Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

bartasxx, 1 Paź 2007, 13:12

>dudivan kto cie słucha faszysto

TY! :P

P.S. Operuj troche innymi odcieniami, "faszysta" od paru tygodni używany - już nudzi. Na początek możesz rzucić "zaplutym karłem reakcji"!

panowie,

proponuję, abyście mieli tyle wiedzy i doświadczenia życiowego co dziadek bartoszewski

a potem wypisywali brednie, dudivan?

kwas razem z jarkiem to mogą mu buty czyścić co najwyżej

Gustaw, mi też nie podobała mi sie koalicja z Lepperem, ani z LPR i nie usprawiedliwiam tego....co miał Kaczyński zrobić kiedy Tusk sie obraził jak pensjonarka ?

To chyba nic dziwnego, ze partia wygrywajaca wybory tworzy rząd i proponuje stołki koalicjantom a nie odwronie ?

Takie rzeczy to nawet Lepper, czy Romek rozumieli...

...ostatnio doszedłem do wniosku, ze gdyby sie z PO pozbyc tamtejszych moherów w stylu Tuska, Komorowskiego, czy Niesiołowskiego to koalicja PO-PiS jest całkiem realna.

W ostatnich wyborach wogóle nie głosowałem, bo myślałem ze ktokolwiek nie wygra nadal beda "wałki szły" i nikt niczego z tym robić nie będzie...a tu sie okazało ze i za to sie zabrali i przestali gospodarkę "reformować"...co tylko wszystkim wyszło na dobre.

Tusk po ogłoszeniu ew. składu gabinetu po wyborach z Balcerowiczem i Buzkiem momentalnie stracił kilka punktów. Nikt tych ludzi nie chce, tak jak powrotu do tego co było przed 2005r. ... pewnie nawet fani PO.

...nie mówie tu rzecz jasna o tamtejszych moherach-psychopatach kalibru molsa, czy nostera :)

Pozdrawiam

autorytet skacowany jak świnia

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

arbuzMC, 1 Paź 2007, 13:30

>hehe, dlatego mówię, że to jest profesjonalna walka o władzę, i cieńkie bolki odpadajom bo z

>zawodowcamy nie wygrajom, hej,

>heheheeee

Nie wiem co chciałeś powiedzieć przez to przaśne okrzyki ale chyba mogę zaryzykować stwierdzenie ze nie bardzo masz pojęcie jak robi się politykę.

NA CAŁYM ŚWIECIE.

Czyżby syndrom homo sovieticus przyzwyczajonego do jednej partii, jednego myslenia i wynikającego z tego - ŚWIĘTEGO SPOKOJU?

dudivan

>

>Nie wiem co chciałeś powiedzieć przez to przaśne okrzyki

ponioslo mnie :-0

a poza okrzykami, to chciałem powiedzieć, że Jarosław K. wygrywa, bo to urodzony zwycięzca, co już słusznie zauważyła Ola z Opola

broy, z czystym sumieniem nie ma na kogo głosować w tym kraju...w innych pewnie też :)

Ja tam głosuję na PiS, bo są zdecydowanie najlepsi z tego co jest/było....co nie znaczy, ze jacys niesamowici ;)

Pozdrawiam

chris77, 1 Paź 2007, 13:44

>arbuz miałem nie iść na wybory, ale teraz jestem pewny tego że pójde i zagłosuje

a ja chodze na wybory, ale tym razem chyba mi pomagasz zadecydować na kogo zagłosuję

lancaster, 1 Paź 2007, 13:41

>...ostatnio doszedłem do wniosku, ze gdyby sie z PO pozbyc tamtejszych moherów w stylu Tuska,

>Komorowskiego, czy Niesiołowskiego to koalicja PO-PiS jest całkiem realna.

BINGO!

Przywódcy robią tak naprawdę szkodę całej partii. A partia ta, dzięki głównie Tuskowi jest już skazana na marny koniec. Pamiętacie jak zaczynała Platforma i w jakim składzie?

Proponuję podumać nad postępkiem J.M. Rokity ,teraz, gdy PO się kończy.

niestety to prawda

duet popis już był

teraz niestety będzie po raz kolejny

na lid z przyczyn światopoglądowych nie zagłosuję

no a reszta to żenada, nie ma o czym gadać

zatem zostaje znowu popis :-(((((((((((((((((((

mnie w pisie najbardziej wk***iło to powiązanie z czarnym szatanem z torunia i wyniesienie chama/buraka i narodowca na salony elyty

głosując dwa lata temu na pis wybraliśmy sobie rydzyka, leppera i giertycha

głosując dziś na pis, głosujesz na dalszą indoktrynację życia przez kler, mundurki, religię w szkołach i orgazm darth vadera a poza tym to kaczory mają więcej prl-u w sobie, niż się nam i im wydaje

głosując natomiast na po wybierasz program no-programme, mdłego tuska i bezbarwne zaplecze, nihilizm etyczny, programowy, gospodarczy słowem produkt partiopodobny bez jaj

dlatego panowie, partia kobiet ;-))

Trudno dyskutować o wyborach czy polityce wogóle jeśli pomija się argumenty ekonomiczne, a dzisiejsza scena polityczna to raczej walka nie na argumenty ale na zasadzie jak komu dopiec, jak poprawić swoje samopoczucie, wyleczyc kompleksy (i o której godzinie będą to pokazywali w telewizji...). Wzrost gospodarczy ostatnich lat to nie jest lub jest w nikłym stopniu zasługą obecnych rządów. Ekonomia to wielka globalna huśtawka - zasługi, jakie przypisuje sobie PiS to w dużej mierze (czy się komuś to podoba czy nie) zasługa rządów Belki (tak, tak). Rezultaty konkretnych działań nigdy nie są odczuwalne natychmiast, a jeśli tak to tylko jakieś drobne mikro wahnięcie wynikające z aktualnie panujących nastrojów. Nie chodzi o to, że stawiam sie w tym momencie po stronie jakiejś partii, po prostu stwierdzam fakt. A do tego jeszcze dorzucę opinię - to co się działo przez ostatnie lata, znowu cofnęło nas gdzieś za ... (kropeczki wynikją z politcznej poprawności) :) Pozdr. Piotr

Gargamel z w dwóch odsłonach.

