Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Ponieważ inne metody zawiodły, PiS postanowił wprowadzić do Sejmu agenta Tomka, który będzie sukcesywnie podminowywał oponentów i w stosownym momentcie wysadzał w powietrze. W duecie z Ziobrą będą stanowili tandem nie do pokonania. Na miejscu Kaczyńskiego zacząłbym myśleć o emeryturze - w takim układzie dni jego prezesowania są już policzone.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

mlb

Jesteś do bulu przewidywalny, uważałem że chociaż używając PW powiadomisz Szanownych Kolegów o tym że zaglądam a nie piszę, jednak zrobiłeś to otwarcie.

Mój wpis o debilach dotyczył tylko wyborców, którzy na własne życzenie pozwalają agentom służb obcych i miejscowych rozgrywać sytuację w Polsce dla własnej korzyści.

Jeśli ktoś z forumowiczów wziął to do siebie to przepraszam że dałem powód.

Ponieważ inne metody zawiodły, PiS postanowił wprowadzić do Sejmu agenta Tomka, który będzie sukcesywnie podminowywał oponentów i w stosownym momentcie wysadzał w powietrze. W duecie z Ziobrą będą stanowili tandem nie do pokonania. Na miejscu Kaczyńskiego zacząłbym myśleć o emeryturze - w takim układzie dni jego prezesowania są już policzone.

agent Tomek prezesa uwiedzie i chłop zapomni o kocie,mamie i PiS.Gdy otrzeźwiej będzie płakał do kamery jak posłanka Sawicka wspominając otrzymane róże.

Mój wpis o debilach dotyczył tylko wyborców, którzy na własne życzenie pozwalają agentom służb obcych i miejscowych rozgrywać sytuację w Polsce dla własnej korzyści.

Jeśli ktoś z forumowiczów wziął to do siebie to przepraszam że dałem powód.

tylko przepraszam,a finansowe zadość uczynienie nie łaska?

Ja się czuję z tym podobnie jak Donald Tusk czuł się w Tuskobusie objeżdżając kraj i stykając się z realnymi problemami.

Mam kilka przykładów problemów w swoim otoczeniu, które czekają na słowa premiera D.Tuska, - "ktoś od wojewody w tygodniu do pana zadzwoni"............

wladz

Jaka suma satysfakcjonowałaby Ciebie?

Ale uważaj, bo to może być "precedens" i co wtedy jak ja zgłoszę swoje roszczenia.

Moje służby poszukają w wpisach z przeszłości odniesień o zabarwieniu erotycznym, mogę być następnie bardzo roszczeniowy.

Wracając do rozgrywki Ziobry jego słowa

"i miał najwięcej kłopotów właśnie za walkę o ideały. Te kłopoty jeszcze się ciągną gdzieniegdzie w prokuraturach i sądach"

czy nie są groźbą ujawnienia prokuraturze informacji dotyczących rozmów i relacji z prezesem.

747 twój czujny nos wyczuwa zagrożenie ?

wladz

Jaka suma satysfakcjonowałaby Ciebie?

Ale uważaj, bo to może być "precedens" i co wtedy jak ja zgłoszę swoje roszczenia.

Moje służby poszukają w wpisach z przeszłości odniesień o zabarwieniu erotycznym, mogę być następnie bardzo roszczeniowy.

Nie poczułem się obrażony ale możesz akonto wpłacić.Postaram się obrazić.

Skorzystaj z służb sam jestem ciekaw swoich wpisów o zabarwieniu erotycznym.

Ja się czuję z tym podobnie jak Donald Tusk czuł się w Tuskobusie objeżdżając kraj i stykając się z realnymi problemami.

Ty to masz fajnie, ja Tuskobusem nie jeździłem i nie wiem jak się czuł Tusk. Przy okazji... pozdrów pana premiera Tuska, jak będziesz gdzieś z nim jechać.

wściekłego wiernego xniwaxa

Pokiełbasiło Ci się już całkiem.

