balcerka ?

A teraz radio muls...co za natręctwo Cię dopadło, zeby chłonąć ojca dyrektora...

...ciężko się z takimi mulsowatymi(bardzo trafiony nick!) rozmawia....pytasz o proste rzeczy, a oni nawet małego opisu/tabelki wkleić nie potrafią...a jak juz wkleją, to znów sie okazuje, ze balcerek to najlepiej jakby u Łukaszenki eksperymentował...

...nie daj sie prosic...dawaj te linki muls. Gdziekolwiek w necie sie nie czyta, to wychodzi na to, ze brał 50Kzł za nic, a wcześniej za centralne sterowanie gospodarką.

Ukryta Zawartość

MAsz tu mulsie raz jeszcze mój punkt widzenia PRLowskiego speca od gospodarki centralnie sterowanej.

Zapodaj swój, o ile masz jakikolwiek, poza tym ze kaczory są bebe....a moze chcesz coś schłodzić muls ?:)

Ukryta Zawartość

mulsie, czy to prawda, ze balcerek był ministrem finansów w rządzie człowieka, który powiedział ze "pierwszy milion TRZEBA ukraśc" ?

Czy on to mówił do balcerka ? Bo juz nie pamietam jak to było dokładnie :))))

lancaster>>>nie ważne kto do kogo.Pierwszy trzeba ukraść.Ale ty jesteś młot, to jednak idż do roboty bo pierwszego ukraść nie potrafisz.Dlatego tak cie to wkurza.I ja to rozumiem.Jak kali ukraść krowa........

muls, młocie moralny idalnie pasujesz do platfusiatego towarzycha. Człowiek z zasadami :))))))

A teraz wklej jakikolwiek link....i nie denerwuj się...nie jesteś jedyny dla którego idolem jest pospolita miernota-balcerek.

Nie no muls, muszę to napisać sorry....jesteś pospolity "liberalny" debil. Liberalny w cudzysłowiu, bo liberał nie oznacza złodzieja, ale Polski "liberał" to widzę złodziej i to jeszcze dumny z tego....a jak ładnie tłumaczy, ze "trzeba". Muls buraku, nie trzeba...nie pamiętasz co Twój przygłupi idol nauczał ?

- kup jajko

- wysiedx je

- jak sie wykluje kura to ją zapłodnij

- kolejna kura

- kolejna

- otwierasz PO w której głupie kury łykają kit jak świeżynki

- skłądki muls, pamiętaj o składkach!

- milion kur płaci Ci po symbolicznej złotówce składki

- masz milion muls

A teraz do roboty, nie trac energii muls, balcerek bedzie z ciebie dumny....ale czy napewno ?

Przecież pierwszy milion TRZEBA ukraśc. Balcerek sie do Ciebie nie przyzna. Nawet on.

lancaster>>mysli nie zagadasz.Pierwszy trzeba ukraść.A ty jestes młot ,bo nie potrafisz.Nie załapałeś sie.A drugiej rewolucji nie bedzie.Koniec.Co najwyżej możesz pogadać.Ale w limuzynach już nie pojezdzisz.

Muls, zrozum mnie młocie...w Twoim wypadku nie chodzi o zadne rozwijanie horyzontów....

być może przyjdzie na o pora później....na razie wystarczy jak zrobi Ci sie mały otwór w balcerkowej puszce w której siedzisz....nie ma co szaleć na początek ze zmulsionym młotem :)

lancaster>>>>popatrz na to inaczej.Skąd u ciebie takie zamiłowanie do złodzieji.Co cie tak gryzie? wszystko już jest wygryzione.Milionów juz nie ma, a ty spac nie możesz.Balcerek już jest w historii, a ty dalej sie gryziesz.Ty sie zagryziesz lancaster.A balcerek na to.........hahahaha.Pierwszy milion trzeba lancaster....no co?

Mulsie, może faktycznie coś przgapiałem odnośnie balcerowicza ?

W każdym razie jeżeli masz cokolwiek sensownego do powiedzenia na jego temat to chętnie poczytam. Z wszystkich rezczy które są ogólnie znane kreśli sie obraz człowieka, który dla ekonomii poświęcił ludzi....niszcząc rynek pracy w imię tezy, ze "najlepsi sobie poradzą". Najlepsi tak, ale absolwenci uczelni technicznych i ekonomicznych, widać muls ze Ci podpasował, bo akurat uczelnie ukonczyłeś taką a nie inną.....humaniści już jakby mniej "zyskali".... nie mówiąc o tym, ze Ci "gorsi" pracując za granicą są uważani za świetnych pracowników...szkoda ludzi po prostu. No, ale tanią siłę roboczą udało sie mu zorganizować trzeba przyznac, i tu cała cywilizowana częsć planety jest daleko w tyle za jego pomysłami muls.

Oni w swoim nieudacznictwie mogą tylko kozystać z tego co dla nich wymyślił balcerowicz...czyli biedoty sunącej za chlebem na zachód.

Masz racje mulsie gryzie mnie zeby ukraśc milion, do tego balcerowicz jest w historiii, a ja nie i to też mnie gryzie. Super muls, od razu widać żeś bystry gość. Jak nie przymierzając woda w sraczu...