.

.

.

Ukryta Zawartość

post-3966-100003620 1191239698_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

broy, 1 Paź 2007, 13:52

>głosując dziś na pis, głosujesz na dalszą indoktrynację życia przez kler, mundurki, religię w

>szkołach i orgazm darth vadera a poza tym to kaczory mają więcej prl-u w sobie, niż się nam i im

>wydaje

Baba jesteś. Najlepiej żeby premierem była Jolka Kwaśniewska - tak mówi połowa narodu (damska).

Faktycznie, to wszystko co wynieniłeś jest straszne, straszniejsze niż cała peerelowska mafia to czące niczym rak cały kraj.

Piotr, sorki ale za te kilka miesiecy które premierował Belka(przepraszam co on takiego zrobił, bo mi utkwił w pamieci tylko niewypał - plan Hausnera).

....poza tym efekty jednoznacznie pozytywne jednak są teraz co by nie mówić....a poprzednia kadencja skończyła sie nowa wspaniała reforma - niewypałem jak wyzej wspomniałem.

Tak, ze czy się to komuś podoba czy nie w tak krótkim(5miesiący) czasie jak premierował Belka jego działania nie mogły mieć wielkiego wpływu na gospodarkę.

To tak jakbym napisał, ze Belka był niezłym premierem, bo ślizgał się na tym co zrobił Miller :)

A co zrobił Miller ? Ano uciekł do Leppera ;)

Pozdrawiam

dudivan

to może inaczej:

głosowałem na pis i mocno wierzyłem w kaczorów

dziś nie oddam na nich głosu i obecna sytuacja mnie delikatnie mówiąc denerwuje

jakie są konkretne zasługi pis-u oprócz tych wymienionych?

bo wzrost gospodarczy i umożliwienie ludziom twórczego działania na pewno nie

lancaster...

1. przedewszystkim zapomnij gdzie ja aktualnie zyje. To nie ma tak wielkiego znaczenia jak myslisz

2. jestes zywym przykladem ze aktualna generacja -niestety - utozsamia Niemcow z faszystami do tego dochadza kompleksy "niemieckie" ktore niestety sa tez przekazawana z pokolenie na pokolenie. Ile ty lancaster razy bylem w Nieczczech, gdzie, jak dlugo...ze wiesz , ze Niemcy nie maja humoru, sa leniwi i bez wyobrazni??. Ciekawe jest, ze jak odwiedzajac 3 razy Australie nie znam w sumie australijczykow. A w ogole to zapamietywuje pozytywne aspekty krajow , ktote odwiedzilem.Polakow wystarcza krotkie pobyty zeby pokumac narod i mic 100% zdanie.

wojciech iwaszczukiewicz, 1 Paź 2007, 11:26

>Panowie przecież te horsty i arbuzy to wynajęte pisiory to wklepywania tych bzdur w internecie.Oni

>to robia dla kasy i napiszą wszystko co im karzą.To takie internetowe prostytutki!

>Trzeba ich zwalczać jak insekty,najlepiej szyderstwem i ironią.

zapomniałeś o zwykłym SWOIM zaplutym przaśnym chamstwie (patrz powyżej)

nie myl tego z szyderstwem a tym bardziej ironią

w ogóle dla kasy ciemny mohair nie posłuchał w 2005 przekaziorków i merdiów

ileż ten PIS musiał wydać

jak taki mulsik np post pod postem pluje aż mu się ortografia mulsi- ot on i jemu podobni robią to na pewno za darmo, a pewnie jeszcze grosik na caritas przy każdym poscie dorzucają

bo jak ktoś jest POprawny to ma monopol na wyrażany w duchu mądrości epitet każdego rodzaju, dewianci psychiczni, matołki zakompleksione, prostytutki itp

szumi:

1 To chyba Ty za bardzo o tym pamiętasz

2. Jesteś zywym przykładem człowieka nie potrafiacego rozróżnić krytyki jego działalności na forum internetowym od krytyki narodu który stawia jako przykład do nasladowania. Większosc Niemców to normalni ludzie, niewiele różniacy się od Polaków żyjących w podobnych warunkach(z tym, ze Niemcy warunki życia maja statystycznie lepsze - i chwała za to ich powojennym rządom).

Niemcy nie pozwolili(nigdzie nie widziałem) by sobie na snucie list zarzutów w stosunku do swoich sąsiadów(a jeżeli juz znalexliby się tacy to sam sobie ich ulokuj mentalnie)...słyszałeś kiedys o jakimś Niemcu, któy obrzucał błotem rodaków u siebie w kraju tylko dlatego, ze wyemigrował ? Takie listy są snute przez osoby okreslonego pokroju gdziekolwiek na świecie.

Ja to doskonale widzę :)

Pozdrawiam

broy, 1 Paź 2007, 14:09

>bo wzrost gospodarczy i umożliwienie ludziom twórczego działania na pewno nie

wiemy wiemy, to rezultat rządów sld, belki millera

kwaśniewskiego

ot w pis'ich ministerstwach tylko bąki puszczalim i młynki palcyma kręcilim

samo rosło, jak kargulowi na polu

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.