Jestem wiernym ale nie wściekłym i nie cierpię durnych zapyziałych klech tak samo jak zidiociałych polityków, czy to z prawicy czy lewicy oraz z czegoś co się nie da normalnie zdefiniować czyli palikoterii i niektórych zbolszewiałych pełowców.

Teraz trochę realiów.

Niezależny (koalicja Ruch na rzecz czegoś, SLD i PiS) prezydent sporego miasta dostaje propozycję od radnych PEŁO "współpracuj z nami (bezkrytycznie)bo może się zdarzyć, że miasto nie dostanie dotacji z budżetu (w domyśle przez Ciebie kolego i nie podskakuj)".

Jak się ma do tego samorządność lokalna?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

mlb

Jesteś do bulu przewidywalny, uważałem że chociaż używając PW powiadomisz Szanownych Kolegów o tym że zaglądam a nie piszę, jednak zrobiłeś to otwarcie.

To chyba dobrze że jestem przewidywalny? Wyobraź sobie osobę nieprzewidywalną, sprawującą funkcję moderatora.

Co w tym złego że powiadomiłem? Każdy kto wejdzie na Twój profil - widzi kiedy się ostatnio logowałeś. Swoją drogą - już martwiliśmy się o Ciebie, że coś się stało, a tu na szczęście tylko powyborcza trauma. Sam widziałeś jak za Tobą niektórzy tęsknili - właśnie masz szansę zdobycia nowego elektoratu. Tylko 4 lata dzielą Cię od zwycięstwa.

A co do wpisu o debilach - nie szukaj na siłę wytłumaczenia. Koń, jaki jest, każdy widzi.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

xinwax wy jak dzieci.ciagle o tym raju raju. Mysle za jak to był facet z pisu to ja bym mu jeszce pyszczek do szyby docisnał.A nie dobrotliwie straszyl brakiem pieniedzy.wydaje sie ze i tak zachowal sie humanitarnie.

genrralnie nalezy chodzic z sloikiem z farba i jak taki sie pojawi to..sloiczkiem.

xinawx jak zostal wybrany jako niezalaezny to niech zrozumie ze juz jest zalezny.albo sie poda do dymisji.

agent Tomek prezesa uwiedzie i chłop zapomni o kocie,mamie i PiS.Gdy otrzeźwiej będzie płakał do kamery jak posłanka Sawicka wspominając otrzymane róże.

Myślę że ziobrzyści mają bardziej ambitne plany. Agent Tomek, zawsze działający na krawędzi prawa, doświadczony w posługiwaniu się wszelkimi dostępnymi metodami - będzie nieocenioną pomocą w zwalczaniu wrogów politycznych.

wybrany jako niezalaezny to niech zrozumie ze juz jest zalezny

Tak toczna tawariszcz, wodki wam dać.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Palikot cale swoje przyszle czteroletnie uposazenie przekazal biednym.dotychczas tez otrzymywane pieniadze przekazal biednym.mysle ze taki glodz tez moglby przekazac samochod biednym.Co xinwax....byloby milo wreszcie w tym kraju.dam sie ubic ze bog woli Palikota.

genralnie zanosi sie na sensacie dwudziestego wieku.Tusk to samo i mamy wyscigi.

Myślę że ziobrzyści mają bardziej ambitne plany. Agent Tomek, zawsze działający na krawędzi prawa, doświadczony w posługiwaniu się wszelkimi dostępnymi metodami - będzie nieocenioną pomocą w zwalczaniu wrogów politycznych.

nie wątpię,tylko w pierwszej kolejności muszą ubezwłasnowolnić prezesa lub założyć własną partię czy też koło poselskie.W każdym bądź razie zanosi się na ciekawą rozgrywkę o ten sam elektorat.Zobaczymy co wyjdzie ,na własnym podwórku prezes jest perfekcyjnym graczem i kilka dotychczasowych prób skończyło się totalną klapą.

Gość Cadam

(Konto usunięte)

Palikot cale swoje przyszle czteroletnie uposazenie przekazal biednym.dotychczas tez otrzymywane pieniadze przekazal biednym.