Balcerka pewnie gryzie, ze to nie on wymyślił obozy pracy, bo byłby jeszcze bardziej w tym kanonie historii w którym jest hahahahaha

...nawet w temacie gospodarki centralnie sterowanej byli lepsi od balcerka..... stalin też ma swoich fanów, wiec mulsie bądź dumny, choć twój idol jakby trzeciego sortu:)))

Dobanoc

PS. ja nie wiem co Ty jesteś taki wstydliwy z tym opisem dokonań balcerowicza ? Śmiało.

mulsie, śmiało

"bezrobocie wynikają z zablokowania określonych reform, z nadmiernych podatków,

które się biorą przecież z uchwalanych w Sejmie wydatków, bez pokrycia, z

nadmiernej biurokracji, która się pleni wskutek uchwalania kolejnych ustaw."

Tu to nawet bym się zgodził, tylko jeszcze nie wiem co to są te "okreslone reformy" ? Mam nadzieję, ze Ty wiesz ? Ciekaw tylko jakim cudem przeszły chamówki ze schładzanie gospodarki i zaciskanie pasa(oczywiście nie wszysy tego pasa zaciskali:)- ci "najlepsi" jak balcerowicz, czy bielecki na pewno nie), a nie przeszły reformy działajace in plus dla obywatela ?

Zawsze sie mówi, ze działanie określonej polityki widać dopiero po jej kadencji....balcerek kadencje skończył, a tu jak na złość słabizna. Nie to co teraz za braci Kaczyńskich :) - super po prostu. Od razu widać, ze mają lepsze kadry :) Serio muls.Serio. Zresztą nie ma sie co dziwić gospodarka centralnie planowana jaką zaproponował balcerowicz to przeżytek Państwo nic tylko by reformowało, poprawiało i dłubało przy tej gospodarce....

Tu masz całość

Ukryta Zawartość

art jest tendencyjny:), ale jak widzisz potrafię wyłowić z treści jakiś plus dla balcerka.

A mógłbym się skupić np. na tym, że nie tylko leszek najlepszy, ale również jego stara jak sie okazuje najlepsza, skoro dostała fuchę prezes w założonej przez...niego fundacji...

no, ale jak kobita przeszła weryfikacje to znaczy, ze najlepsza i nie ma sie co czepiać , tylko dawac jej kase.

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Radio Maryja... czyli jak NAPRAWDE pierze sie mozgi (przepis na wiele osob).

1. Wybieramy sympatycznego (kto by go tam o złośliwość posądził!)i bezstronnego (o tym później) prowadzącego, np. Kubulka Strzyczkowskiego z "Trójki".

2. Organizujemy audycję na temat R.M. zawsze tuż przed wyborami (poprzednie trzy w "Trojce" odbyły się DOKLADNIE w tym samym momencie).

3. Dobieramy ekspertów, dwóch, bo strony są dwie (audycja nosi tytuł "Za a nawet przeciw").

Ekspert nr 1 - Tomasz Sakiewicz, który napisał list do Watykanu w sprawie odwołania o. Rydzyka - (strona "ZA").

Ekspert nr 2 - Szymon Hołownia, który podpisuje listy w sprawie odwołania o. Rydzyka oraz pracuje dla konkurencji - nowotworzonego kanału TV R. Murdocha (strona "PRZECIW")

4. Przy wpuszczaniu na antenę wypowiedzi słuchaczy dbamy przede wszystkim o atrakcyjność dla publiczności, tzn. wybieramy osoby krewkie i najlepiej powtarzające najbardziej wyświechtane slogany zdenerwowanym głosem.

Głosy wyważone i poparte faktami stanowczo odrzucamy jako mało atrakcyjne.

Na przykład: wpuszczamy na antenę wypowiedź sluchacza X jakoby Radio Maryja szerzyło antysemityzm a nie wpuszczamy tendencyjnego pytania słuchacza Dudiego: cyt. "dlaczego kolejne pozwy (ostatnio w Toruniu aż 16 naraz) w tej sprawie są notorycznie odrzucane przez wszystkie sądy, niezależnie od panującego aktualnie reżymu?"

Albo: cytujemy mail autora X twierdzącego jakoby w RM kiedykolwiek się go nie włączy uprawiano politykę a nie cytujemy maila autora Dudi z załączoną losowo wybraną ramówką taką jak poniżej z zaznaczonymi "podejrzanymi" o politykowanie audycjami, gdzie JAK BYK widać że polityka w ramówce nie dominuje.

5. Po zakończeniu audycji idziemy do kasy po gażę i zadowoleni ze swojego profesjonalizmu wracamy do domu.

6. Moze jednak wracamy kanałami, bo Dudi się zirytował.

Ukryta Zawartość

post-3966-100005463 1188992415_thumb.gif

post-3966-100005464 1188992415_thumb.gif

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

>dudi, tu raczej moherowych nie ma. Trza agitować inaczej.... Do wykształciuchów takie teksty?...

To szkoda czasu i wysiłku. Tak jak z przekonywaniem pisdrakowego motłochu, że nieładnie jest mówić brzydko o innych. :-)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.