To podziękowanie za ofiarność emerytów, studentów i nieboszczyków na jego poprzednią kampanię wyborczą.

mbl

Również Ty mnie z kimś mylisz.

Poczytaj sobie pierwsze moje wpisy na forum, którego jesteś moderatorem.

Wyciągnij z nich wniosek - może być tylko jeden, kto z kim przystaje, takim się staje.

Wszyscy, którzy znają mnie osobiście wiedzą o wrodzonej grzeczności i uprzejmości jaką posiadam.

Obcując tu w zakładce polityka, nie można stać się bogobojnym aniołkiem.

Debile, żegnam, to wpis, komentujący wyniki wyborów.

Uważasz że to opinia o forumowiczach?

Jeśli tak to "lekarzu lecz się sam", niech koledzy ocenią z łaski swojej, czy podaje tu prawdę czy nie.

Miałem milion okazji aby wyrazić się tak czy inaczej innych tu piszących i robiłem to.

Nie wiem jaki powstał powód, akurat w wieczór wyborczy kogokolwiek obrażać, to bez sensu, nie uważasz?

Debile to ludzie, którzy oddają swoje głosy na pseudopartyjki, sterowane z tyłu, za pomocą mediów powołanych do życia w niejasnych okolicznościach i prowadzonych przez ludzi typu "co teraz z nami będzie panie prezydencie?"

Wyniki wyborów za oceanem jednak są znacząco inne, dziwne?

Tam propaganda postkomunistyczna nie sięga.

Prezydent Obama dał wywiad do Salonu24 jedyny wywiad w Europie jaki został udzielony podczas ostatniej wizyty.

To bardzo wymowne.

wladz

Co do Zbyszka Ziobry, to zwykły manewr taktyczny prezesa, aby odciążyć media od przepychanki Miller-Palikot.

Zwykła gra.

mlb

Widziałeś Palikota w poniedziałek u Lisa w programie?

Co Ci to mówi, podobne do czego to było?

Do wazeliniarstwa?

To są media?

Obiektywne?

Przestrzegające "prawo prasowe"?

A z komisji etyki mediów kto odszedł na znak protestu?

Koń?

Koń jaki jest każdy widzi!

jak zwykle genialny.numerek swiat sie wali, informacje zablokowane a ty musisz radzic sobie sam.Przypominam ze wygral Tusk bo moze ci nie doslali.

Na zwycięstwo Tuska pracował Schetyna, czy on też wygrał?

Chyba oboje są z PO, czy już nie?

Marszałek sejmu to brzmi dumnie!

Palikot cale swoje przyszle czteroletnie uposazenie przekazal biednym.dotychczas tez otrzymywane pieniadze przekazal biednym.mysle ze taki glodz tez moglby przekazac samochod biednym.Co xinwax....byloby milo wreszcie w tym kraju.dam sie ubic ze bog woli Palikota.

genralnie zanosi sie na sensacie dwudziestego wieku.Tusk to samo i mamy wyscigi.

wyślę posłom numer swojego konta

wladz

Co do Zbyszka Ziobry, to zwykły manewr taktyczny prezesa, aby odciążyć media od przepychanki Miller-Palikot.

Zwykła gra.

możliwe,Palikot zasłonił prezesa

wyślę posłom numer swojego konta

możliwe,Palikot zasłonił prezesa

Tak, to jego zadanie, a w tym czasie mają być dokręcane lody i kręcone nowe.

Oczywiście Palikot to koncesjonowana władzo-opozycja.

Wyniki wyborów za oceanem jednak są znacząco inne, dziwne?

Tam propaganda postkomunistyczna nie sięga.

haha to dlaczego zaproponował Budapeszt zamiast Chicago

mlb

Widziałeś Palikota w poniedziałek u Lisa w programie?

Nie widziałem. Generalnie nie oglądam zbyt dużo TV. Przed wyborami było ciekawie, teraz szkoda czasu.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.